Dodaj do ulubionych

Pilne!!! Pierogi wigilijne

19.12.13, 15:17
ze słodkiej kapusty z grzybami.Szukam po całym Zabrzu pierogów ze słodkiej kapusty,nie mam czasu robić.Przez kilka lat niezawodny był Barek Studencki w Zabrzu,przy ul.Roosevelta.Niestety od tego roku zamknięty.Były tam wspaniałe pierogi ruskie,ze słodkiej kapusty,a uszka z grzybami???,lepsze jak domowe.Chyba jakaś marna konkurencja wykończyła p.Elę.Może ktoś coś wie,pierogarnia,3 maja 45 odpada.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • pazdziochzabrze Re: Pilne!!! Pierogi wigilijne 19.12.13, 16:13
      tu masz

forum.gazeta.pl/forum/w,120,148599498,,Catering_na_SWIETA_.html?v=2
    • Gość: Anna Re: Pilne!!! Pierogi wigilijne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.13, 20:48
      Ja od lat kupuję na Wolności za kościołem ś Andrzeja po lewej stronie. Są przepyszne, ale czy mają ze słodkiej kapusty? Jeszcze takich nie jadłam :)
      • kiko_rippo_22 Re: Pilne!!! Pierogi wigilijne 21.12.13, 19:37
        Dzięki,kupiłam tam pierogi ruskie i uszka,tylko te pierogi ze słodką kapusta,zobacz

gotujmy.pl/pierogi-ze-slodka-kapusta,przepisy-pierogi-przepis,77117.html
        Bardzo praco i czasochłonne ale najpyszniejsze:)
        • Gość: Anna Re: Pilne!!! Pierogi wigilijne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.13, 20:36
          Mam nadzieję, że ci będą smakować:) W nowym roku spróbuję zrobić te z twojego przepisu z ciekawości. Zdrowych i pogodnych świąt!
    • Gość: jetixplay Re: Pilne!!! Pierogi wigilijne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.13, 11:01
      BAR TEATRALNY Gliwice to jest to samo co studencki w Zabrzu
      • Gość: ktoś Re: Pilne!!! Pierogi wigilijne IP: *.zabrze.vectranet.pl 21.12.13, 11:32
        Przystanek Bistro w Gliwicach w Gliwicach. Tam serwują takie pierogi.
        bistro-przystanek.pl/
        • Gość: texas Re: Pilne!!! Pierogi wigilijne IP: 15.185.190.* 22.12.13, 15:37
          Ale mom smaki na takie pirogi!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka