mea8 Re: ciągle plamię 10.01.05, 10:13 pospieszyłam się... Jestem 13 dni po zabiegu i ciągle palmię, nie codziennie ale zdarza się. Wczoraj juz myslałam, ze to @, ale nie. To niestety mój drugi zabieg ale nie pamietam jak to było wtedy. Jak było u Was dziewczynki bo zaczynam sie niepokoić a do lekarza zamierzam iść pod koniec tygodnia. Pomóżcie, doradźcie... Odpowiedz Link
miawalles Re: ciągle plamię 10.01.05, 11:52 Cześć, ja jestem 12 dni po zabiegu i też od czasu do czasu zdarza mi się jeszcze plamienie. Ale takie naprawdę skąpe, dwie plamki krwii, właściwie wygląda to bardziej jak brązowawe upławy. Przestałam krwawić po 4 dniach od zabiegu. Wydaje mi się, że nie masz sie co martwić, do dwóch tygodni to podobno normalne. Mnie najbardziej przerażały bóle brzucha, takie uczucie, jakbym miała w środku kamień. Zresztą od czasu do czasu mój brzuch daje o sobie znać A dlaczego tak szybko idziesz do lekarza? Mi kazano przyjśc po 4 tygodniach. Wiesz, jeszcze mam pytanie, może wyda Ci sie głupie, ale zastanawiam się kiedy mozna zacząć się kochać? Po @? Odpowiedz Link
mea8 Re: ciągle plamię 10.01.05, 12:53 Do lekarza ide bo odtatnio kazano mi iśc na kantrolę po 2 tygodniach, na pewno nie zaszkodzi. Poza tym zapytam sie co z seksem, bo już nas troszkę nosi) Wiem, że mozna teoretycznie po około 4 tyg (niektórzy mówią 6 tyg.) ale trzeba słuchac swojego organizmu, dlatego ide sprawdzić czy wszystko się ładnie zagoiło. Odpowiedz Link
miawalles Re: ciągle plamię 10.01.05, 13:03 Hmm, to może ja tez się wybiorę szybciej, nie bedę czekać 4 tygodni. Wg mnie powinno być wszystko zagojone) Odpowiedz Link
anuteczek Re: ciągle plamię 10.01.05, 21:17 Dziewczyny Odpowiem krótko i lakonicznie - mam nadzieję, że wybaczycie Kochać się można po około dwóch tygodniach, ale obowiązkowe prezerwatywy i niezbyt głęboka penetracja. Jeśli dostawałyście progesteron to plamienie może trwać dłużej. Spokojnie, jeśli wydzielina nie jest żywoczerwona i nie ma 'gnilnego' zapachu, nie macie bóli podbrzusza i gorączki jest ok. a. Odpowiedz Link