Dodaj do ulubionych

Okna Norma 2000

IP: *.a.83.230.50.77.debacom.pl.e-zabrze.pl 13.05.10, 18:50
Witam. Mam zamiar wymienic okna i przychylam sie do ww. firmy. Jakies opinie
pozytywne i negatywne, lub sugestie co do innej firmy?
Obserwuj wątek
    • kielonek-online Re: Okna Norma 2000 13.05.10, 23:37
      Wypadłem kiedyś z parteru przez takie okno, nic nadzwyczajnego.
      • lujozo Re: Okna Norma 2000 15.05.10, 10:00
        Nie polecam tej firmy. Klient jest dla nich najwazniejszy gdy podpisuja umowe i biora kase. Gdy sa problemy to maja go w d.... Ogolnie przerost formy nad trescia.
        • kielonek-online Re: Okna Norma 2000 15.05.10, 22:16
          Dobra, podaj teraz nazwę swojej firmy.
          • lujozo Re: Okna Norma 2000 17.05.10, 20:59
            Chociażby Grupa KRM, Oknoplast Kraków
            • kielonek-online Re: Okna Norma 2000 18.05.10, 00:00
              Plastikowa tandeta, nie warto.
              • lujozo Re: Okna Norma 2000 20.06.10, 13:02
                No to powiedz twoim zdaniem jakie firmy robią dobrą stolarke PCV w przystępnej cenie
                • Gość: socha Re: Okna Norma 2000 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.10, 21:55
                  Odpowiedzi brak bo "kielonek-online" potrafi się tylko wymądrzać.
    • Gość: rak Re: Okna Norma 2000 IP: 91.188.105.* 04.07.10, 13:22
      okna super,mam je juz około 5 lat i wszystko jest jak nowe.
      montowałem sam wiec też super :-).
      teraz bede wymieniac kolejne też na Norma 2000.
      • lujozo Re: Okna Norma 2000 06.07.10, 07:16
        Okna OK ale na profilu Brugmanna. Jednak cena to już drożyzna.
        • Gość: maksiu Re: Okna Norma 2000 IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.10, 10:50
          brugmann jak Brugmann, zły nie jest, choć od ideału mu troche brakuje. Gorzej ze sama Norma, to tylko nieudolna spuścizna po dobrej fabryce okien zCzęstochowy. Fabryka splajtowala, jeden pan kupił logo i działa. O samej Normie mozna tez sie sporo dowiedziec przegladajac fora internetowe. Róznie tam ludzie piszą, ale najczęściej pojawiają sie głosy bardzo krytyczne.
          Zreszta co to za firma, co zamawia okna w kliku róznych fabrykach, zmieniając co jakiś czas producenta?
          • macie-jow Re: Okna Norma 2000 28.07.10, 20:28
            Może po prostu szukają najlepszego dostawcy?
    • Gość: tomaszek Re: Okna Norma 2000 IP: *.adsl.inetia.pl 28.12.13, 22:00
      Jeżeli chcesz miec problemy to oczywiście możesz zakupic okna w Normie 2000 Dariusz Kandziora. Okna przez nich sprzedawane mają inne parametry , niż oferowane, zgadza się tylko profil. Omijacie ich z daleka. Niesolidna firma i niekompetentni pracownicy...
    • Gość: anka Re: Okna Norma 2000 IP: *.adsl.inetia.pl 28.12.13, 23:18
      Firma bardzo niesolidna, sprzedaje okna z innymi parametrami niż oferuje, traktują klienta jak intruza. Nie można liczy na obsługę gwarancyjną, bo nie dają karty gwarancyjnej. Nie odpowiadają na telefony ani emaile. Jak nie chcesz miec problemów to omijaj z daleka.
    • Gość: klient Re: Okna Norma 2000 IP: *.dynamic.chello.pl 30.07.14, 14:10
      ludzie, nie kupujcie w Norma 2000 to nie jesk uczciwa firma.
      Patrzą tylko zwinąć pieniądze przy sprzedaży a usługa to partanina tak naprawdę bez odwołania i gwareancji .
      Mocno zawiedziony klient z Zabrza.
      • Gość: waluś Re: Okna Norma 2000 IP: *.play-internet.pl 09.12.14, 00:04
        Potwierdzam że Norma2000 to niezły numer na rynku.
        Wytną Ci kase i numer taki że nie zareklamujesz ani towaru jaki kupiłeś a gwarancja to jest tylko przenośnia.
        Klient z Gliwic.
        • Gość: Agata Re: Okna Norma 2000 IP: 95.160.243.* 09.12.14, 01:30
          Zgadza się, niestety! Kilka lat temu mojej mamie wmówili, że ich okna to "mercedes' wśród okien i zażądali wyższej ceny niż w umowie. Mama uczciwa i naiwna - zapłaciła. Teraz tego "mercedesa" trzeba wymienić.
          • Gość: Jola Re: Okna Norma 2000 IP: *.dynamic.chello.pl 10.12.14, 07:46
            Ale Wiecie co, jakis rok temu napisalam maila z zapytaniem o okna do normy 2000 i nikt nie odpisal. Czytajac wasze opinie chyba mam szczescie. Wybralam okna innej firmy i uzytkuje je narazie rok i wszystko ok zadnych reklamacji .Co najwazniejsze po montazu przyjechal wlasciciel i sprawdzil/odebral prace swoich pracownikow sprawdzajac kazde okno.
            • Gość: Jola Re: Okna Norma 2000 IP: *.dynamic.chello.pl 10.12.14, 07:52
              A jeszcze jedna firma nie odpisala na zapytanie okno poland . Po cholere maja maile ?
              • dariuszpluta Re: Okna Norma 2000 17.02.15, 21:48
                Witam, jak to nie ma gwarancji, przeciez kazdy ma prawo do dwoch lat gwarancji. Cos mi sie wydaje ze slabo zes cie dochodzili swego. Ja mam okna z normy i nie mam zadnych problemow. Normalne, dobre okna
                • Gość: Ewcia Re: Okna Norma 2000 IP: *.static.ip.netia.com.pl 02.04.15, 10:23
                  Posiadam okna zakupione w Norma2000 i jestem bardzo zadowolona. Fachowe porady i bardzo miły, znający się na rzeczy oraz uprzejmy Pan serwisant, który pomógł mi kiedy była taka potrzeba. Polecam
                  • Gość: GOŚĆ Re: Okna Norma 2000 IP: *.pl 21.05.15, 16:47
                    jeżeli chodzi o firmę Norma 2000 , dobra obsługa , profesjonalne doradztwo t. Okna bardzo dobre jakościowo nie mogę narzekać.
                • Gość: klient Re: Okna Norma 2000 IP: *.proxnet.pl 10.05.16, 23:49
                  szkoda ze zerwisant musi sam zachwalac produkty firmy, ktora jest oiszustem i niczym wiecej badziewie a nie okna
                  • Gość: Gość123 Re: Okna Norma 2000 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.16, 20:35
                    Ludzie omijajcie tę firmę szerokim łukiem! Czekałem na okna 2 tyg. dłużej, parapet został źle wymierzony i na pasujący czekałem ponad tydz. Okna są krzywo wstawione, ale szef i robotnicy wmawiali mi, że jest dobrze, bo szkody górnicze. Pracownicy to bezzębni, pijani menele, którzy oszczędzają na zaprawie i piance montażowej. Narobili masę szkód, mimo że zabezpieczyłem miejsce pracy. Powyrywane kontakty, porysowane ściany, zniszczone meble.
                    • Gość: Gość123 Re: Okna Norma 2000 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.16, 20:44
                      Aha! Pomimo gwarantowanych w umowie poprawek, szef nie śpieszył się wysłać ekipy. Kolejni bezzębni menele-Janusze "przypudrowali" fuszerkę i znów zostawili syf, żebym sobie sam posprzątał. Cały gruz, pianka montażowa i inny syf w całym mieszkaniu, na firankach i wykładzinach. Dobrze, że sam wszystko zabezpieczyłem, bo sami nie mieli nic. Szef to cwaniak nastawiony na zysk, który nie ogarnia ilości zamówień. Jaki szef tacy pracownicy. Filia Okna Progress ul. Pszczyńska 9 Gliwice
                      • Gość: Oswiecim76 Re: Okna Norma 2000 IP: 193.193.181.* 23.11.16, 12:52
                        Partacze straszne!!! u mnie:
                        W 2015 roku zakupiłem w firmie Norma 2000 w Oświęcimiu u ich przedstawiciela okna oraz roletę do drzwi tarasowych. Montaż okien na najgorszym z możliwych poziomów. Kilka razy uprzedzałem o tym, że mam dom zbudowany z Porothermu oraz żeby zastosowali specjalne do tego kołki. Nie znając się na tym po montażu uznałem że jest ok. Moje zdziwienie było duże kiedy bardzie się temu zacząłem przyglądać i spróbowałem wyciągnąć kołek. Okazało się że kołki w ogóle nie trzymają i można je wyciągnąć ze ściany. Kołki zwykłe szybkiego montażu nie nadające się do cegieł " dziurawek" typu Porotherm. Czas na składanie reklamacji minął i nie przyznali się do błędu. Sprawa rolety która nie zjeżdża do końca, obiecali poprawić a teraz chcą za to dodatkowe pieniądze. Partacze, nie polecam tej firmy!!!! Trzeba na nich uważać
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka