Gość: xxxxxxxxx IP: *.play-internet.pl 26.05.11, 17:59 mebloscianke w segmentach oddam za darmo, moze ktos potrzebuje np. na dzialke? chetnych z wlasnym transportem prosze o kontakt na email annaw@mailplus.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
net.kielonek Re: oddam za darmo meble 26.05.11, 22:11 List serdeczny też można do Ciebie napisać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiu Re: oddam za darmo meble IP: *.centertel.pl 29.05.11, 16:14 Albo do spalenia. Kiedy jeszcze ogrzewałem mieszkanie kotlem weglowym, to jarałem takie meble na potegę. Wióry plus lakier nieźle hajcowały w palenisku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: oddam za darmo meble -do idioty o ksywie Misiu IP: *.181.112.154.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.05.11, 21:46 Aleś ty ośle prymitywny. Szkoda słów. A tak w ogóle fajnie że ktoś chce za free oddać coś potrzebującym. mam kumpla który właśnie w ten sposób zalatwił sobie meble na działkę i na finale ma tam lepiej niż ja w chacie. Chylę czoło przed darczyńcom. Oby takich osób było więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiu Re: oddam za darmo meble -do idioty o ksywie Misi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.11, 04:11 Ty kmiocie sakramencki. Dzięki podarowanym meblom moje dzieci miały ciepło w domu za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: oddam za darmo meble IP: *.212.41.11.szpital.zabrze.pl 30.05.11, 07:35 www.albert.e-zabrze.pl/ tutaj wezmą, mają własny transport. Odpowiedz Link Zgłoś