Gość: sami IP: *.stk.vectranet.pl 06.06.11, 10:33 ma ktos na zbyciu niepotrzebne okna wymiary 75x109, 48x94 50x 60 ewentualnie z malymi roznicami w wymiarach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sami Re: okna IP: *.stk.vectranet.pl 10.06.11, 13:48 Bardzo inteligentne odpowiedzi, zal mi was. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena33m Re: okna 14.06.11, 18:49 nie lituj sie nade mna, wiele istnien potrzebuje litości duzo bardziej niz moja osoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam Re: okna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.11, 19:36 drodzy,drogi,droga ? "sami" Zadając pytanie na tutejszym forum spodziewaj się odpowiedzi: -Pani Prezydent zadba o twoje okna z iscie szekspirowską dokładnością,proszę tylko o głos -przepiłem swoje okna -dobre okna są w Gdańsku przy ulicy Gdyńskiej,wiem bo kuzyn brata ma i sobie chwali -w jednej z restauracji w której byłam we Włoszech ,były wspaniałe okna,nie uwierzycie normalnie,takie z szybami,cud poprostu ,oh,ah,eh ,yyyyh..jeeeee -okna to drzwi na świat -zarób sobie na okna a nie wyłudzaj na forum,nierobie -www.oknaokienne.pl itp.itd osobiscię to się dziwię że ktoś ma cierpliwość pytac ,czy prosic o pomoc akurat TUTAJ Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena33m Re: okna 16.06.11, 23:07 szczesciem jestes ty i przestrzegasz spoleczenstwo:) Odpowiedz Link Zgłoś
jaspis-jaspis Re: okna 16.06.11, 23:46 Dobrze, ze jest taki ''przestrzegacz''. Uratuje forum od upadku. Co by bylo gdyby nie On............? Zbawca, prawdziwy zbawca :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena33m Re: okna 24.06.11, 21:57 jednak...słowa podziekowania wciąż przychodzą ludziom z trudem Odpowiedz Link Zgłoś