Dodaj do ulubionych

Koledzy! Ktoś tu chyba przesadził

IP: *.stk.vectranet.pl 06.10.11, 22:43
Apeluję o zgodę o glosowanie na jednego kandydata. Inaczej wszyscy przegramy!
Obserwuj wątek
    • Gość: KOLO Re: Koledzy! Ktoś tu chyba przesadził IP: *.stk.vectranet.pl 06.10.11, 22:51
      fakt daleko to zaszło. Ale jak własna osoba nie jest atrakcyjna , jak kandydat nie ma się czym pochwalić to się zabiera za czarny PR. i tak się to tu odbywa. Dlatego ja jestem zwolennikiem Borysa Budki i napewno na niego zagłosuję bo on ma się czym pochwalić , swoją pracą , zaangażowaniem na rzecz ludzi udowodnił , że warto.
      O Budce da się powedzieć bardzo dużo dobrego i to w wielu tutaj wątkach zostało powiedziane. Systematycznie i konkretnie. O innych nie da się za wiele powiedzieć . uczyli się , pracowali, zrobili mini karierę polityczną w lokalnych strukturach . to wszystko . Budka na ich tle to diament
    • Gość: Anna Re: Koledzy! Ktoś tu chyba przesadził IP: *.stk.vectranet.pl 06.10.11, 22:52
      No to na kogo?
      • Gość: KOLO Re: Koledzy! Ktoś tu chyba przesadził IP: *.stk.vectranet.pl 06.10.11, 22:54
        Na borysa Budkę . Powody opisane powyżej
      • Gość: Ewa Re: Koledzy! Ktoś tu chyba przesadził IP: *.stk.vectranet.pl 06.10.11, 22:54
        mi niczego nie udowodnił. Wręcz przeciwnie. Uchyla się od odpowiedzi na konkretne pytania.
        • net.kielonek Re: Koledzy! Ktoś tu chyba przesadził 06.10.11, 23:31
          Wszyscy przegramy?
          To będzie weselej!
          W grupie zawsze raźniej.
          Zdrówko!
        • Gość: Oskar Re: Koledzy! Ktoś tu chyba przesadził IP: *.stk.vectranet.pl 06.10.11, 23:41
          tobie nie musi udowadniać . ty od dawna wiesz na kogo będziesz głosować. twoje zadanie to teraz obrzucić błotem innych. będziesz smażyć się za to w piekle. latanie do kościoła i modlitwy nic ci nie dadzą .
    • Gość: Ela Re: Koledzy! Ktoś tu chyba przesadził IP: *.stk.vectranet.pl 07.10.11, 18:01
      Jestem zdegustowany postawą na forum popleczników kandydata Budki. W tej sytuacji zagłosuję na najwyżej ulokowanego na liście PO mieszkańca Zabrza. Nawet nie wiem, kto to jest.
      • jaspis-jaspis Re: Koledzy! Ktoś tu chyba przesadził 07.10.11, 19:08
        Ela, chłopak jesteś czy dziewczyna ?
        Nudzisz okropnie.
    • simka.simka Re: Koledzy! Ktoś tu chyba przesadził 07.10.11, 19:17
      Głosujmy na PO. Nazwisko jest mniej ważne. Oczywiście, chciałabym żeby nas ktoś jako miasto reprezentował, ale to raczej niemożliwe.
      • jaspis-jaspis Re: Koledzy! Ktoś tu chyba przesadził 07.10.11, 19:21
        Wybrany przez nas poseł nie ma reprezentować miasta, ma reprezentować region z którego zostanie wybrany.
        • Gość: KOLO Re: Koledzy! Ktoś tu chyba przesadził IP: *.stk.vectranet.pl 07.10.11, 22:04
          Jednak to jest korzystne jeśli miasto ma swojego posła. tu można spokojnie połączyć jedno i drugie. mamy dobrego człowieka z Zabrza to Borys Budka. więc i byłby dobrym posłem i z Zabrza
          • Gość: !!!! Re: Koledzy! Ktoś tu chyba przesadził IP: *.stk.vectranet.pl 07.10.11, 22:39
            Zabrzanie z PO niestety nie mają szans. W tej sytuacji lepiej mieć chociaż posła z PIS. Glosujmy na Witę!
            • amadeo214 Re: Koledzy! Ktoś tu chyba przesadził 07.10.11, 22:42
              ........by unikał sprawy afery meldunkowej ?
              Ich Prawo nie obchodzi ,oni są od obchodzenia Prawa ?
          • Gość: też kierowca Re: Koledzy! Ktoś tu chyba przesadził IP: *.stk.vectranet.pl 07.10.11, 22:41
            Wszystko ładnie, ale nawet upierdliwy i zawzięty Budka nic nie zrobi, jeśli będzie osamotniony. Takiego łatwo uwalić, o czym przekonał się, próbując dobrać się do ZSM. Tu go nie wpuścili, tam go olali i czas leci, a wraz z nim nasze stracone pieniądze. Zagłosowałbym na niego, gdybym miał pewność, że nie będzie sejmowym Don Kichotem.
            • Gość: Aga Re: Koledzy! Ktoś tu chyba przesadził IP: *.stk.vectranet.pl 07.10.11, 22:47
              Głos na Budkę jest stracony. On nie ma szans. PO w Zabrzu się nie dogadało, głosy się rozbiją i wejdą kandydaci z Gliwic, Bytomia, powiatu gliwickiego i Tarnowskich Gór. Przykre, ale prawdziwe.
              • jaspis-jaspis Re: Koledzy! Ktoś tu chyba przesadził 07.10.11, 22:49
                Nie kracz.
              • Gość: Jadźka Re: Koledzy! Ktoś tu chyba przesadził IP: *.stk.vectranet.pl 07.10.11, 22:49
                Głos na Budkę nie jest stracony . On jest w Zabrzu najbardziej rozpoznawalny i ma największe poparcie . był sondaż . pozostali daleko w tyle
            • Gość: doinformowany Re: Koledzy! Ktoś tu chyba przesadził IP: *.stk.vectranet.pl 07.10.11, 22:48
              Budka jest skuteczny. Sporo ludzi odzyskało dzięki niemu nesłusznie zapłaconą kasę. Niektórzy ładny grosz . Ostatnia sprawa to wygrana przez Budkę sprawa bezprawnych opłat do spóldzielni za sprzedaż mieszkań (po kilkaset zł). Szczegóły zobacz sobie na jego stronach dot . spółdzielni . linki są też na jego stronie www.borysbudka.pl/ . jest tam treż dużo ciekawych rzeczy , wzory pism , opisy działania dla spółdzielców w kontakcie ze spółdzielnią.
              • Gość: ... Re: Koledzy! Ktoś tu chyba przesadził IP: *.stk.vectranet.pl 07.10.11, 22:54
                Moim zdaniem głos na Budkę jest stracony. On nie ma szans. PO w Zabrzu się nie dogadało, głosy się rozbiją i wejdą kandydaci z Gliwic, Bytomia, powiatu gliwickiego i Tarnowskich Gór. Przykre, ale prawdziwe.
                • Gość: zamiast Re: Koledzy! Ktoś tu chyba przesadził IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.11, 22:58
                  Zamiast jękolić, to idź w niedzielę i zagłosuj, najlepiej na Budkę, to może Twój głos zadecyduje, że wejdzie do sejmu.
    • Gość: Ewa Re: Koledzy! Ktoś tu chyba przesadził IP: *.stk.vectranet.pl 07.10.11, 22:56
      Nie bujaj o sondażach. Fakty są takie, że przy rozbiciu głosów PO w Zabrzu żaden kandydat nie ma szans. Jeśli chcemy mieć posła z Zabrza, trzeba glosować na inne listy.
    • Gość: i Re: Koledzy! Ktoś tu chyba przesadził IP: *.stk.vectranet.pl 07.10.11, 23:02
      A więc wszystko przegrane? Ja p..... A on mi obiecywał .......Wobec tego jadę w niedzielę na ryby.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka