Dodaj do ulubionych

Subway - opłacalne?

IP: *.adsl.inetia.pl 08.07.11, 18:30
Prawdopodobnie pod koniec tego roku w centrum Zabrza ma powstać znana sieć zajmująca się sprzedażą kanapek - Subway. Myślicie, że to w Zabrzu będzie się cieszyło powodzeniem? Dacie ok 10 zł za kanapkę, którą de facto pojecie?
Pozdrawiam i czekam na komentarze
Obserwuj wątek
    • Gość: glodny Re: Subway - opłacalne? IP: *.debacom.pl 08.07.11, 20:31
      od czasu do czasu moge dac pod warunkiem ze smaczne i odpowiednia wielkosc(i jakosc) jak za 10zl.
      • magdalena33m Re: Subway - opłacalne? 11.07.11, 17:30
        Moim zdaniem to dobry pomysł, lepiej kupic kanapke niz wylądować w mcDonalds z niezdrowym żarciem...
        • amadeo214 Re: Subway - opłacalne? 11.07.11, 17:33
          Więc liczysz sie z tym że Subway zadba o Twoje zdrowie ?
        • Gość: zdziwiony Re: Subway - opłacalne? IP: *.stk.vectranet.pl 11.07.11, 21:41
          A co w jedzeniu z mcDonalds`a jest niezdrowego? Może bułka, kotlet, cebula czy ser? Czy na co dzień nie jadamy tych rzeczy? Nie bardzo rozumiem... Idąc takim tokiem rozumowania, to kanapki pewnie też będą niezdrowe... Trzeba odżywiać się racjonalnie, z zachowaniem umiaru. Licząc kalorie można pozwolić sobie na hamburgera i na schabowego.
    • Gość: Merry101 Re: Subway - opłacalne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.11, 21:52
      Myśle,że jeżeli będzie dobra lokalizacja (najlepiej przy przystankach autobusowych lub tramwajowych) to ma szanse na byt w Zabrzu.
      Ja tam osobiście wolę śniadanko sobie sama przygotować i przynajmniej wiem z czego.
      • Gość: bart Re: Subway - opłacalne? IP: *.stk.vectranet.pl 14.07.11, 04:20
        średnio mi się to widzi, ale ludzie sa głupie, to wszystko kupią
    • zajola Re: Subway - opłacalne? 14.07.11, 08:55

"
      • magdalena33m Re: Subway - opłacalne? 17.07.11, 21:27
        kanapki sa ok, i tyle:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka