magnolia1004 04.04.06, 10:12 Czy znacie dr Malinowskiego z Gamety Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anneczka78 Re: Do dziewczyn z Łodzi 04.04.06, 10:32 Hej, Z tym nazwiskiem znam tylko prof. Malinowskiego - immunologa. Odpowiedz Link
nowikapl Re: Do dziewczyn z Łodzi 04.04.06, 12:24 Witaj,najwiecej informacji na temat tego lekarza i tej kliniki znajdziesz na stronie bociana www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=4 Odpowiedz Link
ninab24 Re: Do dziewczyn z Łodzi 07.04.06, 11:05 Czesc dziewczyny! Dajcie mi namiary na jakiegos dobrego ginekologa w Lodzi- dzieki Odpowiedz Link
anneczka78 Re: Do dziewczyn z Łodzi 07.04.06, 15:26 A jakie masz problemy? Ja mam problem z nawracającymi poronieniami na wczesnym etapie rozwoju ciąży (prawdopodobnie immunologia). Zaczęłam się leczyć u dr Sobkiewicza (Salve) i wiążę z tym duże nadzieje Odpowiedz Link
ninab24 do Anneczka 78 07.04.06, 20:40 jesli mnie pytasz jakie mam problemy to..2 tyg temu poronilam!samoistnie nie wymagalo to na szczescie przeprowadzenia zadnego zabiegu i niby wszystko jest ok tak powiedziala lekarka ale..nie ufam zbytnio lekarzom w Anglii a tutaj obecnie jestem i w maju przyjezdzam na 8 dni do Polski (mieszkam niedaleko Lodzi) dlatego pytam o dobrych lekarzy-chce sie dobrze przebadac aby w spokoju sumienia (choc po takim przezyciu zawsze lek pozostanie chocby nie wiem co) mozna bylo nam sie starac o nastepnego dzidziusia!Bo juz nie moge sie doczekac ale dla jego dobra zaczekam do tego maja/czerwca-czego sie nie robi zeby bylo wreszcie dobrze Wiec Anneczko jesli mozesz to podaj mi jakis adres gdzie ten lekarz przyjmuje i nr tel -dzieki wielkie! Odpowiedz Link
anneczka78 Re: do Anneczka 78 08.04.06, 07:45 Ninab24, przede wszystkim przykro mi, że Cię to spotkało, wiem, jakie to uczucie... Ale trzeba wierzyć, że będzie dobrze. Prawdą jest, że poronienie może przydarzyć się nawet zupełnie zdrowej kobiecie i chyba Twoja ginka ma rację, nie ma sensu robić tych wszystkich badań. Ale jeśli jej nie ufasz, to może rzeczywiście warto zmienić lekarza... Namiary na lekarza, u ktorego ja się leczę: Dr Sobkiewicz, ul. Struga 3, tel. 42 633-78-01 www.salve.pl/ To jest lekarz, który głównie zajmuje się niepłodnością, ale na temat wczesnych poronień też ma dużą wiedzę. Mam nadzieję, że szybko zajdziesz w następna ciążę i wszystko pójdzie gładko. Odpowiedz Link