Dodaj do ulubionych

GINEKOLOG WE WROCŁAWIU PILNIE!!!

28.10.04, 10:27
NAJLEPSZY, OCZYWIŚCIE. NAJLEPIEJ PRYWATNIE. SZPITAL MNIE NIE INTERESUJE.
Obserwuj wątek
    • portonovo Re: GINEKOLOG WE WROCŁAWIU PILNIE!!! 28.10.04, 10:40
      Ja przerobilam we Wrocławiu wielu, ale w końcu zakotwiczylam po poronieniu u
      dra Jedryki. Przyjmuje W Medexie, Sw . Mikołaja 51/52.tel: 3344156. Wizyta
      kosztuje 100 zł. Ma usg. Pracuje także w szpitalu prz Dyrekcyjnej. Ma szeroka
      wiedzę i fajny sposób bycia, umie uspokoić kobitkę. Ja idę w ten piątek o 18.20.
      Jeśli się zdecydujesz to daj znać, może się spotkamy.
      Pozdrawiam
      • majuta Re: GINEKOLOG WE WROCŁAWIU PILNIE!!! 28.10.04, 13:13
        Dzięki. Teraz czekam na pierwszą @ i przygotowuję się psychicznie. To będzie
        ciężka walka z zaśniadem. Polecali mi Jarosza z Mediconceptu, będę próbować
        chyba wszędzie. Dyrekcyjną wspominam dobrze po ciąży szczęśliwej, którą
        prowadził prof. Woytoń. Ale om jest juz stary, zdaje się. Pozdrawiam. Kasia
        • portonovo Re: GINEKOLOG WE WROCŁAWIU PILNIE!!! 28.10.04, 14:25
          Nigdy nie byłam u Jarosza. W necie czytałam, byl wychwalany. Ponoć jest ich
          dwóch: ojciec i syn. Ze źródeł prywatnych wiem, że jeden z nich (ale nie wiem
          który) miał kilka poważnych wpadek.
          Powodzenia
          I nie daj sie temu cholerstwu!
          • tupelo Re: GINEKOLOG WE WROCŁAWIU PILNIE!!! 29.10.04, 21:48
            Ojciec mial wylew kilka lat temu i dawno juz nie pracuje w zawodzie. Wpadki?
            Moze to chodzi o te "zabiegi"...
            Prowadzil ciaze mojej mamy, kiedy 26 lat temu bylam u niej w brzuchu.
        • havena Re: GINEKOLOG WE WROCŁAWIU PILNIE!!! 28.10.04, 15:27
          Hej!
          Ja chodze do Mediconceptu. Dr J. prowadzil moja ciaze, ktora, niestety,
          poronilam w 18 tygodniu sad Atmosfera w M. jest bardzo mila. Na pierwsza wizyte
          po poronieniu wybieram sie do niego 5.11. Wtedy zdecyduje co dalej robic. Dlugo
          sie czeka na wizyte... Koszt 70 zl z usg.

Pozdrawiam i zycze trafnych wyborow,
          Havena

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka