Gość: Waldi IP: *.stk.vectranet.pl 06.10.11, 22:43 Apeluję o zgodę o glosowanie na jednego kandydata. Inaczej wszyscy przegramy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KOLO Re: Koledzy! Ktoś tu chyba przesadził IP: *.stk.vectranet.pl 06.10.11, 22:51 fakt daleko to zaszło. Ale jak własna osoba nie jest atrakcyjna , jak kandydat nie ma się czym pochwalić to się zabiera za czarny PR. i tak się to tu odbywa. Dlatego ja jestem zwolennikiem Borysa Budki i napewno na niego zagłosuję bo on ma się czym pochwalić , swoją pracą , zaangażowaniem na rzecz ludzi udowodnił , że warto. O Budce da się powedzieć bardzo dużo dobrego i to w wielu tutaj wątkach zostało powiedziane. Systematycznie i konkretnie. O innych nie da się za wiele powiedzieć . uczyli się , pracowali, zrobili mini karierę polityczną w lokalnych strukturach . to wszystko . Budka na ich tle to diament Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Koledzy! Ktoś tu chyba przesadził IP: *.stk.vectranet.pl 06.10.11, 22:52 No to na kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOLO Re: Koledzy! Ktoś tu chyba przesadził IP: *.stk.vectranet.pl 06.10.11, 22:54 Na borysa Budkę . Powody opisane powyżej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Koledzy! Ktoś tu chyba przesadził IP: *.stk.vectranet.pl 06.10.11, 22:54 mi niczego nie udowodnił. Wręcz przeciwnie. Uchyla się od odpowiedzi na konkretne pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: Koledzy! Ktoś tu chyba przesadził 06.10.11, 23:31 Wszyscy przegramy? To będzie weselej! W grupie zawsze raźniej. Zdrówko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oskar Re: Koledzy! Ktoś tu chyba przesadził IP: *.stk.vectranet.pl 06.10.11, 23:41 tobie nie musi udowadniać . ty od dawna wiesz na kogo będziesz głosować. twoje zadanie to teraz obrzucić błotem innych. będziesz smażyć się za to w piekle. latanie do kościoła i modlitwy nic ci nie dadzą . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Koledzy! Ktoś tu chyba przesadził IP: *.stk.vectranet.pl 07.10.11, 18:01 Jestem zdegustowany postawą na forum popleczników kandydata Budki. W tej sytuacji zagłosuję na najwyżej ulokowanego na liście PO mieszkańca Zabrza. Nawet nie wiem, kto to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
jaspis-jaspis Re: Koledzy! Ktoś tu chyba przesadził 07.10.11, 19:08 Ela, chłopak jesteś czy dziewczyna ? Nudzisz okropnie. Odpowiedz Link Zgłoś
simka.simka Re: Koledzy! Ktoś tu chyba przesadził 07.10.11, 19:17 Głosujmy na PO. Nazwisko jest mniej ważne. Oczywiście, chciałabym żeby nas ktoś jako miasto reprezentował, ale to raczej niemożliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
jaspis-jaspis Re: Koledzy! Ktoś tu chyba przesadził 07.10.11, 19:21 Wybrany przez nas poseł nie ma reprezentować miasta, ma reprezentować region z którego zostanie wybrany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOLO Re: Koledzy! Ktoś tu chyba przesadził IP: *.stk.vectranet.pl 07.10.11, 22:04 Jednak to jest korzystne jeśli miasto ma swojego posła. tu można spokojnie połączyć jedno i drugie. mamy dobrego człowieka z Zabrza to Borys Budka. więc i byłby dobrym posłem i z Zabrza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!! Re: Koledzy! Ktoś tu chyba przesadził IP: *.stk.vectranet.pl 07.10.11, 22:39 Zabrzanie z PO niestety nie mają szans. W tej sytuacji lepiej mieć chociaż posła z PIS. Glosujmy na Witę! Odpowiedz Link Zgłoś
amadeo214 Re: Koledzy! Ktoś tu chyba przesadził 07.10.11, 22:42 ........by unikał sprawy afery meldunkowej ? Ich Prawo nie obchodzi ,oni są od obchodzenia Prawa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też kierowca Re: Koledzy! Ktoś tu chyba przesadził IP: *.stk.vectranet.pl 07.10.11, 22:41 Wszystko ładnie, ale nawet upierdliwy i zawzięty Budka nic nie zrobi, jeśli będzie osamotniony. Takiego łatwo uwalić, o czym przekonał się, próbując dobrać się do ZSM. Tu go nie wpuścili, tam go olali i czas leci, a wraz z nim nasze stracone pieniądze. Zagłosowałbym na niego, gdybym miał pewność, że nie będzie sejmowym Don Kichotem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Koledzy! Ktoś tu chyba przesadził IP: *.stk.vectranet.pl 07.10.11, 22:47 Głos na Budkę jest stracony. On nie ma szans. PO w Zabrzu się nie dogadało, głosy się rozbiją i wejdą kandydaci z Gliwic, Bytomia, powiatu gliwickiego i Tarnowskich Gór. Przykre, ale prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadźka Re: Koledzy! Ktoś tu chyba przesadził IP: *.stk.vectranet.pl 07.10.11, 22:49 Głos na Budkę nie jest stracony . On jest w Zabrzu najbardziej rozpoznawalny i ma największe poparcie . był sondaż . pozostali daleko w tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doinformowany Re: Koledzy! Ktoś tu chyba przesadził IP: *.stk.vectranet.pl 07.10.11, 22:48 Budka jest skuteczny. Sporo ludzi odzyskało dzięki niemu nesłusznie zapłaconą kasę. Niektórzy ładny grosz . Ostatnia sprawa to wygrana przez Budkę sprawa bezprawnych opłat do spóldzielni za sprzedaż mieszkań (po kilkaset zł). Szczegóły zobacz sobie na jego stronach dot . spółdzielni . linki są też na jego stronie www.borysbudka.pl/ . jest tam treż dużo ciekawych rzeczy , wzory pism , opisy działania dla spółdzielców w kontakcie ze spółdzielnią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Koledzy! Ktoś tu chyba przesadził IP: *.stk.vectranet.pl 07.10.11, 22:54 Moim zdaniem głos na Budkę jest stracony. On nie ma szans. PO w Zabrzu się nie dogadało, głosy się rozbiją i wejdą kandydaci z Gliwic, Bytomia, powiatu gliwickiego i Tarnowskich Gór. Przykre, ale prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zamiast Re: Koledzy! Ktoś tu chyba przesadził IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.11, 22:58 Zamiast jękolić, to idź w niedzielę i zagłosuj, najlepiej na Budkę, to może Twój głos zadecyduje, że wejdzie do sejmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Koledzy! Ktoś tu chyba przesadził IP: *.stk.vectranet.pl 07.10.11, 22:56 Nie bujaj o sondażach. Fakty są takie, że przy rozbiciu głosów PO w Zabrzu żaden kandydat nie ma szans. Jeśli chcemy mieć posła z Zabrza, trzeba glosować na inne listy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i Re: Koledzy! Ktoś tu chyba przesadził IP: *.stk.vectranet.pl 07.10.11, 23:02 A więc wszystko przegrane? Ja p..... A on mi obiecywał .......Wobec tego jadę w niedzielę na ryby. Odpowiedz Link Zgłoś