Dodaj do ulubionych

GieTeWał na Fejsie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.10, 17:06
pl-pl.facebook.com/pages/TVZ-Telewizja-Zabrze/148299788539083?ref=ts&v=wall
Nasz zespół liczy 15 osób.

> Tylko? Czyli srednio po 2 tys x 15 = 30 tys. miesiecznie + 9 tys. Wieslaw + Douglas -> "niska kultura, na wysokich obrotach, za ciezkie pieniadze"

Wspólnie realizujemy szereg cyklicznych programów.

> Glownie prowadzonymi przez osoby z listy Skutecznych dla Zabrza, np. ulubionym dyrektorem, oprowadzaczem, historykiem...

Nieprzerwanie od 18 lat przygotowujemy dla Państwa program informacyjny,

> Jakosc niezmienna

śledzimy wydarzenia sportowe, kulturalne i artystyczne.

> Z Zabrza, czasem nam rzuca na wakacje we Francji lub mozemy na doczepke stolice poogladac. Ale super:)
Obserwuj wątek
    • Gość: haha Re: GieTeWał na Fejsie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.10, 17:08
      I na urzedowej

Telewizja Zabrze obchodzi 18. urodziny

Rozmiar tekstu: A A A
      18.10.2010
      Autor: Wydział Kontaktów Społecznych
      19 października Telewizja Zabrze obchodzić będzie swoje 18 urodziny. Z tej okazji zapraszamy do spotkania ze znanymi z ekranu dziennikarzami i prezenterami. Goście, którzy we wtorek 19 października odwiedzą mieszczącą się w Domu Muzyki i Tańca redakcję TV Zabrze, będą mogli też przyjrzeć się pracy ekipy telewizyjnej od kuchni. Dzień Otwarty potrwa od godz. 10:00 do 16:00.

W ciągu minionych 18 lat Telewizja Zabrze (wcześniej Program Miejski GTV) bardzo dojrzała i bez kompleksów może wkroczyć w dorosłość. Czas emisji w systemie premierowo-powtórkowym z 20 minut wydłużył się do sześciu godzin dziennie. Dziennikarze stacji na bieżąco śledzą wydarzenia społeczne, sportowe, kulturalne i artystyczne nie tylko z Zabrza, ale również z regionu. Nieprzerwanie przygotowują dla swoich widzów program informacyjny. Zespół Telewizji Zabrze realizuje też szereg cyklicznych programów, m.in. „Spacer po Zabrzu”, „Zaplecze Kulturalne”, „Wydarzenia Sportowe”. O tym, co każdego dnia można zobaczyć na kanale 117. sieci kablowej Vectra i stronie internetowej www.tvzabrze.eu, widzowie mogą przeczytać w „Nowinach Zabrzańskich”.

-> Dojrzali w 18 lat. W tym czasie wydano na to ok. 4-18 mln. Warto było?
      • Gość: błoto Re: GieTeWał na Fejsie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.10, 18:41
        Tyle kasiory poszło w błoto.
        • Gość: Gawin Re: GieTeWał na Fejsie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.10, 20:36
          ja tego dnia bardzo chciałbym spotkać się z dyrektorem. mam nadzieję na miłą pogawendkę.
          • Gość: Misio Re: GieTeWał na Fejsie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.10, 20:51
            ciekawi mnie czy na ZabrzeTV u Herich będzie można zobaczyć relację z urodzin GTWałki?
            • Gość: do rydaktoróf Re: GieTeWał na Fejsie IP: 188.33.141.* 18.10.10, 21:15
              czy zaproszą pracowników ZiS, którzy kilka dobrych lat tworzyli tę telewizję, a dziś Kefir musi się przed nimi tłumaczyć w sądzie pracy za ich zwolnienie?
              • Gość: podatnik Re: GieTeWał na Fejsie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.10, 22:42
                a czy na tych dniach otwartych powiedzą ile kosztowały wycieczki Riedela do Fransji i Italyji?
                • Gość: żenada Re: GieTeWał na Fejsie IP: *.stk.vectranet.pl 19.10.10, 08:16
                  nic nie kosztowały bo sam sobie za nie zapłacił:P
                  • Gość: domyślny Re: GieTeWał na Fejsie IP: *.212.47.155-internet.zabrze.debacom.pl 19.10.10, 11:42
                    "dzień otwarty", więc istnieje nadzieja, że nikogo nie zamkną
                    • Gość: n Re: GieTeWał na Fejsie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.10, 15:55
                      I kamera firmowa krecil na prywatnych wakacjach? Mogl tak sprzet pozyczyc na wakacje? To przyjde na ten dzien otwarty moze mnie kajs wysla z kamera...
                      • Gość: mirek Re: GieTeWał na Fejsie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.10, 19:27
                        sam se załatwiłem sponsora.A tak poza tym możecie się walić na RYJ !!!
                  • Gość: pani informacja Re: GieTeWał na Fejsie IP: 178.56.13.* 20.10.10, 09:59
                    Słyszałam, że jeszcze za Francję DMiT wisi ku kasę... żenada...
          • Gość: policja Re: GieTeWał na Fejsie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.10, 19:45
            to się spotkaj !!!
            • Gość: nieszczęśnik Re: GieTeWał na Fejsie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.10, 15:39
              Mirku musisz wyżalić się Mareczkowi. może Ci dopomoże o Mój Boże.
              • Gość: domirka Re: GieTeWał na Fejsie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.10, 17:02
                Jezeli to co piszeszjest prawda "sam se załatwiłem sponsora.A tak poza tym możecie się walić na RYJ !!!", to wykorzystujesz sprzet samorzadowy do prywatnych celow. W dodatku korzysta prywatna firma, ktora kupuje uslugi (reklame) ponizej je wartosci rynbkowek). Nazywa sie to dumping i jest karalne. Czyli reasumujac:
                - wakacje za kase podatnika - niegospodarnosc,
                - korzystanie ze sprzetu miejskiego - niedozwolony uzytek,
                - zarabianie na materialach, ktore publikuje GTV (czyli ponosi kosztyz naszych pieniedzy, a przychody - transferowane w formie prywatnych wyplat dla poszczegolnych osob) - niegospodarnosc,
                - brak cennika za materialy w GTV (domyslem sie ze ustalany indywidualnie z Wieslawem, akurat CBA jest zajete ale jak skonczy to moze sie wreszcie tym zajma),
                - ich wycena, koszty i przychody...

Takze Mireczku...ciezka sprawa. A zdjecia na FB bardzo ladne:)
                • Gość: waryniol Re: GieTeWał na Fejsie IP: *.stk.vectranet.pl 20.10.10, 17:08
                  ok, dobrze wiedzieć, a teraz pytanie do Ciebie: odważysz się sprawę zgłosić do prokuratury?
                  • Gość: agent Tomek Re: GieTeWał na Fejsie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.10, 18:17
                    na TVZ przyjdzie czas.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka