Dodaj do ulubionych

Tomczykiewicz pouczył Marka

IP: *.stk.vectranet.pl 06.10.10, 22:21
Miał być Tusk w Domu Muzyki i Tańca, był Tomczykiwicz w Klasyce. Spóźnił się. Frekwencja bardzo słaba, praktycznie tylko kandydaci na radnych. Efekt wyborczy zerowy.
Tomczykiewicz wyraźnie zażenowany był wypowiedziami radnego Marka, który żalił się, jak go to media krzywdzą, bo napisały, że wyszedł w trakcie trwania Sesji Rady Miejskiej, ale nie zamierzał oddać diety. Widać nie rozumie w czym problem. Jak mi ktoś zrobi pól roboty, to też mu nie płacę. (Mam nadzieję, że wreszcie odda pan kasę za niewykonaną robotę Panie Marek).
Tomczykiewicz tylko się uśmiechnął i powiedział - trzeba się pilnować. Potem Marek żalił się, że Pani Prezydent nie chodzi na Sesje i nikt się jej nie czepia. Tomczykiwicz znowu musiał mu tłumaczyć, że to Sesja Rady Miejskiej, a nie prezydenta i ten może w niej uczestniczyć, ale nie musi. Nawiasem mówiąc nie dziwię się, że nie uczestniczy, skoro musiałaby tam słuchać "mądrości" radnego Marka.
Obserwuj wątek
    • Gość: ep_1 Re: Tomczykiewicz pouczył Marka IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.10, 23:21
      Wybiórczy komentarz. Myślę, że warto posłuchać całej relacji (rzeczywiście jest pouczająca) na zabrzetv.pl
      • Gość: polo Re: Tomczykiewicz pouczył Marka IP: 89.108.244.* 08.10.10, 18:15
        Co ma zrobić ten Tomczykiewicz że ma takich ludzi w terenie?
        • Gość: erwin Re: Tomczykiewicz pouczył Marka IP: *.stk.vectranet.pl 08.10.10, 22:35
          Marek, oddajesz tą kasę, czy nie? Nawet Tomczykiwicz ci wyjaśnił, że kasę należy oddać, jeśli jest się człowiekiem honoru. Skoro nie byleś na całej sesji, to zwracaj dietę.
          • Gość: marek Re: Tomczykiewicz pouczył Marka IP: *.stk.vectranet.pl 08.10.10, 22:43
            oddam jak Gocha zaplaci za korzystanie ze sluzbowej superB w celach prywatno- rodzinnych

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka