Dodaj do ulubionych

Igrzyska Chleba

20.12.11, 22:29
Witam,
Wiem, że prawie każdy świeży chleb jest dobry, ale następnego dnia już niestety większość nie jest nawet prawie dobra.
Jestem przekonany, że macie swoich chlebowych faworytów.
Piszcie, polecajcie!

Moje typy:
1. pełnoziarnisty na wagę - Roker (jest we wtorki i piątki, szybko znika, trzeba się zapisać;)
2. chleb na kapuście Cukiernia Hania, ul Wolności, niedaleko spalonego młyna (trochę drogi, ale warto kupić na spróbowanie)
3. okrągły bochenek, ponoć też na kapuście- ROMPOL, kupuję od czasu do czasu w Lewiatania na ul. Wajdy

najlepsze bułki- w sklepie Gronex na goethego 28, nie wiem z jakiej piekarni.

pozdrawiam
cypis
Obserwuj wątek
    • Gość: bochenek Re: Igrzyska Chleba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.11, 08:21
      Ciekawy temat.
      Baltonowski z giganta - kupuję cały i jem do ostatniej kromki 4 dni - do końca jest dobry.
      • Gość: Merry101 Re: Igrzyska Chleba IP: *.dynamic.chello.pl 21.12.11, 11:47
        piekarnia na ul.Cieszyńskiej zawsze smaczny!
        • Gość: zadowolona Re: Igrzyska Chleba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.11, 13:37
          Polecam pieczywo z sklepu piekarniczego przy ulicy A.Boboli.
          Jest to pieczywo z gliwickiej piekarni CONCORD, naprawdę smaczne i w miarę trwałe(2-3 dni)
          .Wyroby cukiernicze też niczego sobie, SMACZNE.
          SMACZNEGO!
          • Gość: bochenek Re: Igrzyska Chleba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.11, 14:39
            zgadza się, wyroby cukiernicze na Boboli bardzo smakowite.
            • amadeo214 Re: Igrzyska Chleba 22.12.11, 14:49
              Z czystym sumieniem polecam wyroby piekarnicze z ul. Boboli, są naprawdę dobre ,a i obsługa sklepu miła.
              • 1-smieszek Re: Igrzyska Chleba 22.12.11, 21:29
                Pyszny chleb jest w Piekarni Szkolnej na ul. Wolności.
                Bułki i drożdżówki też bardzo smaczne, inne wypieki też nie są złe.
                Polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka