Dodaj do ulubionych

Rondo - GŁUPOTY

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 09:18
Stan umysłu ludzi rządzących poznaje się po ich czynach. Rondo to jest
wytworem chorych mózgów które kosztowalo nas 54.ooo,00 zł.
Niech mieszkańcy sami ocenią przydatność obecnych władz.
Obserwuj wątek
    • Gość: Józef Re: Rondo - GŁUPOTY IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 23.07.04, 10:27
      Tyle jest miejsc w których wybudowanie ronda miałoby większy sens.
      Władza ostatnio się kompromituje.
      Tu bezsennsowna wycinka drzew tu idiotyczne rondo.
      Proponuje ogłosic internetowy konkurs na nazwę tego ronda.
      Moja propozycja :
      Rondo urzędniczej głupoty zabrzanskiej.
      • Gość: Zabrzanin Re: Rondo - GŁUPOTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 14:43
        Trafna propozycja nazwy z tym że należy dodać " ...imieniem ....../ tu można
        wymienić wg uznania /
    • Gość: zadowolony kierowc Re: Rondo - GŁUPOTY IP: *.zabrze.net.pl 23.07.04, 16:59
      Proponuję Nazwę
      "" RONDO RU "" czyli Rozum i Umysł
      • Gość: enter Re: Rondo - GŁUPOTY IP: *.zabrze.net.pl 23.07.04, 17:13
        to jest tooo:zabrze.naszemiasto.pl/wydarzenia/385774.html
        • Gość: neo Re: Rondo - GŁUPOTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 00:42
          Czy w tym mieście naprawdę rzadzą oszołomy ? Kto wpadł na tak glupi pomysł i
          to jak zwykle za nasze pieniadze. W głowie sie nie mieści jak marnuje sie
          nasze pieniądzem no ale jak widac "fachowców" w urzędzie przybywa.
    • Gość: kier Re: Rondo - GŁUPOTY IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 10.08.04, 23:24
      większego idiotyzmu bardzo dawno nie widziałem !!! Po co psuć coś co się dość
      dobrze sprawdzało ?? można było eentualnie zmienić pierwszeństwo przejazdu.
      Jeżdzę tam wiele lat i było ok a teraz co przejeżdzam to mam ochotę napluć na
      tego co zdecydował o "ułatwieniu" mi życia!!!

Proponuję decydenta postawić na środku tego ronda na jeden dzień :)))
      Po tym co tam usłyszy własnoręcznie to rondo przekopie i ... wszystko wróci do
      normalności !!!

Widziałem jak to coś tworzą i do końca nie mogłem uwierzyć że powstaje rondo!!
      Szczyt głupoty
      Ktoś te 54tyś powinien odpracować przy łataniu dziur w innych bardzo
      potrzebujących tego miejscach!!
    • Gość: kosz Re: Rondo - GŁUPOTY IP: *.zab.zigzag.pl 12.08.04, 11:09
      Nie jestem w stanie uwierzyć w tak bezdenną głupotę. Jestem przekonany że za tą
      inwestycją stoją lewe pieniądze. Podobnie jak za "śpiacymi policjantami" na ul.
      Nowodworskiej. Zobaczymy co tam będzie działo się zimą. Już w minionych latach
      samochody nie potrafiły podjechać pod górkę na śliskiej kostce, a w tej chwili
      będzi tam horror.
      Pozdrawiam zabrzańskich kierowców.
    • Gość: Zabrzanin Re: Rondo - GŁUPOTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 14:11
      No cóż, trzeba było dać zarobić swojakom. Może ktoś rozliczy twórców i
      wykonawców. Będzie to ciekawy pasjans.Ot i to wszystko.
      • Gość: az Re: Rondo - GŁUPOTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 13:11
        Panie Prezydencie
        Proszę ujawnić autora pomysłu.
        Czekamy z niecierpliwością.
        Kierownik swojego samochodu
        • Gość: marekQ Re: Rondo - GŁUPOTY IP: *.zabrze.net.pl 18.09.04, 17:37
          Warto do tej głupoty dodać rynek.
        • Gość: wermar Re: Rondo - GŁUPOTY IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 19.09.04, 16:56
          Ja bym dodał do tego tematu: całodobowe działające swiatła przy skrzyżowaniu ulic De Gaulle'a z 1 Maja. Widocznie to jest ważniejsze i bardziej ruchliwe skrzyżowanie niż Roosevelta z De Gaulle'a czy 3-Maja. Jadąc wieczorem bardziej te światła przeszkadzają niż pomagają. Pozdrowienia
          • Gość: ruda11 Re: Rondo - GŁUPOTY IP: *.zabrze.net.pl 31.10.04, 01:30
            Do tej glupoty jeszcze jedna glupota ,mianowicie swiatla majace wydobyc piekno
            elewacji budynku przy ulicy Wolnosci 215.
    • Gość: baba za kierownicą Re: Rondo - GŁUPOTY IP: *.zabrze.net.pl 01.11.04, 22:24
      nie wiem o którym rodzie mowa. ale 1 miejsce RODNA im. GŁUPOTY WŁADZ MIASTA
      nadałabym rondzie a'la krowi placek jakiemuś takiemuś "wynalazkowi" na ul.
      Trocera.
      Proponuję tez wyburzyć UM i na jego miejscu postawić RONDO im. NIEZADOWOLONYCH
      MIESZKAŃCÓW
      • Gość: :)) Re: Rondo - GŁUPOTY IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 03.11.04, 14:14
        jestem za! w środku pomnik panującego dr JG! i zamówić gołębie - żeby wyglądało,że to duże miasto (takie z rondami!)
    • Gość: Gość Re: Rondo - GŁUPOTY IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 07.11.04, 19:07
      ????????????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka