Gość: katoem IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 15.10.12, 13:46 Witam, może mi ktoś polecić jakiegoś mechanika od silników diesla? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
look.recja Re: mechanik od diesli 15.10.12, 17:32 hej, mogę polecić p. Bartnikowskiego z Mikulczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koran Re: mechanik od diesli IP: *.kliknet.pl 16.10.12, 14:52 tego oszusta i naciągacza?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: mechanik od diesli IP: *.zabrze.vectranet.pl 15.10.12, 17:57 Jak by się okazało, że zabrzańscy mechanicy nie dadzą sobie rady z naprawą auta, bądź nie będą potrafili zdiagnozować problemu (wiem, bo sam to przerabiałem ten problem z moim silnikiem dCi) to podjedź do Bytomia na ul. Orzegowską. Gościu to prawdziwy magik od aut. Inne serwisy "po omacku" potrafią naprawiać auto, wymieniają drogie wtryski, pompę paliwową, a czasami i po tym poddają się, narażając klienta na potworne koszty. Napisz jakie masz auto i z jakim silnikiem. Gościu z Bytomia, diagnozuje problem, określa koszt naprawy, po czym Ty decydujesz się czy naprawiać, czy nie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katoem Re: mechanik od diesli IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 15.10.12, 18:42 seat toledo 1.9 tdi, rocznik 97 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: mechanik od diesli IP: *.zabrze.vectranet.pl 15.10.12, 21:02 Tak jak pisałem. Popróbuj w zabrzańskich serwisach, a nóż Ci się uda naprawić szybko, sprawnie i tanio - to nigdy nie szło w parze :-) Ale w razie czego pamiętaj o Bytomiu. Wygooglujesz sobie serwis na Orzegowskiej - za złomnicą. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadzik Re: mechanik od diesli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.12, 08:13 Ja polecam warsztat w Bytomiu na ulicy Świętochłowickiej - Wega2. Prawdziwi fachowcy od silników. Odpowiedz Link Zgłoś