Gość: drabina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.11, 22:05 Pono teros trza bydzie tyrać na gruba piechty, po drabinie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Amadeo Re: Guido IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.11, 22:08 Z jaki paki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomuś Re: Guido IP: *.stk.vectranet.pl 15.02.11, 22:10 po co mosz zaros tyrać,możesz sie kulać pomaluśku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Guido sie zepsuło IP: *.unknown.vectranet.pl 16.02.11, 11:48 no to naprawa w setki tysięcy jak nie więcej. Wie już ktoś może jak dochodowość tej super atrakcji wygląda po paru latach ? czy juz zarabiamy ? Bo takie parki rozrywki to chyba po to powstają ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Guido sie zepsuło IP: *.static.sitel.net.pl 16.02.11, 15:32 Powiedz mi mądra Alu, która instytucja kultury zarabia na siebie? Guido to nie park rozrywki więc użyj mózgu zanim następnym razem zaczniesz bezkarnie bluzgać na forum. Bohaterka w internetowej czapce niewidce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: por Re: Guido sie zepsuło IP: *.stk.vectranet.pl 16.02.11, 16:22 na zabrze tv pisza ze to przeglad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomuś Re: Guido sie zepsuło IP: *.stk.vectranet.pl 17.02.11, 00:04 no i sprawa sie rypla. Szlak turystyki poprzemyslowej szlag trafil.Pierdyknal silnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cba Re: Guido sie zepsuło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.11, 09:12 Musi wrócić Eugeniusz K,bo wie jak załatwić kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hym Re: Guido sie zepsuło IP: *.212.47.155-internet.zabrze.debacom.pl 17.02.11, 09:51 Owsik sprawił, że kopalnię zimą odwiedziło wiela turystów donoszą uczciwie nasze media Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceglowka. Re: Guido sie zepsuło IP: *.dip.t-dialin.net 17.02.11, 18:14 Owsik Ukradl to co jeszcze pozostalo nie rozszabrowane ,a pomogla mu w tym Caryca Gosia Im bardziej poznaje ludzi,tym bardziej kocham psy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Guido sie zepsuło IP: *.stk.vectranet.pl 19.02.11, 15:42 np zarabia na siebie teatr rozrywki w Chorzowie , sporo prywatnych scen teatrów nie tylko w stolicy.myślę że przykładów byłoby więcej... oczywiście trudno porównac je do kopalni.ale juz podobny kompleks w ostrawie zarabia, nie wspominając o zagłebiu ruhry. ja szczerze nie rozumiem i wcale mi się to nie podoba że w Zabrzu tworzy się same " z założenia" niedochodowe inwestycje " Bo potem kasa z budżetu zamiast na rozwój miasta idzie na utrzymanie takich " perełek', które samym mieszkańcom niczemu tak naprawdę nie służa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Guido sie zepsuło IP: *.stk.vectranet.pl 19.02.11, 15:50 i jeszcze do jojo, ... gdzie w mojej wypowiedzi znalazłeś/aś bluzgi ??? masz jakieś kłopoty ze zrozumieniem słowa pisanego ? czy też reprezentujesz poziom - 320 ...poniżej normy, sorry za uszczypliwość, ale takie mam wrażenie. wyobraź sobie, że nie wszyscy w tym mieście klaszczą uszami z powodu Guido i wyobraź sobie że maja prawo tak myśleć i tak pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amon Re: Guido IP: *.stk.vectranet.pl 17.02.11, 18:29 W końcu ... teraz dopiero turysci zobaczą jak wygladaja prawdziwe podziemia W "Luizie"mozna dowiedziec sie wszystkiego ,prawdziwi przewodnicy ktorzy wiedzą o pracy swojej bardzo duzo.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek M. Re: Guido IP: *.stk.vectranet.pl 17.02.11, 20:59 i cala promocja moze pojsc w pis_doo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Guido IP: *.stk.vectranet.pl 17.02.11, 21:04 Będzie szkoda, jak nic z tego nie wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mason Re: Guido IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.11, 22:56 muszę se normalnie bucha walnąć z Jerzym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po co Re: Guido IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.11, 11:39 Po co kuń, jak jest oślica, tfu chciołech pedzieć caryca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakamuflowany Re: Guido IP: *.stk.vectranet.pl 03.04.11, 01:20 Skuteczne zmiany personalne na niskim poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan pikuś Re: Guido IP: *.stk.vectranet.pl 03.04.11, 13:41 nowa kasa nowe rozdanie.{murzyni mogą odejść} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gladiator Re: Guido IP: *.adsl.inetia.pl 03.04.11, 19:36 kolesi trzeba utrzymać i a dyrektor przecież to utrzymanek MMS pieniądze się znajdą z naszych podatków podniosą opłatę za wodę i czynsze i j€ż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek sz. Re: Guido IP: *.stk.vectranet.pl 03.04.11, 22:06 no,no tylko nie utrzymanek.Wiem kogo wożę Super B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Głido Re: Guido IP: *.stk.vectranet.pl 07.04.11, 23:37 Nowe skuteczne rozdanie stało się faktem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gujdo Ciputra już jest w Zabrzu IP: *.stk.vectranet.pl 22.05.11, 22:01 Kopalniany chodnik zamiast zielonej trawy, górnicza lampa udająca słońce, odwrócone górnicze hełmy służące za dołki. W zabytkowej kopalni Guido w sobotę odbył się turniej golfowy. Fot. Dawid Chalimoniuk/Agencja Gazeta Zabrze, kopalnia Guido. Pierwszy na świecie podziemny mecz w turbogolfa Fot. Dawid Chalimoniuk/Agencja Gazeta Zabrze, kopalnia Guido. Pierwszy na świecie podziemny mecz w turbogolfa Fot. Dawid Chalimoniuk/Agencja Gazeta Zabrze, kopalnia Guido. Pierwszy na świecie podziemny mecz w turbogolfa więcej zdjęć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haftka Re: Ciputra już jest w Zabrzu IP: *.stk.vectranet.pl 06.07.11, 23:49 katowice.gazeta.pl/katowice/1,72935,9899213,Za_324_miliony_zlotych_zamienia_kopalnie_w_muzeum.html Mańka chyba sie wścieknie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_z Re: Guido 07.07.11, 00:07 uwazam ze ta inwestycja powinna być dochodowa. bilety są dość drogie ( tzn. nie najdroższe ale też nie tanie). co do przewodników (wiem , bo byłam na wycieczce na obu poziomach) to jest powiedzmy sredni Gierek, nie wiem czy ktos to sprawdza nie tyle wiedzę ale podejście do turysty - wice o gołej babie to troche żenada jest, rodzince się podobało, najbardziej smakowały oblaty. Jednak 3 godz chodzenia swoje robi. Mieszkam blisko więc widze ile podjeżdza autokarów, ile turystów się kreci.Może za dużo administracji??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były górnik Re: Guido IP: *.unknown.vectranet.pl 07.07.11, 08:06 A czy droga Ewa ma świadomość ile kosztuje techniczna obsługa czynnej kopalni? Wymiana liny, przegląd silnika czy tam czegoś, poszczególny zjazd szolą na dół. Bilety musiałyby kosztować na poziomie 100/200zł żeby to zaczęło się jakkolwiek zwracać. Odpowiedz Link Zgłoś