Dodaj do ulubionych

ES Media Zabrze

IP: *.ip.netia.com.pl 17.11.11, 23:21
Witam czy ktoś był na rozmowie w ES Media na ul.Staropolskiej 5 w Zabrzu?
Obserwuj wątek
    • Gość: taka jedna Re: ES Media Zabrze IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 18.11.11, 09:15
      to jest cyfra plus..wiec jak chcesz to idz..
      • Gość: gość Re: ES Media Zabrze IP: *.ip.netia.com.pl 18.11.11, 10:03
        Szukam opinii na ich temat.
    • beastie84 Re: ES Media Zabrze 09.12.11, 11:48
      chodzisz po domach i wciskasz ludziom cyfre plus..trzeba miec gadane,chcieć to robic i uwielbiac jakies dziwne okrzyki motywujace i takie tam..jak dla mnie oni są chorzy na głowe..nie wazne-praca w kazdym razie polega na akwizycji
    • Gość: byłem Re: ES Media Zabrze IP: *.play-internet.pl 26.01.12, 17:07
      Ja tam kiedyś byłem i mnie zatrudnili na konsultanta. Teraz po paru awansach jestem menagerem i prowadzę własny oddział. Polecam jak ktoś lubi wyzwania, a "biedronkowe finanse" nie wystarczają. Możliwości rozwoju są ogromne.
      • Gość: gość Re: ES Media Zabrze IP: *.ip.netia.com.pl 26.01.12, 17:37
        Byłam tam na rozmowie to zrobili ze mnie idiotkę.Najpierw okazało się że przyjęli mnie do pracy a później dziewczyna która była moim opiekunem powiedziała mi że nie dostałam się do pracy w Cyfrze + a na moje pytanie to gdzie ja się dostałam usłyszałam że to niespodzianka i że dowiem się na szkoleniu które miało się odbyć prawdopodobnie w Świętochłowicach.Dziewczyna była nie miła i chamsko odpowiadała na moje pytania.Tak się chyba nie postępuje z ludźmi tym bardziej że myślałam że Cyfra + to poważna firma.
        • Gość: waryniol Re: ES Media Zabrze IP: *.stk.vectranet.pl 26.01.12, 19:31
          to nie Cyfra+ lecz naganiacze, którzy dostali wolną rękę na poszukiwania potencjalnych abonentów Cyfra+, operatora nie interesuje w jaki sposób to robią, tu liczy się biznes, nowy klient = kasa
          • net.kielonek Re: ES Media Zabrze 26.01.12, 22:03
            Kiedyś byłem w pobliżu na wódce, rozmowa też była, ale nie pamiętam o czym.
          • Gość: gość Re: ES Media Zabrze IP: *.ip.netia.com.pl 27.01.12, 08:36
            Zgadzam się z waryniolem.Szkoda tylko czasu na chodzenie do nich na rozmowę a jak wchodzisz to zdaje Ci się że jesteś w dżungli głośna muzyka i głośne bieganie po schodach z krzykiem jak to jest metoda ich pracy to dziękuję prędzej bym w zakładzie psychiatrycznym wylądowała niż coś tam osiągnęła.Jak tam byłam to odniosłam wrażenie że to sekta.
            • Gość: szkoda? Re: ES Media Zabrze IP: *.play-internet.pl 01.02.12, 12:32
              szkoda czasu żeby pracować? a nie szkoda na chodzenie i szukanie pracy? ja pracuje, dobrze mi płacą, awansować mogę, reszta w xdupie. jak jade na mecz to też krzyczymy, czy kibice to sekta? listonosz może chodzić po domach, ksiądz może, to cyfra nie może? jak kupują od nas to dobrze. jak się zdarzają jacyś naciągacze to sorki, ale gdzie się nie zdarzają?
              • Gość: gość Re: ES Media Zabrze IP: *.ip.netia.com.pl 01.02.12, 18:23
                To powiedz mi wprost czy jak poszedłeś tam na rozmowę o pracę to czy twój "opiekun"też Cię tak potraktował jak mnie i czy wszystko się od razu dowiedziałeś? Jestem bardzo ciekawa jakie wrażenie odniosłeś jak poszedłeś tam pierwszy raz?
                • Gość: waryniol Re: ES Media Zabrze IP: *.zabrze.vectranet.pl 01.02.12, 20:22
                  szkoda? uważasz, że poprzez kłamstwa zwłaszcza starszych ludzi to dobre rozwiązanie na pracę? ośmieszacie się tą waszą socjotechniką i działacie na szkodę innych firm m.in. jednej z dużych sieci kablowej wmawiając, że ich dekodery nie są dekoderami cyfrowymi, lepiej zamiatać ulicę niż robić z siebie bałwana hehehe
                  • Gość: gość Re: ES Media Zabrze IP: *.ip.netia.com.pl 02.02.12, 12:11
                    Popieram, dziewczyna która miała być moim opiekunem spytała się mnie jaką telewizję mam jak odp. że Cyfrowy Polsat to zaczęła się głupkowato śmiać i powiedziała że "Ci co mają Cyfrowy Polsat są ludźmi nieszczęśliwymi"Tylko ja jeszcze nie spotkałam żadnego akwizytora z Cyfrowego Polsatu który chodził by po domu i naciągał starszych ludzi lub wciskał durne kity.
      • Gość: Astarte - Dorota Re: ES Media Zabrze IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 04.03.12, 21:20
        Ja pracowałam w tej firmie 1,5 roku. Atmosfera była świetna za czasu mojej kadencji. Wtedy to się nazywało EuroActiv. Pracowałam jako sekretarka, pierwsza praca po liceum. Marnie płatna, ówczesna szefostwo miało bardzo wysokie mniemanie o sobie. Ale cóż sie dziwić ludzio po zawodówce którzy zobaczyli troche kasy.

