romkaforever Re: Owulacja. 01.02.05, 23:38 Ups, za szybko, przepraszam. Mam pytanie do was. Jak odczuwacie bóle owulacyjne? Ja chyba nigdy nie odczuwałam a przynajmniej nie wiem czego się spodziewać. Jak to boli? Właśnie skończyła mi się pierwsza miesiączka po zabiegu. Odpowiedz Link
krztyna Re: Owulacja. 02.02.05, 08:25 Mnie boli troszkę nad pachwiną (nawet myślałam, że to za nisko na jajnik). Nie zawsze jest to ból ciągły, czasem np. gdy gwałtownie usiądę a raczej walnę się na krzesło Rodzaj bólu.... Hmmm. Porównałabym z bólem reumatycznym - bardziej "ciągnięcie" niż kłucie. No i nie jest dokuczliwy ani bardzo silny. ----------- A Dzieciątko przyszło jesienią... Odpowiedz Link
adju Re: Owulacja. 02.02.05, 21:35 mnie bolał ten jajnik z którego uwalniało się jajeczko. Może nie był to typowy ból, raczej kłucie Pozdrawiam Justa Odpowiedz Link
romkaforever Re: Owulacja. 02.02.05, 23:42 Ale Adju, w ktorym miejscu tak kłuje, bo rozumiem że około 14 dnia cyklu, jak jest owulacja. Tylko gdzie? Odpowiedz Link
agrafka1974 Re: Owulacja. 02.02.05, 23:52 U mnie jest tak: dwa dni przed owulacją kilka razy w ciągu dnia, szczególnie jak się pozginam, coś podniosę- bóle kolkowe- takie lekkie podkłuwania w podbrzuszu po jednej stronie. W dzień owulacji- silniejszy- kilka minutowy jednorazowy ból( choć nie zawsze czuję- owulacja może być też w nocy)i później już nie boli. Odpowiedz Link