Gość: Karol IP: *.tktelekom.pl 04.08.12, 10:49 Witam. Może mi ktoś z forumowiczów polecić studio tatuażu w Zabrzu ? Tatuaż będę miał na całe życie, więc nie chcę, żeby zrobił mi go ktoś z pierwszej łapanki. Pomożecie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hello Re: Studio tatuażu IP: *.dynamic.chello.pl 04.08.12, 15:11 studio tatuażu Emil tattoo na ul.Wajdy/ św. Barbary (na rogu) :D polecam ja tam zrobiłam i jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem coś Re: Studio tatuażu IP: *.zabrze.vectranet.pl 04.08.12, 18:37 z tego co wiem, słyszałem i widziałem to Black Skull na Wolności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franz Re: Studio tatuażu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.12, 20:32 Robicie sobie dziary PRZED pójsciem do pierdla?hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esteta Re: Studio tatuażu IP: *.adsl.inetia.pl 04.08.12, 21:23 ja sobie robie dziery przed pójsciem do KLOPA!!! !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franz Re: Studio tatuażu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.12, 21:35 Heh,robisz dziary na tyłku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yuma Re: Studio tatuażu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.12, 21:17 Dobra...profesjonalna i bardzo miła tatuażystka ma salon na ulicy Sobieskiego 20/1 ...Polecam super robi tatuaże.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daga Tatuaż Wolności Bobolina IP: *.zabrze.vectranet.pl 28.01.14, 01:37 Na ul.Bobolina na wolności koło targu jest ŚWIETNA dziewczyna która robi SUPER tatuaże POLECAM sama robiłam oraz siostra i przyjaciółka. Każda była zadowolona:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Studio tatuażu IP: *.zabrze.vectranet.pl 29.01.14, 12:20 W życiu nie zrobiłabym sobie tatuażu ....życie tak szybko mija, skóra kiedys nie będzie juz taka jędrna....pomyślcie sobie jak będziecie wyglądać w wieku 60-70 lat np. z motylkiem na plecach ...hihihi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiola Re: Studio tatuażu IP: *.215.199.195-internet.zabrze.debacom.pl 28.04.14, 15:21 Pytanie dotyczyło dobrego studia tatuażu a nie preferencji co do robienia lub nie, może zostaw decyzję o tym każdemu indywidualnie. No chyba, że bardzo chciałaś nam się zwierzyć ze swoich przemyśleń... W takim razie fajnie, że jakieś masz, gratulacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Franc Re: Studio tatuażu IP: *.zabrze.vectranet.pl 28.04.14, 23:30 najlepsze tatuaże ma Adaś D. z Górniczka hłe,hłe Odpowiedz Link Zgłoś