mrozosia 23.03.05, 17:21 W drodze do pracy sluchalam Cool Kids of Death i moj cytat na dzis to: Na wszystkie cztery strony ten swiat popierdolony... hehe, to tyle!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrozosia Ach..... 24.03.05, 16:08 A dzis w mglisty poranek , to eliksir dla mego ucha: ...you adore me, I wanna be your dog........ Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Ach..... 24.03.05, 18:19 A ja dzis nostalgicznie....i jak zawsze po polsku. --Wiele dni, wiele lat, czas nas uczy pogody, zaplącze ścieżki, pomyli prawdy, nim zborze oddzieli od trawy. -- Odpowiedz Link
mrozosia Cytat dobrego wieczoru ;-D 25.03.05, 06:25 Ach , jaka tak bycza krew smaczna, mniam! Cytat dla obywatela Gdanska, moze bedzie wiedzial co to?? ...Jestem chory psychicznie , nie jestem zly... hehehehe Apteczka , psychodeliczna i poprawiajaca humoreczek ..my sie dzisiaj tu bawimy my chlopacy i dziewczyny... ach stare i jare czesy Dobranoc , pchly na noc!!! Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Cytat dobrego wieczoru ;-D 25.03.05, 23:43 To ja cichutko w ten szczegolny dzien zanuce... A może byśmy tak, najmilszy, wpadli na dzień do Tomaszowa? Może tam jeszcze zmierzchem złotym ta sama cisza trwa wrześniowa... Odpowiedz Link
mrozosia zeby nie bylo za slodko 27.03.05, 05:32 nom slodka nie jestem lecz zdzirowata na potwierdzienie cytuje piosneczke na swieta: " Od Ghujewa do Jebewa popierdala osobowy, a w nim siedza same qwy rozebrane do polowy, a konduktor idzie srodkiem , naperdala qwy mlotkiem... Damianos !!!,ze specjalna swiateczna dedykacja dla ciebie i nie tylko Odpowiedz Link
marxx Re: zeby nie bylo za slodko 27.03.05, 05:38 Aaaale fajne! Ale gdzie to do cholery jest??? Ghujewo i Jebewo????????? mx Odpowiedz Link
marxx slodko i pikantnie 27.03.05, 17:56 No to teraz ten swiateczny wierszyk moglem zrozumiec Wesolych Swiat!!!!!!!! Wszystkim!!!!!!! m Odpowiedz Link
mrozosia Re: Cytat dnia, hehe 12.04.05, 21:05 Jadac z banku sluchalam sobie radyjka i tak sie zlozylo, ze moglam wysluchac tej pioseneczki do konca. I z Toba JohnC. mi sie to kojarzy, nawet nie wiesz, jak calej tej sytuacji Ci zazdorszcze. Zazdroszcze, bo jest czego :-))) Powodzenia!!! ....Stoję Czekam Boję się oszaleć Widzę cię z daleka Tylko po to tu jestem........ Jakze pieknie jest miec na kogo czekac, i wiedziec, ze jest sie osoba wypatrywana i oczekiwana. Marzenia, moze juz niedlugo. mro mokra od deszczu ;-) Odpowiedz Link
m4verick Re: Cytat dnia, hehe 18.04.05, 19:25 lepsze zasluchalem: "... jestem tutaj juz tak dlugo, ze polskiego zapomnialem a angielskiego jeszcze nie umiem" syt. przy kupowaniu slownika pl-en w sklepie Mav Odpowiedz Link
ziutek68 Tajemnicze ....hehehehe... 20.09.05, 05:03 Cytat dnia, hehe Autor: mr...... Ps. no i do kompletu...m4verick. Czyzby ten tandem ? Czyzby kolejny slad....???? Czyzby mro.... to "C"...i dlatego nie mozna "go" zobaczyc? Ech, odpuscmy sobie. Przepraszam. And-pol-50 Odpowiedz Link
and_rzej Re: Cytat dnia, hehe 21.07.05, 04:55 Jest 9 rano nie kapiemy sie. Dla nas to za rano. To leci na Polwizji, ktora wlaczam raz na...? no bardzo rzadko. Hej, wspaniale kobiety..gdzie jestescie? Zostawilyscie supermena Marxxa dla jakiegos doopka. Wracaaajcie...Please. Polboy50. Odpowiedz Link
marxx Re: Cytat dnia, hehe 21.07.05, 13:24 And_Boy ...spoko , kto ma wrocic, wroci...a kto se poszedl niech se idzie. Odpowiedz Link
irenkap Re: Cytat dnia, hehe 21.07.05, 16:43 Zyc jest bardzo niezdrowo. Kto zyje, ten umiera. Stanislaw Jerzy Lec Odpowiedz Link
irenkap Re: Cytat dnia, hehe 25.08.05, 11:42 Czlowiek kierujacy sie tylko rozsadkiem, myli sie najczesciej. Odpowiedz Link
irenkap Re: Cytat dnia, hehe 19.09.05, 08:22 Jeśli czujesz się czasem mały, smutny, bezużyteczny, pomyśl o tym, że kiedyś byłeś najszybszym i najbardziej farciarskim plemnikiem w swojej grupie... Odpowiedz Link
bar_nata Re: Cytat dnia, hehe 20.09.05, 08:11 ....z życiem jest jak z wąsami......może być piękne, ..... może być okropne,ale zawsze łaskocze. Odpowiedz Link
bar_nata Re: Cytat dnia, hehe 21.09.05, 10:37 Zasłyszane na kolegium w jednej z dużych stołecznych firm....... Członek Zarządu zwraca się do Kierowników podległych mu Zakładów " ....i proszę pamiętać o zaplanowaniu awarii na 2006r......" Odpowiedz Link