Dodaj do ulubionych

internetowy WIATEREK

IP: *.luna.one.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 18:42
I w dalszym ciągu brak jest jakich kolwiek wypowiedzi negatywnych co mnie
upewniło ,ze forum Te jest opanowane przez nikogo innego jak tylko przez p.
W .. i jego (podopiecznych). Czy jest sens pisania na kogo kolwiek tak jak to
robi (Grupa Trzymająca Władze), czy tylko oni mają monopol na internetowe
gadu gadu i obrażanie ludzi? Nie nie damy się. A sprawa jest i bedzie nie
zapomnijcie ze jedna z pracownic p. W. trafiła do szpitala i to jest przykre
i o tym trzeba pisać.A jak chce ktoś porozmawiać o przyczynach Tego zajścia
to miedzy innymi właśnie po to jest Te forum. P.S. Ja ma wystarczającą ilość
szarych komórek (prywatnie ale pracując w ....... sam stwierdzam ze PADAJĄ
Obserwuj wątek
    • Gość: neo Re: internetowy WIATEREK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 20:27
      Boże, co to za połgłówek z tego Solisty. Człowieku, jaką szkołe ty
      skończyłeś ? A idź sobie ty do tego wiaterka czy innego huraganu i gadaj
      sobie o swoich problemach. Nudny jesteś i tyle.
      • Gość: busstop Re: internetowy WIATEREK IP: *.debacom.pl 02.06.04, 22:09
        Solista, ty jakis burak jestes. Uwziąłeś sie na porządnego gościa i dziwisz sie,
        ze inni nie szczekają na niego razem z Tobą.
        • Gość: pilotpirx Re: internetowy WIATEREK IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 22:33
          Solista a moze psychiatra ci pomoze ???
          • sosna78 Re: internetowy WIATEREK 03.06.04, 11:12
            Jeden z tak niewielu porządnych w naszym mieście, a ten solista jak na
            niego "wsiadł", to nie chce "odpuscić". Wyluzuj kolego! Idż na piwko, na jakąś
            imprezkę, znajdź sobie jakieś hobby lub walcz z nieprawidłowościami, tam gdzie
            naprawde wystepują, a nie szukaj dziry w całym!
            • Gość: neo Re: internetowy WIATEREK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 11:32
              Nie ma ludzi idealnych i o tym pamietać trzeba, wiec zapewne i komendant
              Wiaterek też ideałem nie jest. Ja trochę znam tego człowieka i wiem, że stara
              się jak może aby pokazać straż w jak najlepszym świetle. I coraz bardziej mu
              sie to udaje i chwała mu za to. Nie ucieka od problemów, stara sie być
              blisko mieszkańców, spotyka sie z nimi, ludzi szanuje i to dobrze... Tak
              trzeba ! Inny temat to ludzie, którymi kieruje, dostał w spadku PARUNASTU
              z "koszyka władzy", paru wypieprzyl z roboty I TO SIE NIE PODOBA . Solista albo
              jest pracownikiem SM ktoremu się grunt pali pod nogami albo jest już
              byłym , ale to jest jego sprawa, jego problem. Patrząc na logikę (?)
              wypowiedzi Solisty widać, że jest ona na poziomie szkoły podstawowej a
              nienawiść bije z jego oczu pernamentnie. Więc zajmij się lepiej nauką i
              poprawanoscia swoich wypowiedzi, bo tych szarych komórek u Ciebie niewiele
              niestety widać. Muszę Cię też zmartwić, nie nazywam się Wiaterek a inni
              forumowicze z tego co wiem, bo paru znam, tez nie noszą tego nazwiska.
              Wszędzie widzisz wiaterka , może ty jakis pedał niewyżyty jesteś - fobia
              twoja wymaga niestety ale ... specjalistycznego leczenia. I na tym bym
              zakończyl wątpliwej jakości dialog z solistą.
              • busstop Re: internetowy WIATEREK 03.06.04, 12:12
                brawo neo!

a ja nawet pana Wiaterka osobiscie nie znam. znam ludzi, którzy niejeden raz
                mieli z nim kontakt i naprawde nie można mu niczego złego zarzucic, a wrecz
                przeciwnie. z moich e-mailowych kotaktów wynika taka sama opinia, stąd nie
                pozwalam na obrzucanie błotem kogos, kto na to nie zasługuje. czy to bedzie
                komendant Waterek, czy ktoś inny...
                • Gość: ja Re: internetowy WIATEREK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.04, 19:07
                  solisto jestem z tobą a ta reszta adoratorów to pewnie lirentowicz
    • Gość: kasia82 Re: internetowy WIATEREK IP: *.luna.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 15:08
      wreście po wakacjach (moich ) i coś ciekawego mnie omineło popieram dwie
      wypowiedzi z tego tematu WIADOMO JAKIE
      • Gość: internetowa_basia do szkoły ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 15:31
        "Solista", "Kasia89", "Lilitop" - trzy w jednym. A problemy z ortografią jak
        widać nie ustąpiły. W poblizu ul. Korczoka jest chyba jakaś podstawówka ??
        Polecam !
    • Gość: nikt Re: internetowy WIATEREK IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 17.10.04, 21:54
      chłop się stara zaistnieć na rynku WIELKICH, ale sie nie udaje ! a do tego taki brzydki...ale liczy się intelekt, i oczywiscie błyskotliwość-czego Komendantowi nie zabraknie-póki podwładnym sił wystarczy ! troszku się wycisza medialnie po ostatnich "złych notowaniach w prasie", ale znowu zabłyśnie - jak się tylko podbuduje w zaciszu pokoju ! Solisto, jesteś rozgoryczony, ale bądź świadom,że "różni" ludzie czytają te wypowiedzi, nie wszyscy mają ochote podzielić się wrażeniami kontaktu z Panem W i jego świtą. Tyle wrażeń !!! Po co brudy rozgadywać- nikt nie uwierzy.... Ale zapraszam do dyskusji-a nie takich ble o ortografii,bo to prowincjonalne. Piszcie jak się tylko da-nawet stopą,owocnej twórczości
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka