Dodaj do ulubionych

zbyt szybko @ po zabiegu czy cos ze mna nie tak?

15.07.06, 09:37
cześć
myslę, że mnie dziewczyny kojarzycie ale jeszcze raz sie przypomnę
22 czerwca poroniłam po raz drugi, była to ciąża zatrzymana, własnie 22
wzięłam artrotec i tego samego dnia zaczęło się krwawienie a potem był
zabieg, ponieważ mocno krwawiłam przed zabiegiem praktycznie po zabiegu już
minimalnie przez jakies dwa - trzy dni bardzo skąpo,
po ok. 10 dniach zaczęła sie u mnie jakaś infekcja pochwy, poszłam do
lekarza dostałam globulki przeciwgrzybicze i bakteryjne i maść, no a od
wczoraj tj. 22 dni po zabiegu zaczęłam plamic z tymże jest to taki śluz
podbarwiony krwią, bardzo się martwię , wizytę mam dopiero za dwa tyg. , nie
wiem czy to @ mi się zaczyna czy to coś innego?, poradźcie czy to jednak może
byc @ tak wczesnie? łudzę się, że skoro po zabiegu prawie nie krwawiłam to
może juz przyszła, po pierwszym poronieniu na @ czekałam prawie 7 tyg.
Obserwuj wątek
    • jagoda_271 Re: zbyt szybko @ po zabiegu czy cos ze mna nie t 15.07.06, 09:56
      z tym krwawieniem właśnie tak bywa, co każda dziewczyna to takie dziwne
      rozbieżności, pewnie na całym forum nie ma dwóch takich samych cykli i podobnych
      przerw , ja bym na twoim miejscu się nie przejmowała, najwazniejsze żeby nie
      miec temperatury i żeby brzuch nie bolał a tak to poprostu tam się wszystko
      dogrywa, ja to tak rozumiem
      • agulka1001 Re: zbyt szybko @ po zabiegu czy cos ze mna nie t 15.07.06, 10:02
        a moze to owulacja?
    • mentafolia Re: zbyt szybko @ po zabiegu czy cos ze mna nie t 15.07.06, 10:18
      Prawdopodobnie to @.
      Z tego co wiem to @ po zabiegu powinna się pojawić do 6 tygodni.Nie jest
      określone od kiedy może,więc chyba wszystko ok.
      pozdrawiam
      • 89mika Re: zbyt szybko @ po zabiegu czy cos ze mna nie t 15.07.06, 15:28
        ale jak owulacja z krwawieniem?
        • agulka1001 Re: zbyt szybko @ po zabiegu czy cos ze mna nie t 15.07.06, 18:31
          czytalam na necie,ze to moze byc male krwawienie!ja w tym cyklu mialam cos
          podobneo!tylko ze jest to lekkie krwawienie,plamienie,trwajace chyba niedluzej
          niz 2dni!
    • aneczka002 mika 23.08.06, 07:52
      i jak to u Ciebie dalej wyglądało.. bo ja też jakos dziwnie mamsad najpierw po
      zabiegu plamiłam 2,5 tyg jak już przestałam palmic poszłam do giny no i ona
      powiedziała ze macica wyglada tak jakbym miała dostać okresu.. no i za kilka
      dni dostałam dokładnie 24 dni po zabiegu.. był troche dziwny ale to napewno
      była @. trwała zaledwie z 5 dni a później znowu ciągneły się plamienia długo..
      teraz jest juz ponad 3 tyg od @ a mi kilka dni temu znowu zaczeły się brązowe
      plamienia.. boje się okrutnie ze coś jest nie tak.. do swojej giny mam wizyte
      dopiero 22 wrzesnia a teraz jest na urlopie i wyjechała.. myśle czy by nie isć
      do innej żeby tylko sprawdzić.. ale czy warto tak sie bawić z lekarzami ta da
      cos innego.. później ta moja znowu co innego moze dać.. już sama nie wiem co
      robić!! jak się zachować!! poza tymi plamieniami wszystko jest ok.. nic nie
      boli no jajnik bolał ale to w te dni co przed ciażą miałam owuke.. nie
      gorączkuje 3 tyg po zabiegu robiłam test ciażowy zeby sprawdzic czy wszystko
      wyczyszczone i wyszła I kreska czyli ok... buu chyba histeryczka ze mnie..
    • papuga_5 Re: zbyt szybko @ po zabiegu czy cos ze mna nie t 23.08.06, 12:38
      Tak mysle ze kazda kobieta ma inny organizm i pewno pierwsza miesiaczka moze inaczej wygladac. Ja po
      cesarce jak urodzilam swoje pierwsze dziecko mialam infekcje i dlugo krwawilam bo mi zostawili jakies
      blony i bylam na antybiotykach i juz po porodzie rowno po 7 tygodniach dostalam @ i byla bardzo obfita,
      balam sie ze to krwawienie a nie miesiaczka, strasznie sie ze mnie lalo, karmilam dziecko piersia wiec nie
      myslalam ze to miesiaczka. Jak poszlam do lekarza to od razu powiedzial ze jak karmie to nie powinnam
      miec @, ze to pewno nawrot infekcji bo skonczylam antybiotyk, kosztowalo mnie to kupe stresow, ale na
      szczescie sie okazalo ze to jednak byla miesiaczka i juz po niej wszystko mi sie wyczyscilo. Takze mysle
      ze kazdy organizm jest inny i inaczej reaguje.
      • 89mika Re: zbyt szybko @ po zabiegu czy cos ze mna nie t 23.08.06, 13:27
        ja dostałam pierwszą @ jakieś 3 tyg. po zabiegu, po niej poszłam na wizytę
        kontrolną do gina , powiedział mi że organizm wrócił ładnie do normy i nawet
        zaczęłam juz mieć owulację, teraz dostałam drugą @ , równy miesiąc po tamtej ,
        martwi mnie tylko że była skąpa , trwała trzy dni, trochę boję się że
        endometrium może mi się nie odbudowuje jak należy, w końcu przezyłam dwa
        łyżeczkowania i jedną histeroskopię w przeciągu roku!!
        za miesiąc wybieram się na usg z przepływami mam nadzieję że jeśli coś będzie
        nie tak to da się to leczyć farmakologicznie
        pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka