rendziak 12.03.04, 10:06 Aniu ,mam do Ciebie pytanie, czy Ty dostałaś zasiłek macierzyński? Pytam bo ja rodziłam prawie 3 lata temu i dostałam zasiłek (oczywiście krótszy o połowe) i ciekawi mnie czy w tej kwestii coś się zmieniło w przepisach. aga Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniao3 Re: do Aniao3 12.03.04, 16:19 Aga! nie schodzisz mi z mysli - napisze do ciebie na priv. sciskam anka - warszawianka Odpowiedz Link
rendziak Re: do Aniao3 12.03.04, 16:25 gdzie na piszesz na priv?? nie bardzo rozumiem.....wiesz ja jestem z tych spraw komputerowych bardzo kiepska:) pozdrawiam aga Odpowiedz Link
aniao3 Re: do Aniao3 12.03.04, 19:04 Aga kochana! korepetycje z kompa zatem na tej stronie, na gorze (lewy gorny rog) obok logo gw.pl jest "poczta" klikasz na to, logujesz sie (ten sam login co jak piszesz list na forum) i wchodzisz w swoja skrzynke 'gazetowa'. A tam za chwile bedzie list ode mnie z moim adresem (takim jaki uzywam stale, bo gazetowy to raz na tydzien) i odpisujesz mi na wiadomosc - podajac w niej swoj inny adres mailowy. i tak oto zdobylas kolejny kawalek wiedzy kobiety z XXI w sciskam a Odpowiedz Link