Gość: mfff IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.12, 21:52 kto wie gdzie rozpocznie się w marcu budowa sklepów ALDI w Zabrzu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
net.kielonek Re: Sklepy ALDI w Zabrzu 25.02.12, 22:38 Horst Bakuła wie, ale nie powie. Zdrówko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też kierowca Re: Sklepy ALDI w Zabrzu IP: *.zabrze.vectranet.pl 25.02.12, 23:40 Linodrut wyburzają, może tam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moni Re: Sklepy ALDI w Zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.12, 23:44 Jeden napewno ma być na Zaborzu - niedaleko LIDLA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waryniol Re: Sklepy ALDI w Zabrzu IP: *.zabrze.vectranet.pl 26.02.12, 19:04 mfff, skąd masz info dotyczące budowy sklepów sieci Aldi w Zabrzu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mfff Re: Sklepy ALDI w Zabrzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.12, 20:29 będąc w tym tygodniu w Aldiku w Tarnowskich Gorach podano mi takie info, ale pani kasjerka nie byla pewna w jakim to ma być miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnn Jest na Halembie i przy Orzegowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.12, 20:42 jest w poblizu to po co czekac az postawia w zabrzu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doris Re: Sklepy ALDI w Zabrzu IP: *.play-internet.pl 26.02.12, 22:43 Przy okazji Czy ktoś wie czy w Maciejowie może postawią jakiś market typu Aldik czy Biedronka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waryniol Re: Sklepy ALDI w Zabrzu IP: *.zabrze.vectranet.pl 27.02.12, 09:12 dobrze gdyby powstał w Zabrzu market Aldi, ktoś wspomniał, że są dwa sklepy tejże sieci w Rudzie, owszem bo korzystam z tego w Rudzie 1 lecz z osiedla Kotarbińskiego to 13 km w jedną stronę, jadąc skrótem przez Biskupice, podobnie jak przedmówca stawiam na Maciejów... ps: jeszcze do pełnej kolekcji brakuje marketu Netto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogon Re: Sklepy ALDI w Zabrzu IP: *.zabrze.vectranet.pl 27.02.12, 11:13 na maciejowie nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: Sklepy ALDI w Zabrzu 27.02.12, 14:01 Niemiecka wódka do dobrych nie należy, nie jestem entuzjastą ich sklepów. Zdrówko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Sklepy ALDI w Zabrzu IP: *.zabrze.vectranet.pl 03.08.12, 20:56 Aldi serwuje dokładnie w 90 % to samo co Lidl - tylko pod marką własną ale jeśli spojrzycie na producenta na opakowaniu to te same firmy tylko inne opakowanie. Sprawdziłam to na przykładzie Aldika w Świętochłowicach, obok Lidla. Nie mam pojęcia czemu konkurują tymi samymi produktami. Ceny dosłownie te same więc nie wiem czemu szturmują rynek nie mając nic tańszego w swojej ofercie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaborzanin Re: Sklepy ALDI w Zabrzu IP: *.kliknet.pl 13.06.12, 18:54 Rozpoczela sie dzisiaj pod moim blokiem tj miedzy kosciolem a stacja statoil na zaborzu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o! Re: Sklepy ALDI w Zabrzu IP: *.zabrze.vectranet.pl 13.06.12, 19:11 aha:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldik Re: Sklepy ALDI w Zabrzu IP: *.zabrze.vectranet.pl 13.06.12, 20:06 czy jest tablica informacyjna, że budują market Aldi? bo może to zapowiadana Czerwona Torebka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --- Re: Sklepy ALDI w Zabrzu IP: *.gl.digi.pl 14.06.12, 07:59 Czerwona Torebka powstanie przy ul. Korczoka. W zupełnie innym miejscu. Przy Wolności prowadzone są obecnie prace wycinkowe. Do rozpoczęcia budowy droga jeszcze daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: Sklepy ALDI w Zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.12, 11:05 Na Sienkiewicza 28 zamiast przychodni będzie bardziej przydatny . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Sklepy ALDI w Zabrzu IP: *.zabrze.vectranet.pl 14.06.12, 17:24 A ja bym zaorał część Buchwenwaldczyków zamieszkałą przez brudasów i tam postawił :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papi Re: Sklepy ALDI w Zabrzu IP: *.zabrze.vectranet.pl 14.06.12, 17:28 kwadrat : Klonowa de Gaulle'a, kolo biedronki, teren bylego boiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franz Re: Sklepy ALDI w Zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.12, 18:07 Co jest takiego cudownego w marketach Aldi ze wszyscy tęsknią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unkel Aldik Re: Sklepy ALDI w Zabrzu IP: *.zabrze.vectranet.pl 14.06.12, 18:45 Aldik ma w sobie "cos"... nie mniej polska siec tych sklepow, na tle innych krajow europejskich w ktorych sa obecne kojarzy sie raczej z NRD. Mimo wszystko zawsze chetnie zagladam do "aldika" :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franz Re: Sklepy ALDI w Zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.12, 19:06 Mnie się takie sklepy nie podobają.Strasznie,nieproporcjonalnie dużo niemieckiego towaru.Nawet najprostszego.Jasne że sieć ma prawo kupować towary gdzie chce,ale to wygląda na drenaż kieszeni w kierunku Niemiec.Znacznie lepiej jest jak pieniądze zostają w kraju,ktoś ma pracę,państwo podatki itp.Sporo ludzi kupuje zachodnie towary nie patrząc na to że dają zarobić obcemu a nie swojemu.Niektórzy nadal uważają ze niemiecki cukier jest trzy razy słodszy niż nasz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ayreen Re: Sklepy ALDI w Zabrzu IP: *.bnet.pl 15.06.12, 13:04 ALDI powstanie obok hotelu IBIS, na miejscu parkingu, pewne info! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pumo1 Re: Sklepy ALDI w Zabrzu IP: *.dynamic.chello.pl 03.08.12, 10:23 sklep budują na ul.Wolności (Zabrze-Zaborze ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajnie Re: Sklepy ALDI w Zabrzu IP: *.zabrze.vectranet.pl 03.08.12, 13:13 Niedłudo na każdym rogu będzie supermarket, hipermarket albo jakiś dyskont. Zabrze zmini nazwę na Marketgród :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Sklepy ALDI w Zabrzu IP: *.zabrze.vectranet.pl 03.08.12, 13:20 chyba Marktstatd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waryniol Re: Sklepy ALDI w Zabrzu IP: *.zabrze.vectranet.pl 03.08.12, 14:30 warto jeszcze wspomnień, że niebawem Zaborze zyska pasaż handlowo-usługowy "Czerwona Torebka", a w nim market "Małpka Express" Biedronka, Lidl, Aldi, Małpka Express, Carrefour Market i Polo Market - potężny skład handlowy jak na jedną dzielnicę ps: a Żabka jest na Zaborzu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZABORZANKA Re: Sklepy ALDI w Zabrzu IP: *.gl.digi.pl 11.08.12, 00:52 No jasne, na Korczoka! Przy drodze prowadzącej do lidla :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Sklepy ALDI w Zabrzu IP: *.205.91.108.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.08.12, 20:06 Niedłudo na każdym rogu będzie supermarket, hipermarket albo jakiś dyskont. Zabrze zmini nazwę na Marketgród :) Nie prawda na Maciejowie nie ma dyskontu i nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Sklepy ALDI w Zabrzu IP: *.zabrze.vectranet.pl 03.08.12, 20:59 Aldi serwuje dokładnie w 90 % to samo co Lidl - tylko pod marką własną ale jeśli spojrzycie na producenta na opakowaniu to te same firmy tylko inne opakowanie. Sprawdziłam to na przykładzie Aldika w Świętochłowicach, obok Lidla. Nie mam pojęcia czemu konkurują tymi samymi produktami. Ceny dosłownie te same więc nie wiem czemu szturmują rynek nie mając nic tańszego w swojej ofercie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waryniol Re: Sklepy ALDI w Zabrzu IP: *.zabrze.vectranet.pl 31.08.12, 23:08 inwazja sieci Aldi w Zabrzu... wieść niesie, że trzeci market sieci powstanie na osiedlu Kopernik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam67 Re: Sklepy ALDI w Zabrzu IP: *.play-internet.pl 03.09.12, 20:49 Co by nie godać to ino najstarszo dzielnica Biskupice ni mo żodnych marketów :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dkiper Re: Sklepy ALDI w Zabrzu IP: *.146.165.102.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.09.12, 23:35 Co by nie godać to ino najstarszo dzielnica Biskupice ni mo żodnych marketów Hallo Hallo Maciejów też nie ma dyskontów ani jednego ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waryniol Re: Sklepy ALDI w Zabrzu IP: *.zabrze.vectranet.pl 05.09.12, 07:32 Makoszowy, Pawłów, Kończyce i Grzybowice też nie mają marketów, dołączając wspomniany Maciejów to zbyt małe dzielnice, aby opłacał się biznes marketowy, natomiast jeśli chodzi o Biskupice to bardzo zastanawia brak choćby jednego marketu, nawet Biedronki nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karo Re: Sklepy ALDI w Zabrzu IP: *.za.digi.pl 06.09.12, 19:51 Maciejów ma jeden z największych sklepów w mieście, M1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysia Re: Sklepy ALDI w Zabrzu IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.12, 09:39 ''Maciejów ma jeden z największych sklepów w mieście, M1.'' po pierwsze to jest największy sklep w Zabrzu a po drugie mi biega o to że dyskontów nie ma w Maciejowie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krycha Re: Sklepy ALDI w Zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.12, 22:32 Na koperniku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karo Re: Sklepy ALDI w Zabrzu IP: *.za.digi.pl 11.09.12, 06:49 W którym miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gladiator Re: Sklepy ALDI w Zabrzu IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.12, 19:51 jeszcze żaden nie powstał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też kierowca Re: Sklepy ALDI w Zabrzu IP: *.zabrze.vectranet.pl 12.09.12, 21:57 Podobno Netto też ma gdzieś w Zabrzu powstać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waryniol Re: Sklepy ALDI w Zabrzu IP: *.zabrze.vectranet.pl 16.03.15, 18:18 trzeci z zapowiadanych marketów Aldi powstanie przy rondzie Kaczyńskiego, w miejscu dawnej stacji paliw Aral, a obecnie likwidowanego komisu samochodowego Odpowiedz Link Zgłoś
ulica_klonowa Re: Sklepy ALDI w Zabrzu 16.03.15, 18:50 Czy w miejscu dawnej stacji Aral nie stoi obecnie stacja BP ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waryniol Re: Sklepy ALDI w Zabrzu IP: *.zabrze.vectranet.pl 16.03.15, 19:29 NIE... stacja BP jest po przeciwnej stronie, obok Multikina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Sklepy ALDI w Zabrzu IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.15, 19:48 Na Wolności 118 ma powstać Polo Market Apteka i inne sklepy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waryniol Re: Sklepy ALDI w Zabrzu IP: *.zabrze.vectranet.pl 16.03.15, 19:53 podobny park handlowo-usługowy, tyle, że większy powstanie przy Franciszkańskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malkontent Re: Sklepy ALDI w Zabrzu IP: *.static.3s.pl 17.03.15, 07:50 japier...znowu..kolejne sklepy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czukan Re: Sklepy ALDI w Zabrzu IP: *.bb.online.no 17.03.15, 11:10 aldi ma wg mnie najlepsze jakosciowo produkty ze spozywki. bardzo dobrze ze powstanie ten sklep. niemniej trzeba dodac ze w wydajności doszli do perfekcji. zawsze jak tam wchodzę jest niemal pusto jesli chodzi o personel. to niezbyt dobrze jesli chodzi o miejsca pracy ale co zrobic. polska to jedno wielkie nic i bangladesz europy wiec dobry i ten aldi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaz Re: Sklepy ALDI w Zabrzu IP: *.dynamic.chello.pl 22.04.15, 16:31 przy skrzyżowaniu ul. Gdańska ul. Korfantego naprzeciw stacji BP okolice Multikina Odpowiedz Link Zgłoś