Dodaj do ulubionych

Śląskie Centrum Nauki

IP: *.unknown.vectranet.pl 07.12.11, 15:51
Czyżby zabrzanom nie zależało?
Pokażmy, że też na tym nam zależy! Nie bądźmy obojętni!!!
www.slaskiecentrumnauki.pl/
Obserwuj wątek
    • 1-smieszek Re: Śląskie Centrum Nauki 07.12.11, 21:32
      W kłótniach o bzdety jesteście wszyscy bardzo aktywni, a jak chodzi o podpis pod ważną dla Śląska petycją, forumowych pyskaczy brak.
      Tylko rozmawa o psich kupskach i chęć wsadzenia kogoś do ''kicia'',potrafi pobudzić do aktywności na forum ?
      • Gość: mika Re: Śląskie Centrum Nauki IP: *.unknown.vectranet.pl 07.12.11, 21:44
        Brawa dla przedmówcy. Krzyczeć każdy potrafi i najlepiej na wszystkim się zna, ale jak trzeba coś zrobić, w tym wypadku kliknąć parę liter na klawiaturze, aktywności brak. Skąd to się bierze?
        • 1-smieszek Re: Śląskie Centrum Nauki 07.12.11, 23:28
          Bierze się z obojętności "tumiwisizmu" i roszczeniowej postawy i obojętności oraz z tego, że nalezy tylko brać, a dać z siebie, chociaż tak niewiele, to już zbyt trudne zadanie do wykonania.
          Narzekać na wszystko i krytykować jest najłatwiej.
          Zabrzanie obudzcie się i zróbcie coś dla swojego regionu !!!
    • simka.simka Re: Śląskie Centrum Nauki 08.12.11, 06:38
      Może napiszesz w czym problem? Link się nie otwiera. Wiem, że istnieje walka o miejsce dla ŚCN, ale o żadnej petycji nic nie wiem. Pewnie inni też nie.
      • 1-smieszek Re: Śląskie Centrum Nauki 08.12.11, 20:35
        Mnie link otworzył się i petycja została przeze mnie podpisana. Pare osób z Zabrza też
        podpisało się pod petycją.
    • Gość: , Re: Śląskie Centrum Nauki IP: *.stk.vectranet.pl 08.12.11, 22:11
      • Gość: obiektywna Re: Śląskie Centrum Nauki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.11, 15:32
        Śmieszku i miko jakbyście nie bili piany, to może udałoby się wam zobaczyć, że już niektórzy dawno tę petycję podpisali. Nie wkładajcie wszystkich do jednego wora.
        • Gość: obiektywna Re: Śląskie Centrum Nauki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.11, 15:35
          Dziwi mnie natomiast, że tak nas niewielu tam jest. Chyba lepiej byłoby mieć ten obiekt za miedzą, czyli w Bytomiu. Można banką dojechać do Szombierk. Nowe etaty dla niektórych. Ludzie wpisujcie się.
          • 1-smieszek Re: Śląskie Centrum Nauki 09.12.11, 18:22
            Podbijam, żeby zabrzanie mieli wątek na widoku i podpisywali petycje.
            Warto.
            Mało nas się podpisało.
            Do dzieła zabrzanie !
    • Gość: ble Re: Śląskie Centrum Nauki IP: *.unknown.vectranet.pl 20.12.11, 15:54
      www.dziennikzachodni.pl/artykul/485470,slaskie-centrum-nauki-w-obiekcie-poprzemyslowym-trwa,id,t.html
      Już i media o tym trąbią. A zabrzanom dalej wisi, bo ich poparcia jak na lekarstwo!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka