Dodaj do ulubionych

ciągle plamię

• mea8 Re: ciągle plamię 10.01.05, 10:13
      pospieszyłam się...
      Jestem 13 dni po zabiegu i ciągle palmię, nie codziennie ale zdarza się. Wczoraj
      juz myslałam, ze to @, ale nie. To niestety mój drugi zabieg ale nie pamietam
      jak to było wtedy. Jak było u Was dziewczynki bo zaczynam sie niepokoić a do
      lekarza zamierzam iść pod koniec tygodnia. Pomóżcie, doradźcie...
      • miawalles Re: ciągle plamię 10.01.05, 11:52
        Cześć,
        ja jestem 12 dni po zabiegu i też od czasu do czasu zdarza mi się jeszcze
        plamienie. Ale takie naprawdę skąpe, dwie plamki krwii, właściwie wygląda to
        bardziej jak brązowawe upławy. Przestałam krwawić po 4 dniach od zabiegu.
        Wydaje mi się, że nie masz sie co martwić, do dwóch tygodni to podobno normalne.
        Mnie najbardziej przerażały bóle brzucha, takie uczucie, jakbym miała w środku
        kamień. Zresztą od czasu do czasu mój brzuch daje o sobie znaćsad
        A dlaczego tak szybko idziesz do lekarza? Mi kazano przyjśc po 4 tygodniach.
        Wiesz, jeszcze mam pytanie, może wyda Ci sie głupie, ale zastanawiam się kiedy
        mozna zacząć się kochać? Po @?
        • mea8 Re: ciągle plamię 10.01.05, 12:53
          Do lekarza ide bo odtatnio kazano mi iśc na kantrolę po 2 tygodniach, na pewno
          nie zaszkodzi. Poza tym zapytam sie co z seksem, bo już nas troszkę nosismile)
          Wiem, że mozna teoretycznie po około 4 tyg (niektórzy mówią 6 tyg.) ale trzeba
          słuchac swojego organizmu, dlatego ide sprawdzić czy wszystko się ładnie zagoiło.
          • miawalles Re: ciągle plamię 10.01.05, 13:03
            Hmm, to może ja tez się wybiorę szybciej, nie bedę czekać 4 tygodni. Wg mnie
            powinno być wszystko zagojonesmile)
      • anuteczek Re: ciągle plamię 10.01.05, 21:17
        Dziewczynysmile
        Odpowiem krótko i lakonicznie - mam nadzieję, że wybaczyciesmile
        Kochać się można po około dwóch tygodniach, ale obowiązkowe prezerwatywy i
        niezbyt głęboka penetracja. Jeśli dostawałyście progesteron to plamienie może
        trwać dłużej. Spokojnie, jeśli wydzielina nie jest żywoczerwona i nie
        ma 'gnilnego' zapachu, nie macie bóli podbrzusza i gorączki jest ok.
        a.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka