isabells 04.11.05, 18:44 podaje stronke czatu jeszcze raz gdyz wczesniej zle mi ja wpisalo i wystepuje blad czat.onet.pl/client/index.html?N=&CH=mamy_anio%B3k%F3w&P=5015 zapraszam wszystkich jeszcze raz Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinga_owca Re: sprostowanie do czatu 04.11.05, 23:25 dziewczyny kochane! ja dziś z isabells gadałam na czacie chyba ze 3 godzinki! zajrzyjcie na czata! można pogadać "na żywo" jutro postaram się też być isabells czeka, ja tez czekam! a przy okazji podrzucam temacik do góry Odpowiedz Link
aagata4 chat na polchacie aktualny 05.11.05, 16:02 Witajcie... Ustalilyśmy z Isabells, że aktualnych chatem jest chat na polchacie (ten ktorego link znajduje się na górze forum) Isabells ma tez uprawnienia współadmina tego chata i obiecala ze bedzei czesciej niz ja na nim przebywala... tak wiec ten chat na onecie potraktujmy jako rezerwowy w przypadku gdyby byly problemy na serwerze polchata pozdrawiam i zapraszam do rozmawiania Agata Odpowiedz Link
adju Re: sprostowanie do czatu 06.11.05, 21:18 Cześć dziewczyny, Link zrobiony, wszystko działa Pozdrawiam Justa Odpowiedz Link
antomi Re: sprostowanie do czatu 08.01.06, 17:55 dziewczyny ten pokoj nie dziala czy rozmawiacie moze czasem gdzie indziej? www.polchat.pl/chat/?room=poronilam tu takze nikt nie przychodzi czy nie ma nikogo chetnego? Odpowiedz Link
aagata4 Re: sprostowanie do czatu 08.01.06, 21:24 Witaj.... generalnie nie ma osoby, ktora by sie zgodzila w jakis staly dzien o stalej godzinie tam bywać.... ja niestety nie moge tam siedziec czesto.... dlatego zagladam tam raz na kilka dni o roznych godzinach.... dlatego warto poczekac na kogos jakis czas ... przewaznie udaje mi sie w ten sposob z kims pogadac.... choc bywa ze czekam i kilka godzin .... jezeli ktokolwiek ma czas w jakis dzien stale o tej samej godzinie byc na chacie to niech oglosi na forum i czeka na chetnych do rozmowy ... pozdrawiam i zycze owocnych spotkan na chacie... Agata Odpowiedz Link