a_dassuj 16.07.07, 16:12 jakie meskie zapachy Wam sie podobaja?Ostatnio kupilam mojemu M Dolce Gabbana Light Blue(wersji damskiej sama uzywam kilku letnich sezonow).Stawiam na Allure Sport Chanel, Aqua di gio Armani-chyba bardzo popularny Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edytkus Re: Meskie zapachy 16.07.07, 16:28 Na Walentynki kupilam mezowi Kenneth Cole Black - nie ciagnie sie kilometrami, nie jest ciezki a powachany z bliska bardzo podniecajacy ;) Moj maz najczesciej uzywa zapachow Kenneth Cole albo CK. Odpowiedz Link
kashunda Re: Meskie zapachy 16.07.07, 17:36 Moj maz uzywa burberry brit i RL BLUE.Uwielbiam meski zapach Armani Mania niestety dla mojego meza wydaje sie zbyt mocny. Odpowiedz Link
kisiulak Re: Meskie zapachy 16.07.07, 18:08 Ostatnio spedzilam 2 godziny w Ulta wypbierajac zapach dla meza, bo sie psikal Polska woda Brut. AAAA!!!!!! W kazdym razie znalazlam Salvatore Ferragamo, Incanto Essential www.ulta.com/control/product/~product_id=2141597 I strasznie mi sie spodobalo! Odpowiedz Link
ny.aga Re: Meskie zapachy 16.07.07, 18:11 tylko mydlo i naturalny zapach jego skory.. uhm uwielbiam! Odpowiedz Link
beatamc Re: Meskie zapachy 16.07.07, 18:35 ja niestety mam uraz z dziecinstwa ( pare razy zemdlalam w kosciele przez mocny zapach). Najlepiej sie umyc i zastosowac antyprespirant o delikatnym zapachu. A maz to dla mnie moglby wcale sie nie perfumowac, bo nie ma ostrego zapachu. Jeszcze go nigdy nie przylapalam na smierdzeniu ;) Odpowiedz Link
onthelake Re: Meskie zapachy 16.07.07, 19:07 Allure Chanel i ja nie moge sie nawachac tego :-) Inne wody poszly w odstawke.Jeszcze kiedys uwielbialam na nim perfumy Michael. Ze wzgledu na dziecko spryskuje sie tylko na karku czy plecach ha ha. Odpowiedz Link
tamsin Re: Meskie zapachy 17.07.07, 04:01 ostatnio moj maz pachnie egoiste platinium, niezle :-) Odpowiedz Link
rhodeisland Antyperspirant bezzapachowy i zadnych perfum! 17.07.07, 04:15 To lubie u innych i siebie. Ludzie za duzo wylewaja na siebie pachnidel. Odpowiedz Link
jw82239 Re: Meskie zapachy 24.01.17, 19:12 Ja zamawiam razem z moją dziewczyną perfumy na galeriazapachow.pl i oboje jesteśmy z nich zadowoleni. Szczególnie uwielbiam Hugo Bossa a tam mają kilka zapachów tych perfum więc wybór jest naprawdę duży Odpowiedz Link
mazury80 Re: Meskie zapachy 25.01.17, 05:06 To forum nie jest chyba najlepszym miejscem do reklamy tej strony. Myslisz że osoby mieszkające w Stanach będą zamawiać perfumy z Polski? Odpowiedz Link