Dodaj do ulubionych

Kobieca dominacja-kto to lubi

03.02.02, 21:33
Ostatnio wpadly mi w rece materialy o kobiecej dominacji, a sam siegnalem
troche do internetu i musze przyznac, ze spodobalo mi sie to. Moze kiedys bym
sprobowal? Chcialbym wiedziec co o tym sadzicie(zwlaszcza Panie, ktore lubia
domnowac). Czy ostra dominacja jest ciekawa? Czy ktos probowal?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • yosemite Re: Kobieca dominacja-kto to lubi 03.02.02, 21:37
      uklady S/M w ukladach kobieta-kobieta sa bardzo
      interesujace:-)
      • ciekawyswiata Re: Kobieca dominacja-kto to lubi 03.02.02, 21:43
        Ale mnie interesuje uklad m-k, gdzie kobieta jest domina.
        • szarak1 Re: Kobieca dominacja-kto to lubi 04.02.02, 08:12
          Widziałeś jak wyglądają takie igraszki?Kwintesencja złego smaku i głupoty!
          Kobieta ubrana w jakieś obleśne skórzane ciuchy w ręce bat i drze mordę
          (dosłownie) na faceta.On lata dookoła i udaje psa lub jakieś inne zwierzę.
          Koszmar!No ale jak miałoby Ci po tym być dobrze to do dzieła!Osobiście
          odradzam. szarak 1
          • mysza5 Re: Kobieca dominacja-kto to lubi 04.02.02, 18:38
            jestem meżatka calkowicie dominujaca w zyciu osobitym tzn finansowo psychicznie
            itp w pracy tez racze nie narzekam i szukam faceta mam go który całkowicie
            podporządkuje mnie pod tymi wszystkimi względami sobie bawie sie nim jak
            marionetka w koncu gdy mi sie nudzi zostawiam zadowolona ze to kolejny dupek
            wsrod mezczyzn podczas znajomosci spelniam jego najsmielsze oczekiwania owijam
            go wokół palca potrzebuje byc czasami ulegla komus zeby ktos mna kierowal tak
            ja kieruje innymi a najsmiesniejsze jest to ze on caly czas mysli ze to on sie
            mna bawi ale coz to tylko .....mezczyzna nie mozemy od nich wymagac za wiele
            • che1 Re: Kobieca dominacja-kto to lubi 04.02.02, 19:19
              Myszko!Całe szczęśce ,że nie piszesz do swoich wybranków listów!Ani chybi ,nic
              nie zrozumieli by z Twojego bełkotu. Przeczytaj jeszcze raz swojego
              mail'a.Tylko powoli,powoli.Jest nadzieja ,że zrozumiesz o co mi chodzi.
          • muuu Re: Kobieca dominacja-kto to lubi 05.02.02, 12:44
            szarak1 napisał(a):

> Widziałeś jak wyglądają takie igraszki?

a ty?

> Kwintesencja złego smaku i głupoty!

arbiter elegantorum? kim jestes, zeby decydowac o smaku? ktos lubi jak mu baba
            przylozy jego sprawa. tobie nic do tego.

> Kobieta ubrana w jakieś obleśne skórzane ciuchy w ręce bat i drze mordę
            > (dosłownie) na faceta.On lata dookoła i udaje psa lub jakieś inne zwierzę.
            > Koszmar!No ale jak miałoby Ci po tym być dobrze to do dzieła!Osobiście
            > odradzam. szarak 1

Taa rozumiem, ze w rajchu po pracu na budowie na czarno ogladalizcie sobie takie
            filmiki na "wyjechanej" tasmie VHS. Rzeczywiscie straszne.
            Albo ogladales talk show i tam jakas "pania jadzie z poznania"? wspolczuje.
            • szarak1 Re: Kobieca dominacja-kto to lubi 05.02.02, 15:08
              Droga muuu,widzę że jesteś w temacie.Opisz nam proszę ,jak wyglądają takie
              igraszki.Kto wie może się skuszę.Ja prawdę mówiąc widziałem jeden film
              dokumentalny na ten temat no i tą grubaskę z Poznania u Szczygła.Ta ostatnia
              naprawdę obleśna.
              • muuu Re: Kobieca dominacja-kto to lubi 11.02.02, 23:54
                szarak1 napisał(a):

> Droga muuu,widzę że jesteś w temacie.Opisz nam proszę ,jak wyglądają takie
                > igraszki.Kto wie może się skuszę.

...raczej ujawnia sie twoje ukryte tendencje. Moim skromnym zdaniem dominacja to
                przede wszystkim psychika. Domina poporzadkowuje sobie goscia psychicznie.
                Chlostanie to tylko cos co zdominowanego ma dodatkowo upokorzyc, pokazac kto tu
                rzadzi. Jesli ktos by uderzyl goscia nie 'zdominowanego' to ten z pewnoscia by
                oddal. Jesli 'domina' krzyczy to kiepska domina. Jesli pyta czy nie bije za mocno
                (vide: oblesna poznanianka) to jest na poziomie 'niemieckich' kaset. Oczywiscie
                mozna zrobic ofierze pranie mozgu po torturach ale o tym na
                lisce 'kryminalistyka' a nie 'seksuologia'.

> Ja prawdę mówiąc widziałem jeden film
                > dokumentalny na ten temat no i tą grubaskę z Poznania u Szczygła.Ta ostatnia
                > naprawdę obleśna.

ciesze sie, ze sie zgadzamy. Ona na prawde BYLA oblesna.

pozdrawiam
    • 1niunia Re: Kobieca dominacja-kto to lubi 04.02.02, 13:43
      Skoro jesteś ciekawy świata....

Ale moje zdanie (nie poparte badaniami empirycznymi)jest absolutnie przeciw.
      Nie lezy w kobiecej naturze bycie dominującą. To mężczyzna ma mieć silne
      ramiona, w których może kobieta się schronić, to on ma mieć siłę w ogóle.
      Słyszałam o facetach, którzy w sferze zawodowej są dominujący, władczy, są
      szefami z krwi i kości. Natomiast często korzystają z uslug pań, które ich
      odrobinę "upodlą". Tak dla przeciwwagi.

Pozdrawiam
      niunia
    • okazja Kobieca dominacja-kto to lubi 04.02.02, 19:59
      taaaa...to jest to co tygryski lubia najbardziej....
      • al3 Re: Kobieca dominacja-kto to lubi 06.02.02, 16:53
        Przywiazuje sie niewolnika do specjalnego w tym celu zbudowanego powiedzmy
        rusztowania, mogabyc liny, moga byc lancuchy,tak aby niemogl sie ruszac
        i...zostawia na jakis czas... az skruszeje, mozna tez przyspieszyc sprawe
        pejczem,zakneblowac,po co sluchac wrzaskow, a pozniej troche torturek..
        niekoniecznie trzeba na niego krzyczec..
        ..pycha...
        • okazja Re: Kobieca dominacja-kto to lubi 06.02.02, 18:26
          och....miodzio....miodzio......
      • bbona Ja to lubię 07.02.02, 00:47
        Ale nie zawsze. I niekoniecznie w wydaniu S/M.Czyzbyście tylko tak rozpoznawali
        temat? Współczuję!!!

( Na marginesie, Muuu, "arbiter elegantorum"??? Kto Cię uczył łaciny?)
        • al3 Re: Ja to lubię 07.02.02, 16:41
          Ale tak wlasnie jest postawiony temat i we wlasciwym dziale. O jakiejs pani
          prezes w jakiej instytucji trzeba rozprawiac pod feminizmem.
          Mam pytanie kto zna jakies cekawe strony na temat dominacji. Rzucie pare
          adresow. OK?
          • xyzak dominacja (?) 09.02.02, 00:54
            Jeśli dla kogoś wiązanie jedwbnym szalem i "torturowanie" np. łskotkami lub
            lodem faceta z zawiązanymi oczami itp. zabawy, jest pozbawione smaku to głęboko
            mu współczuję. Poza tym zawsze można się zamienić rolami. Dziwne że macie na
            myśli tylko hard sex
            "subtelna sadystka"
            • al3 Re: dominacja (?) 09.02.02, 11:10
              Mozna i tak, mozna wiecej i wlasnie dlatego ponawiam pytanie: podrzucie jakies
              adresy ciekawych stron?
              • al3 Re: dominacja (?) 11.02.02, 12:28
                No juz teraz rozumiem ta cisze!!!
                Cenzura zmazala wszystkie moje prywatne listy na tej "WSPANIALEJ" gazecie.
                Ha, ha!!!!
                • muuu Re: dominacja (?) 11.02.02, 23:58
                  a jak ciezkiego staffu szukasz?
          • yosemite Re: Ja to lubię 13.02.02, 10:20
            Linki wyslane.
            Pzr:-)
        • muuu Re: Ja to lubię 11.02.02, 23:56
          > ( Na marginesie, Muuu, "arbiter elegantorum"??? Kto Cię uczył łaciny?)

zdolny jestem coo ;-D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka