Dodaj do ulubionych

Studio tatuażu

IP: *.tktelekom.pl 04.08.12, 10:49
Witam.
Może mi ktoś z forumowiczów polecić studio tatuażu w Zabrzu ? Tatuaż będę miał na całe życie, więc nie chcę, żeby zrobił mi go ktoś z pierwszej łapanki.
Pomożecie ?
Obserwuj wątek
    • Gość: hello Re: Studio tatuażu IP: *.dynamic.chello.pl 04.08.12, 15:11
      studio tatuażu Emil tattoo na ul.Wajdy/ św. Barbary (na rogu) :D polecam ja tam zrobiłam i jestem zadowolona
    • Gość: wiem coś Re: Studio tatuażu IP: *.zabrze.vectranet.pl 04.08.12, 18:37
      z tego co wiem, słyszałem i widziałem to Black Skull na Wolności.
    • Gość: Franz Re: Studio tatuażu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.12, 20:32
      Robicie sobie dziary PRZED pójsciem do pierdla?hehehehe
      • Gość: esteta Re: Studio tatuażu IP: *.adsl.inetia.pl 04.08.12, 21:23
        ja sobie robie dziery przed pójsciem do KLOPA!!! !!!
        • Gość: Franz Re: Studio tatuażu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.12, 21:35
          Heh,robisz dziary na tyłku?
    • Gość: Yuma Re: Studio tatuażu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.12, 21:17
      Dobra...profesjonalna i bardzo miła tatuażystka ma salon na ulicy Sobieskiego 20/1 ...Polecam super robi tatuaże....
    • Gość: Daga Tatuaż Wolności Bobolina IP: *.zabrze.vectranet.pl 28.01.14, 01:37
      Na ul.Bobolina na wolności koło targu jest ŚWIETNA dziewczyna która robi SUPER tatuaże POLECAM sama robiłam oraz siostra i przyjaciółka. Każda była zadowolona:)
    • Gość: Kasia Re: Studio tatuażu IP: *.zabrze.vectranet.pl 29.01.14, 12:20
      W życiu nie zrobiłabym sobie tatuażu ....życie tak szybko mija, skóra kiedys nie będzie juz taka jędrna....pomyślcie sobie jak będziecie wyglądać w wieku 60-70 lat np. z motylkiem na plecach ...hihihi..
      • Gość: Wiola Re: Studio tatuażu IP: *.215.199.195-internet.zabrze.debacom.pl 28.04.14, 15:21
        Pytanie dotyczyło dobrego studia tatuażu a nie preferencji co do robienia lub nie, może zostaw decyzję o tym każdemu indywidualnie. No chyba, że bardzo chciałaś nam się zwierzyć ze swoich przemyśleń... W takim razie fajnie, że jakieś masz, gratulacje :)
        • Gość: do Franc Re: Studio tatuażu IP: *.zabrze.vectranet.pl 28.04.14, 23:30
          najlepsze tatuaże ma Adaś D. z Górniczka hłe,hłe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka