23.11.11, 23:57
67 - tyle lat ma Pan, który dzisiaj próbował mnie poderwać i pytał się mnie czy już maturę zdałam. Chyba mu się wydawało, że on ma z 20 ;]
:)

to zdarzenie jest lepsze od tego jak mnie obcy 21 latek nękał o "poważny związek" ;]

a u Was co w wielkim świecie ?

a i łapie mnie chyba przeziębienie :)
Obserwuj wątek
    • gr.eenka Re: 67 24.11.11, 00:02
      disa napisała:

> 67 - tyle lat ma Pan, który dzisiaj próbował mnie poderwać
      łap okazję póki możesz
      • disa Re: 67 24.11.11, 00:16
        ja myślę, że owy Pan już nie może ... więc co to za okazja by była ;]
        • rudenko Re: 67 24.11.11, 10:35
          było spytac ile moze na Ciebie wydać tygodniowo :-)))
        • varia1 Re: 67 24.11.11, 12:06
          ów Pan, nie "owy"
          błagam!
    • bijatyka Mamo, chwalą nas ... wy mnie, a ja was 24.11.11, 00:07
      No obok mnie na orbitrekach przysiadają się tacy między 35 a 45.
      • bijatyka Re: Mamo, chwalą nas ... wy mnie, a ja was 24.11.11, 00:08
        Czyli oceniam się na 25.
      • disa Re: Mamo, chwalą nas ... wy mnie, a ja was 24.11.11, 00:15
        hahaha czyli ja powinnam siebie na około 60? :)
        dzięki ;] ostatnio przemęczona jestem, ale nie aż tak ;p
        • dawiduu Re: Mamo, chwalą nas ... wy mnie, a ja was 24.11.11, 00:27
          Na przeziębienie najlepiej jest się wygrzać. Ten Pan mógłby Ci to zagwarantować. :D
    • salma75 Re: 67 24.11.11, 00:28
      disa napisała:

> a u Was co w wielkim świecie ?

Ok

> a i łapie mnie chyba przeziębienie :)

To może cukierka zjedz?
    • a_nonima Re: 67 24.11.11, 07:43
      Ja też mam takiego, adoratora. Mieszka niedaleko i czasami jak idę do sklepu proponuje kawkę albo wieczorne wino. Pan moz enie ma 67, ale wygląda na 70. I chwali się, że jest kawalerem!!
      • leokadiaxx Re: 67 24.11.11, 08:09
        Disa podrywają cie przechodnie ? obcy ludzie ?a czy normalni męscy rowiesnicy tez?
        swoją drogą musisz wygladac bardzo "dostępnie" bo raczej do naprawdę extra laski to odwagi taki emeryt mieć nie będzie , no chyba że dziadek jest milionerem z nadmuchanym ego ;-) i byle jaki młodzieniec też nie będzie zaczepiał super laski , nie zdobedzie sie na to;)
        • disa Re: 67 24.11.11, 08:47
          Nie wiem czy wyglądam dostępnie, ale "ekstra laską" nie jestem więc pewnie przez to ludzie do mnie mówią :)
          Tak zdarza się, że rówieśnicy mnie zagadują jak nadarzy się okazja. Nie mam wykrzywionej gęby, a jak ktoś się na mnie patrzy i mnie nie wkurza to zazwyczaj się uśmiecham - więc ludzie do mnie mówią (jak mam płaskie buty bo jak mam szpilki to mało to do mnie mówi).

Starszego Pana przepuściłam przy kasie i tam w lekkim tonie mnie "podrywał" ;]
          Młodzieńca zaś zdeptałam w poczekalni u lekarza i nawiązała się rozmowa.
          • leokadiaxx Re: 67 24.11.11, 08:55
            Więc widzisz róznicę ,jak jesteś luźno ubrana to zagadują a jak bardziej się przyłozysz ,podrasujesz ,wskoczysz w szpilki już nie.
            własnie o to mi chodziło.
            • disa Re: 67 24.11.11, 09:07
              jeśli chodzi o wygląd to ja w ogóle ludzi nie rozumiem...
              LATAMI robiłam sobie dłuższe paznokcie (broń Boże tipsy, ale utwardzanie swojej płytki i french/frencz)
              ostatnio przed przeprowadzką zrobiłam sobie krótkie i .... sporo znajomych, a zwłaszcza kolegów (łącznie z moim Partnerem) powiedziało, że takie paznokcie są ładniejsze (zwykłe krótkie pociągnięte naturalnym lakierem)

ostatnio szłam taka "rozciapciana" bo zaspałam i na parkingu pod sklepem spotkałam fajny okaz. Nie podrywam bo już dawno mi się trafił okaz idealnie odpowiedni, ale byłam ubrana bardzo średnio więc tylko spojrzałam, wsadziłam dupsko do samochodu i pojechałam. Koleś spisał dane/nr. telefonu z firmowego samochodu i mnie namierzył
              nigdy w życiu nie zwróciłabym uwagi na taką osobę jak ja, a tu proszę...
              nie ogarniam ocen ludzi
              • leokadiaxx Re: 67 24.11.11, 09:21
                myślę ze najwieksze powodzenie mają ładne ale własnie luźno i naturalnie wyglądajace dziewczyny. Zrobienie a już tym bardziej w stylu chłodno eleganckim od razu narzuca dystans. Co kto lubi. Ja nie lubię jak sie do mnie obcy ludzie zbliżają za blisko wiec czasami przywdziewam taki elegancki pancerz. To jest wygodne jeśli nie chce sie miec ludzi na głowie. Ładna ale niezrobiona nawet nieogarnięta dziewczyna bedzie wzbudzac zainteresowanie mimo wszystko a nawet osmielać bardziej co spowoduje wiecej propozycji ale np juz brzydka nie tylko pozostanie nie zauważona ale będzie wręcz lekceważona.
                Ty zatem jestes z pewnoscią ładną kobietą , skoro takie obserwujesz reakcje.
                • disa Re: 67 24.11.11, 09:28
                  uroda, to kwestia gustu ludzi z którymi się zadajesz
      • disa Re: 67 24.11.11, 08:54
        ooo tacy są najlepsi ;] takie Czarusie ;]
        kiedyś po wyrywaniu zęba8 wyglądałam jak potwór
        a starszy Pan z osiedla 10 minut w warzywniaku rozpływał się nad moją urodą i ... delikatnością :) Jeszcze miał taki przedwojenny akcent i pewnie koło 80 ;]
    • fieldsofgold Re: 67 24.11.11, 08:31
      a ja się zastanawiam, czy jestem już w wieku, w którym mogę się oglądać za młodszymi facetami. no bo jak się ma te 25 to bez sensu za gó...arzem latać 5 lat młodszym, ale jak się ma 30 to robi się już jakiś smaczek w tym ;-)
      • disa Re: 67 24.11.11, 08:51
        można, można ;] powiem Ci, że można trafić na całkiem fajne ciasteczka
        wiesz może nie na długą miłość, ale na taką 3-7miesięczną nada się świetnie :)

Mam młodszego Kolegę którego chętnie bym skonsumowała, ale mnie już nie wolno konsumować obcych ;]
    • potworski hahaha 24.11.11, 09:32
      disa napisała:

(...)i pytał się mnie czy już maturę zdałam.

Pewnie zapytał po tym jak zauważył, że kupujesz siódmą colę w puszcze z automatu obwieszczając wszystkim głośno, że masz farta i ciągle wygrywasz...
      • disa Re: hahaha 24.11.11, 09:47
        jestem zbyt skąpa na kupowanie coli w automacie ;p
    • grassant Re: 67 24.11.11, 11:27
      za 2 lata dojrzeje do 69.
    • lilyrush Re: 67 24.11.11, 12:17
      mnie standardowo w necie zaczepiają albo chłopcy poniżej 25 albo tatusiowe powyżej 55 i sa bardzo zdziwieni, ze nie jestem zainteresowana. Mam 37

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka