Dodaj do ulubionych

ubezpieczenie na życie Pary Prezydenckiej Polski

30.05.10, 11:33
Z dużym zdziwieniem przyjęłam wiadomość, że Lech i Maria Kaczyńscy,
dokonali ubezpieczenia na życie z pieniędzy podatników.

Sądzę, że to leżało w sferze prywatności każdego ubezpieczyciela.

Z tytułu tragedii smoleńskiej, ich córka Marta Dubieniecka ma
otrzymać 3 000 000 zł.
Zatem wszyscy miejmy tę świadomość.
Obserwuj wątek
    • kielonek-online Re: ubezpieczenie na życie Pary Prezydenckiej Pol 30.05.10, 12:40
      Nie jestem PiSolubem, ale uważam, że prezydencka para to osoby na
      tyle publiczne, iż ubezpieczenie ich życia za pieniądze państwa to
      oczywistość.
      A teraz się napiję.
    • Gość: irys p Re: ubezpieczenie na życie Pary Prezydenckiej Pol IP: *.stk.vectranet.pl 30.05.10, 14:14

Kielonku , skoro tak mniemasz, - to niech będzie.!
      Najlepszego.. na zdrowie.!!
      • kielonek-online Re: ubezpieczenie na życie Pary Prezydenckiej Pol 30.05.10, 17:39
        Dziękuję.
        • Gość: trzecia prawda Re: ubezpieczenie na życie Pary Prezydenckiej Pol IP: 95.160.234.* 30.05.10, 21:03
          to przeciez oczywista oczywistosc.
          • Gość: ja Re: ubezpieczenie na życie Pary Prezydenckiej Pol IP: 95.160.252.* 30.05.10, 23:27
            Na ogół Kielonek pieprzy farmazony ale w tym wypadku w 100 %
            popieram. A jednak systematyczna konserwacja alkoholem zapewnia mu
            światły umysł ;))
            • kielonek-online Re: ubezpieczenie na życie Pary Prezydenckiej Pol 30.05.10, 23:31
              Właśnie jestem w trakcie konserwacji, dzięki za dobre słowo.
              • Gość: ja do Kielonek IP: 95.160.252.* 30.05.10, 23:56
                Haha, no to konserwujemy się razem a jednak osobno;)) Ja Finlandią
                Cranberry, a Ty w czym dziś gustujesz?
            • onufry-z Re: ubezpieczenie na życie Pary Prezydenckiej Pol 30.05.10, 23:52
              Kielonek nigdy nie pieprzył farmazonów. Kielonek to światły obywatel RP(bez
              liczebników). Kielonek nie zalewa pały - ma zawsze zapięty rozporek.
              • Gość: pytekjeden Re: ubezpieczenie na życie Pary Prezydenckiej Pol IP: *.stk.vectranet.pl 30.09.10, 23:20
                czy nasza I-sza para jest ubezpieczona? tak często muszą podrożować razem
                • Gość: pewnie Re: ubezpieczenie na życie Pary Prezydenckiej Pol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.10, 08:24
                  Pewnie tak. Myślę, że Allianz już o to zadbał skutecznie.
                  • chilli-and-vanilla Re: ubezpieczenie na życie Pary Prezydenckiej Pol 01.10.10, 14:37
                    też muszę przyznać kielonkowi rację, w końcu para prezydencka to osoby pełniące funkcje publiczne w państwie
                    • irys.p Re: ubezpieczenie na życie Pary Prezydenckiej Pol 01.10.10, 17:57
                      Sołtys też pełni funkcje publiczną.
                      Zatem również należne jest mu ubezpieczenie.
                      • gazet.a.48 Re: ubezpieczenie na życie Pary Prezydenckiej Pol 01.10.10, 20:20
                        Jednak uważam,ze ubezpieczenie na życie na tak wysoką sumę i to za pieniądze podatnika jest wysoce niemoralne. Co prawda żadne ubezpieczenie nie zrekompensuje utraty bliskiej osoby ale przy takiej kasie zawsze łatwiej znieśc żałobę.
                        Swoją drogą kto wycenia że życie prezydenta warte jest milion a szarego człowieczka zwykłe 10 patoli. Śmierc ukochanej osoby boli jednakowo mocno.
                        • Gość: brooker Re: ubezpieczenie na życie Pary Prezydenckiej Pol IP: *.stk.vectranet.pl 01.10.10, 20:30
                          allianz ubezpiecza nawet przypadki utraty pracy
                          • Gość: adi Re: ubezpieczenie na życie Pary Prezydenckiej Pol IP: 212.106.160.* 02.10.10, 20:42
                            pytanie za ile i na ile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka