Gość: Kierowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 09:18 Stan umysłu ludzi rządzących poznaje się po ich czynach. Rondo to jest wytworem chorych mózgów które kosztowalo nas 54.ooo,00 zł. Niech mieszkańcy sami ocenią przydatność obecnych władz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Józef Re: Rondo - GŁUPOTY IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 23.07.04, 10:27 Tyle jest miejsc w których wybudowanie ronda miałoby większy sens. Władza ostatnio się kompromituje. Tu bezsennsowna wycinka drzew tu idiotyczne rondo. Proponuje ogłosic internetowy konkurs na nazwę tego ronda. Moja propozycja : Rondo urzędniczej głupoty zabrzanskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zabrzanin Re: Rondo - GŁUPOTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 14:43 Trafna propozycja nazwy z tym że należy dodać " ...imieniem ....../ tu można wymienić wg uznania / Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony kierowc Re: Rondo - GŁUPOTY IP: *.zabrze.net.pl 23.07.04, 16:59 Proponuję Nazwę "" RONDO RU "" czyli Rozum i Umysł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enter Re: Rondo - GŁUPOTY IP: *.zabrze.net.pl 23.07.04, 17:13 to jest tooo:zabrze.naszemiasto.pl/wydarzenia/385774.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neo Re: Rondo - GŁUPOTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 00:42 Czy w tym mieście naprawdę rzadzą oszołomy ? Kto wpadł na tak glupi pomysł i to jak zwykle za nasze pieniadze. W głowie sie nie mieści jak marnuje sie nasze pieniądzem no ale jak widac "fachowców" w urzędzie przybywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kier Re: Rondo - GŁUPOTY IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 10.08.04, 23:24 większego idiotyzmu bardzo dawno nie widziałem !!! Po co psuć coś co się dość dobrze sprawdzało ?? można było eentualnie zmienić pierwszeństwo przejazdu. Jeżdzę tam wiele lat i było ok a teraz co przejeżdzam to mam ochotę napluć na tego co zdecydował o "ułatwieniu" mi życia!!! Proponuję decydenta postawić na środku tego ronda na jeden dzień :))) Po tym co tam usłyszy własnoręcznie to rondo przekopie i ... wszystko wróci do normalności !!! Widziałem jak to coś tworzą i do końca nie mogłem uwierzyć że powstaje rondo!! Szczyt głupoty Ktoś te 54tyś powinien odpracować przy łataniu dziur w innych bardzo potrzebujących tego miejscach!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosz Re: Rondo - GŁUPOTY IP: *.zab.zigzag.pl 12.08.04, 11:09 Nie jestem w stanie uwierzyć w tak bezdenną głupotę. Jestem przekonany że za tą inwestycją stoją lewe pieniądze. Podobnie jak za "śpiacymi policjantami" na ul. Nowodworskiej. Zobaczymy co tam będzie działo się zimą. Już w minionych latach samochody nie potrafiły podjechać pod górkę na śliskiej kostce, a w tej chwili będzi tam horror. Pozdrawiam zabrzańskich kierowców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zabrzanin Re: Rondo - GŁUPOTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 14:11 No cóż, trzeba było dać zarobić swojakom. Może ktoś rozliczy twórców i wykonawców. Będzie to ciekawy pasjans.Ot i to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: Rondo - GŁUPOTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 13:11 Panie Prezydencie Proszę ujawnić autora pomysłu. Czekamy z niecierpliwością. Kierownik swojego samochodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marekQ Re: Rondo - GŁUPOTY IP: *.zabrze.net.pl 18.09.04, 17:37 Warto do tej głupoty dodać rynek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wermar Re: Rondo - GŁUPOTY IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 19.09.04, 16:56 Ja bym dodał do tego tematu: całodobowe działające swiatła przy skrzyżowaniu ulic De Gaulle'a z 1 Maja. Widocznie to jest ważniejsze i bardziej ruchliwe skrzyżowanie niż Roosevelta z De Gaulle'a czy 3-Maja. Jadąc wieczorem bardziej te światła przeszkadzają niż pomagają. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruda11 Re: Rondo - GŁUPOTY IP: *.zabrze.net.pl 31.10.04, 01:30 Do tej glupoty jeszcze jedna glupota ,mianowicie swiatla majace wydobyc piekno elewacji budynku przy ulicy Wolnosci 215. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba za kierownicą Re: Rondo - GŁUPOTY IP: *.zabrze.net.pl 01.11.04, 22:24 nie wiem o którym rodzie mowa. ale 1 miejsce RODNA im. GŁUPOTY WŁADZ MIASTA nadałabym rondzie a'la krowi placek jakiemuś takiemuś "wynalazkowi" na ul. Trocera. Proponuję tez wyburzyć UM i na jego miejscu postawić RONDO im. NIEZADOWOLONYCH MIESZKAŃCÓW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: Rondo - GŁUPOTY IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 03.11.04, 14:14 jestem za! w środku pomnik panującego dr JG! i zamówić gołębie - żeby wyglądało,że to duże miasto (takie z rondami!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Rondo - GŁUPOTY IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 07.11.04, 19:07 ???????????? Odpowiedz Link Zgłoś