Gość: zuza26 IP: *.net 22.03.13, 12:28 Czy był ktoś tam? jakieś opinie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Texas Re: Stara Oberża Mikulczyce IP: *.corexchange.com 22.03.13, 17:14 Mikule ! Na Chopina grałem w bala! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIKU Re: Stara Oberża Mikulczyce IP: *.play-internet.pl 24.03.13, 11:37 JAK MASZ ZAMIAR ZORGANIZOWAĆ DUŻY NAJAZD GOŚCI TO DOKŁADNIE USTAL, WYCEŃ I SPISZ NA PAPIER - BO ZJESZ NIE TO CO ZAMÓWIONE . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2zabrze Re: Stara Oberża Mikulczyce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.13, 09:33 Całkowita racja! Omijać lokal szerokim łukiem! Nieuczciwi !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2zabrze Re: Stara Oberża Mikulczyce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.13, 09:15 NIE POLECAMY!! Zdecydowanie lepiej zamówić catering lub wybrać lokal w innym mieście! Wyzysk w biały dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: Stara Oberża Mikulczyce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.13, 23:07 Tak byliśmy. Zdecydowanie nie polecamy tego lokalu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewika Re: Stara Oberża Mikulczyce IP: *.zabrze.vectranet.pl 23.05.13, 22:31 Ja nie byłam , ale w pracy słyszałam dobre opinie. Aż pofatyguję się by osobiście wyrobić sobie zdanie i dam znać obiektywnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onka30 Re: Stara Oberża Mikulczyce IP: *.net 24.05.13, 07:43 ja byłam, na imprezie i wszystkim się podobało, jedzenie smaczne obsługa miła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onyx Re: Stara Oberża Mikulczyce IP: *.215.202.91-internet.zabrze.debacom.pl 25.05.13, 11:29 No i bądż z tych opini mądry....jedni chwalą, drudzy gnojom.....trza się tam przejechać i samemu ocenić..........w pn na obiadek se tam pojadę......dam znać co i jak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna kopacz Re: Stara Oberża Mikulczyce IP: *.centertel.pl 05.06.13, 17:27 restauracja najlepsza jaka może być w Zabrzu naprawdę polecam pyszne jedzenie i najlepiej zorganizowane szefostwo. nikt nie może się uczepić jedzenie smaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k#*$?ziom.. Re: Stara Oberża Mikulczyce IP: *.centertel.pl 05.06.13, 17:35 co racja to racja byliśmy na obiedzie pyszne jedzenie kto wypisuje takie bzdury o niezorganizowanej restauracji kto to piepszy skandale polecam restauracje naprawde polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina.. Re: Stara Oberża Mikulczyce super IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.13, 15:44 nic dodać nic ując restauracja przepiękna byłam tam z przyjaciółmi i atmosfera bardzo sprzyjająca jedzenie bardzo dobre nie trzeba omijać restauracji łukiem no.. chyba że ktoś jest wyrafinowany i ma pustkę w głowie polecamy ..ostatnio została dobudowana sala ogromna i piękna no! i ogród.. miło można tam spędzić czas :) POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leni Re: Stara Oberża Mikulczyce super IP: *.183.158.150.dsl.dynamic.t-mobile.pl 30.08.13, 12:08 Jedzenie nie najgorsze. Zależy od dnia, na jednym obiedzie były duże porcje, innego dnia prawie o połowę mniejsze. Jak to pani stwierdziła "kucharka nakładała za dużo". Na obiad czekaliśmy 2h, kelnerka nie zapisała dwóch zamówień, pomyliła zupy. Po zorganizowanej imprezie kucharki nie spakowały całego pozostawionego jedzenia, jeszcze bez niczyjej wiedzy poczęstowały się ciastem i tortem. Żenada:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIKUL Re: Stara Oberża Mikulczyce super IP: *.cdma.centertel.pl 08.11.13, 19:08 pff... co sobie laska nie wyobrażasz nigdy gdy jadalem tam obiady i to z duzymi zamowieniami nie bylo takiej pomyłki ŚCIEMA TOTALNA jakas pojebana baba a coo ?? moze konkurencja :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikuuuuuul Re: Stara Oberża Mikulczyce super IP: *.cdma.centertel.pl 08.11.13, 19:09 restauracja jest wspaniała <3 i fajny wystruj polecamy :8 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarnopolska Re: Stara Oberża Mikulczyce super IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.13, 19:42 Co to za badziew pisze te posty? Pisze z jednego IP, w dodatku z takimi błędami że człowieka odrzuca .Ile to klas skończyło? Sześć podstawówki w osiem lat? A może to sam Kuklewicz poznaje internet? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: putin Re: Stara Oberża Mikulczyce IP: *.gl.digi.pl 21.11.13, 13:04 Byłem , jadłem i żyję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Stara Oberża Mikulczyce IP: 5.172.252.* 26.11.13, 14:47 Bylem i było ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Stara Oberża Mikulczyce IP: *.123.210.103.gl.digi.pl 29.05.14, 08:28 Naprawdę nie polecam, mimo wcześniejszych ustaleń pani menedżer oszukuje, mięsa do obiadu jak kot napłakał mimo podwójnych zamówionych porcji, o paterze serów zapomniała a jak zwróciłam jej uwagę to pojechała do żabki kupić sery z tipa. Okazało się że nie tylko mnie oszukała bo, koleżanka robiła chrzciny i też totalna porażka. Ceny za każdym razem inne. W Zabrzu są lepsze restauracje w tej samej cenie i człowiek naprawdę nie będzie się wstydził. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Re: Stara Oberża Mikulczyce IP: *.play-internet.pl 03.06.14, 12:16 NIestety to wszystko to prawda. Jedzenia bardzo malutko. Robiąc imprezę na prawie 20 osób i płacąc po 100 zł za osobę wymaga się czegoś więcej. Żaden z gości nie wyszedł najedzony. Porcje malutkie. Ziemniaków naprawdę minimalnie. 3 miseczki na cały stół. Dla każdego naprawdę po 2 ziemniaki max. Surówek też 3 małe miseczki a o mięsie to już nie wspomne. Jedzenie dobre ale porcje jak dla dziecka. Obsługa miła jeżeli chodzi o kelnerki. Nigdy nikomu nie polecę tego miejsca..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara Re: Stara Oberża Mikulczyce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.14, 15:45 polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Stara Oberża Mikulczyce IP: *.zabrze.vectranet.pl 14.10.14, 21:57 Osobiście mieliśmy tam imprezę z pracy zorganizowaną...grupa ok 20 osób więc nie taka mała... składka 60 zł i szczerze to nie polecam... :( jedzenie bardzo skąpe... za tą cenę to w innym lokalu jest 2-3 razy tyle... Bez jakiejś reklamy czy chamstwa , naprawdę nie podobało mi się jeśli chodzi o obsługę i jedzenie... przemyśl sprawę bo lokal baaaaaardzo średni, bardzo...... zrobisz jak chcesz ale jeśli ci o pomoże to ja na pewno do tego lokalu nie wrócę drugi raz... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZNIESMACZONA Re: Stara Oberża Mikulczyce IP: *.dynamic-ra-7.vectranet.pl 22.04.16, 15:55 NIE POLECAM TEGO MIEJSCA!!! Co innego ustalone, co innego później wynika w dniu imprezy. Właścicielka udaje głupią że poślizg podania kolacji o 1,5 godziny to nie jest wina tylko kucharzy!!! To ja się pytam od czego ona jest skoro personelu nie potrafi dopilnować??? JEDNO WIELKIE NIEPOROZUMIENIE!!! Mogłabym wymieniać więcej ale czadu szkoda mojego na pisanie i Waszego na czytanie bo nic dobrego nie da się o tym miejscu napisać... Jedynie wizualnie przyciąga ta restauracja, nic poza tym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sosna 1273 Re: Stara Oberża Mikulczyce IP: *.dynamic.chello.pl 08.05.16, 13:42 Jak się idzie do knajpy i płaci za imprezę 60-100 ,i narzeka ,że mało było.Cholera to ile byście chcieli całego wieprzka zjeść,dla skąpych polecam jakiś bar będzie co jeść.Jedzenie pyszne i w normalnej ilości,wszystko co zamówione a nie zjedzone dostaliśmy ładnie spakowane do domu. Jak idę z rodziną na obiad ,dzieci dostają mniejsze porcję i według życzenia,wszystko policzone mniej.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość 27 Re: Stara Oberża Mikulczyce IP: *.centertel.pl 09.08.16, 18:17 Jedyne co na plus, to że zimowym wieczorem, budynek ładnie się prezentował wystrojem. Reszta to już na minus, zero kompetencji. Począwszy od właścicieli (arogancja, nieuprzejmość, chytrość i krętactwo), a skończywszy na pracownikach (nieprofesjonalni), no i zawsze czegoś brakuje i opóźnienia to już norma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Stara Oberża Mikulczyce IP: *.proxnet.pl 28.08.16, 22:40 Staramy się zmieniać i naprawiać swoje błędy. Kiedy Państwo korzystali z restauracji? Myślę że jest już zauważalna poprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkanka Re: Stara Oberża Mikulczyce IP: *.dynamic-ra-09.vectranet.pl 10.08.16, 17:15 Daruj sobie. Mieliśmy tam stypę. Naciągają, jak mogą. Odpowiedz Link Zgłoś