Trzeba się troche namęczyć żeby zarobić jakąś kase jako juiceman.

Ludzie fajni, ale trzeba być zdrowo szurnietym żeby tam pracować.
        Ogólnie średnio polecam.
        Juice :)
    • Gość: julian Re: ES Media Zabrze IP: 62.244.159.* 22.03.12, 10:35
      pewnie że tak byłem dwa lata temu i od trzech miesięcy jestem menagerem jednej z placówek esmedia, polecam to firma która daje naprawde wielkie możliwości:)
      • Gość: duch Re: ES Media Zabrze IP: *.play-internet.pl 22.03.12, 18:52
        Nie pie... Tragedia nie praca. Jesteś domokrążcą, który wciska ludziom C+ za cenę o 1/3 wyższą niż w salonie. Wyzysk i przedmiotowe traktowanie ludzi. Firma w ofertach pracy średnio co 1/2 roku zmienia nazwę bo już brakuje głupich na te ogłoszenia. Google nie boli!!
        media2.pl/media/54...ie-pod-tvp.html
        f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3656773
        www.forumczestocho...936b3dd52e4c988
        • Gość: gość Re: ES Media Zabrze IP: *.ip.netia.com.pl 22.03.12, 19:37
          Popieram cię" duchu "wciskają ludziom kity.Dziwne że jeszcze nikt z nimi nie zrobił porządku.Nie wierzę w to że praca tam jest super.I rzeczywiście co chwilę zmieniają nazwę,pewnie tylko po to żeby "korki"przychodzili i zapierniczali za marne grosze i naciągali ludzi!Cieszę się bardzo że byłam mądrzejsza i zrezygnowałam
          • Gość: waryniol Re: ES Media Zabrze IP: *.zabrze.vectranet.pl 23.03.12, 00:22
            to nie praca lecz legalne oszustwo
            • Gość: gość Re: ES Media Zabrze IP: *.ip.netia.com.pl 23.03.12, 08:16
              I robienie ludziom pranie mózgu codziennie.
        • Gość: LEON Re: ES Media Zabrze IP: *.play-internet.pl 20.08.12, 20:40
          teraz to się chyba nazywa Młodszy konsultant do spraw handlowych na jobs.pl jest ogłoszenie.
          Nr ref.: MK/2012/JOBS.PL

jutro mnie zapraszają na rozmowe. nie wiem czy jechać.
          • Gość: gul-gus Re: ES Media Zabrze IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.12, 23:14
            ty jedź człowieku na ul.Pawliczka tam jest prokuratura rejonowa i zgłoś możliwość popełnienia przestępstwa oszustwa takie firmy to trzeba tępić.
    • Gość: sebabargiel Re: ES Media Zabrze IP: *.adsl.inetia.pl 23.10.12, 20:16
      Niestety firma może i ok ale OSZUKUJĄ I NACIĄGAJĄ LUDZI.....UWAGA
      • Gość: były pracownik Re: ES Media Zabrze IP: *.play-internet.pl 16.12.13, 21:40
        powiem Ci tak! pracownicy traktowani są jak pies pan rzuca pies leci, ile podpiszesz umów tyle zarobisz jeśli menago powie Ci o każdej zamontowanej umowie bo zdarza im sie zapomnieć czyli (domyśl się) oczywiście jeśli uda Ci sie wogóle cokolwiek podpisać bo znam takich co pracowali miesiąc za darmo ( Piotrek Smołucha ) i jaka pensja masz tylko od umowy!!

nie ma żadnego ubezpieczenia odprowadzaja tylko za niektórych 80zł podatku miesięcznie Biuro prowadzi pani Ewa S. z panem Pawłem K. niby mężem w firmie znalazł sie juz jej brat Adam K. z Bielska Białej musiał zamknąc firmę Klimat :P i jeszcze jest syn pani Ewy czyli Konrad S. czyli jak ktoś poruszył to rodzinny biznes!!! Więc macie krótki opis firmy a raczej biznesu rodzinnego. Wiec zapraszamy do ES Media ktoś musi na rodzinę pracować hehe!!
    • Gość: lol Re: ES Media Zabrze IP: *.coner.static.3s.pl 07.01.14, 19:41
      jedna wielka ściema
      • Gość: wkurzona Re: ES Media Zabrze IP: *.jpk.pl 28.02.14, 14:08
        akwizytorzy naciągają starszych ludzi na kasę, twierdza, ze bez NC+ nie beda mieli TV< jak to się przydarzy waszym dziadkom albo rodzicom, to bedziecie tak wkurzeni jak ja. Hamstwo krotko mowiąc.
        • Gość: wkurzona Re: ES Media Zabrze IP: *.jpk.pl 28.02.14, 14:11
          raczej chamstwo, nie hamstwo...
    • Gość: ziomek Re: ES Media Zabrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.14, 22:22
      Witam, pracowałem kiedyś w oddziale tych oszustów w Katowicach i z ciekawości wszedłem na te forum. Odwiedziłem również ich stronkę i zdziwiła mnie liczba aktywnych biur. Zauważyłem, że są jeszcze w Elblągu i Zabrzu. Dziwi mnie to, bo na innych forach szef tych oszustów Marek B. chwali się, że mają kilkanaście oddziałów, a tu się okazuje zostało ich niewiele. Jeszcze chwilka, a znikną całkiem z naszych oczu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka