niunia9949 23.08.07, 10:33 dziewczyny jak sie bierze luteine ??nie jestem w ciazy ale miesiaczki mam bardzo nieregularne teraz to od 2 tygodni czekam miesiac temu tez tak bylo w srodku cyklu od kiedy do kiedy sie ja bierze?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-dziunia Re: Pytanie o luteine 24.08.07, 00:07 niunia ja na wywołanie @ brałam na 5 dni przed oczekiwanym terminem @, która przychodziła po 4 dniach brania luteiny. Brałam 1x2 tabletki wieczorem pod język. Po 2 takich cyklach @ przyszła terminowo bez wywoływania, ale teraz przeszłam na antyki. Pozdrawiam cieplusio ) Odpowiedz Link
niunia9949 Re: Pytanie o luteine 24.08.07, 11:17 witaj kochana ale podobno bierze sie ja tez w srodku cyklu na owu nie wiesz od ktorego dnia cyklu do ktorego ponoc pomaga troche w zajsciu w ciaze Odpowiedz Link
e-dziunia Re: Pytanie o luteine 24.08.07, 22:09 czytałam o tym gdzieś w jakimś wątku, ale niestety nie pamiętam jak to było Może pogrzebaj trochę po wyszukiwarce? Odpowiedz Link
agulka1001 Re: Pytanie o luteine 29.08.07, 17:53 ja mam przepisaną luteine od 18 do 25dc!cykle mam 33-34dni! po to,zeby nie bylo plamien przed okresem! pomaga w zagniezdzeniu sie zarodka! Odpowiedz Link
tymonka30 Re: Pytanie o luteine 31.08.07, 19:33 Niunia jedno jest pewne, nie bierze się jej samemu tylko jak lekarz zapisze, on też Ci powie od jakiego dc brać. Generalnie to chodzi o progesteron a leki nazywają się różnie. I powinno się brać po owu, bo inaczej blokuje ją blokuje. Pozdrawiam. Odpowiedz Link