Dodaj do ulubionych

corki sztygara

IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.11.13, 19:25
od kilku dni na roznych forach czytam o porwaniu,przekretych,braku interwencji organow wladzy...gdzie mozna przeczytac cos prawdziwego na ten temat...
Obserwuj wątek
    • Gość: ciol borzy Re: corki sztygara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.13, 10:52
      Ponoc jedyna prawda jest w tzw. Pismie sw.
      • Gość: Adam Re: corki sztygara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.13, 13:22
        To nie od kilku dni, tylko już drugi rok to widzę. Myślę, że to jakaś bujda. Ktoś ma dużo czasu, że na forach krajowych, dosłownie wszędzie pisze. wg mnie, gdyby to była prawda, to już dawno w jakimś expresie reporterów itp. byśmy o tym słyszeli. Poza tym od żadnego znajomego nic potwierdzającego te "informacje" nie słyszałem.
    • Gość: Norbi Re: corki sztygara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.14, 11:59
      Chyba jednak nie bujda. Mnie też to zainteresowało, poszukałem w Internecie i trafiłem na artykuł w tygodniku "Polityka" z 2008 r. To musi być ta właśnie historia, wszystko się zgadza: sztygar, Zabrze, Włodawa, walka o dzieci. Niestety nie mam wykupionego dostępu, żeby przeczytać cały artykuł. Czytając z komputera, reklama zasłania większość tekstu, ale w wersji mobilnej można spokojnie przeczytać pierwszą stronę. Poniżej link:

archiwum.polityka.pl/art/prawdziwsza-prawda,354328.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka