Gość: fac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.14, 17:32 www.pb.pl/3649954,99783,przestepcza-optymalizacja-podatkowa?utm_source=newsletter.pb.pl&utm_medium=mail Szczurek,następny mądry inaczej ,uczeń Rostowskiego i podobnie głupawy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fac Re: co by tu wyłudzić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.14, 17:44 Odezwał sie mądry inaczej. W Toszku już ferie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fac Re: co by tu wyłudzić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.14, 17:52 Całe swoje zafajdane życie kradłeś lub korzystałeś z pracy innych ,więc go rozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pac Re: co by tu wyłudzić IP: *.zabrze.vectranet.pl 16.04.14, 20:49 Fac zgłupiał do reszty :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: co by tu wyłudzić IP: *.zabrze.vectranet.pl 19.04.14, 21:21 www.fakt.pl/europosel-janusz-wojciechowski-zakonczyl-prace-przy-kieliszku,artykuly,455926,1.html wyższa półka,Ich mać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fac Re: co by tu wyłudzić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.14, 21:45 Jeśli ktoś rozlicza podatek razem ze współmałżonkiem, po to aby nie wejść w wyższy próg podatkowy ,to niedługo będzie przestępcą.Tak samo jak przedsiębiorcy którzy wybierają korzystniejszą wersje płacenia podatku. Donek i jego przyjazne państwo. Odpady społeczne czyli platforma w pełnej krasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robin_gut Re: co by tu wy... IP: *.zabrze.vectranet.pl 19.04.14, 21:52 Podaj jakiś link do tych mondrości.Chyba,że wymyśliłeś to na kibelku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielki sceptyk Re: co by tu wy... IP: *.wieszowanet.pl 20.04.14, 00:41 www.kibelekfucka.gov.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fac Re: co by tu wy... IP: *.free.aero2.net.pl 20.04.14, 09:22 To ja"fac". Jestem miejscowym głupkiem i udzielam się wszędzie. To taka choroba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fac Re: co by tu wyłudzić IP: *.free.aero2.net.pl 20.04.14, 09:30 To znów ja"fac". Jestem miejscowym głupkiem i wszędzie się udzielam. Jak z tym skończyć? Jestem chory i szukam odwyku. To napisałem ja "fac" wasz idiota i psychol. Pomóżcie, bo jestem uzależniony od internetu. To ja "fac". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielki sceptyk Re: co by tu wyłudzić IP: *.wieszowanet.pl 20.04.14, 10:08 Nie krępuj się jesteś na właściwym miejscu - to forum to skupisko większej ilości tego rodzaju frustratów, kontestatorów i pospolitych durniów. Poza tym i tak ciekawiej jest czytać takie głupkowate a nawet chamskie pełne emocji wpisy, po których widać mniej więcej jaki rodzaj schorzenia prezentuje autor niż opowieści z życia lemingów, których też tutaj pełno, a po których widać wyłącznie kompletny brak zdolności myślenia czy też kojarzenia faktów i bezgraniczną wprost głupotę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fac Re: co by tu wyłudzić IP: *.dynamic.vectranet.pl 21.04.14, 19:07 Tak !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pac fac Re: co by tu wyłudzić IP: *.zabrze.vectranet.pl 21.04.14, 20:49 Wieklki sceptyk idiotyzmem dorónuje facowi, jak wieść niesie razem z facem wybierają się na leczenie. Szybkiego powrotu do zdrowia psychicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielki sceptyk Re: co by tu wyłudzić IP: *.wieszowanet.pl 21.04.14, 21:06 Aaaa witam leminga witam, też się cieszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pac fac Re: co by tu wyłudzić IP: *.zabrze.vectranet.pl 22.04.14, 14:58 Wieśniak ma jakieś zwidy. Głosy też słyszysz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielki sceptyk Re: co by tu wyłudzić IP: *.wieszowanet.pl 22.04.14, 17:53 buuhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fac Re: co by tu wyłudzić IP: *.free.aero2.net.pl 23.04.14, 16:47 To znów ja "fac" wasz głupek miejscowy. Dzisiaj równo mi wali na łeb i chodzę jak naćpany dlatego znów tu muszę pisać te moje durne idiotyzmy bo chory jestem bardzo i mózg mi muli oraz na łeb strasznie wali. Pomocy! Jak to leczyć, może jakiś odwyk?" Jestem internetowym przedstawicielem chorego pokolenia porąbanych i durnych gó...arzy, którzy muszą pisać te pierdoły na tym durnym forum. Jestem debilem i idiotą. Jak to leczyć?! To uzależnienie!!! To ja "fac" wasz głupek miejscowy. Pomocy! Pomóżcie idiocie! Tylko internetowy idiota może zrozumieć internetowego debila. To "fac" jestem chory i mam łeb durny. Wali mi na mózg równo.To ja, wasz idiota "fac". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fac Re: co by tu wyłudzić IP: *.free.aero2.net.pl 23.04.14, 17:08 To znowu ja "fac" wasz głupek miejscowy. Jestem chory i znów muszę pisać. To ja "fac" debil pierwszej klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fac Re: co by tu wyłudzić IP: *.free.aero2.net.pl 23.04.14, 17:12 Sami widzicie, znów muszę pisać. Jestem na łeb walnięty. To ja "fac" wasz psychol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fac Re: co by tu wyłudzić IP: *.free.aero2.net.pl 23.04.14, 17:14 Znów piszę. Dzisiaj mi na łeb wali szczególnie mocno. To ja "fac" wasz miejscowy debil i idiota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fac Re: co by tu wyłudzić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.14, 17:28 Mam bardzo wartościowy nick, to już chyba trzeci osobnik który go kradnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fac Re: co by tu wyłudzić IP: *.free.aero2.net.pl 23.04.14, 18:31 Teraz znów piszę z aero. Mój nick jest bardzo wartościowy i proszę go sobie nie przywłaszczać. W przeciwnym wypadku podejmę odpowiednie kroki prawne w tej sprawie. Chamstwo i cwaniactwo tu panuje ale ja zrobię z wami porządek! Teraz przechodzę na tp. Zaraz będę znowu pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pac/pac Re: co by tu ... IP: *.zabrze.vectranet.pl 24.04.14, 13:30 Tego nie prześcigniesz www.youtube.com/watch?v=pxvx0g5gmAA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fak Re: co by tu ... IP: *.zabrze.vectranet.pl 17.07.14, 22:50 biznes.onet.pl/ile-kosciol-kosztowal-budzet-przez-ostatnie-25-lat,18554,5647859,1,news-detal) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flacha Re: co by tu ... IP: *.zabrze.vectranet.pl 10.08.14, 00:07 www.se.pl/wydarzenia/kraj/10-000-zl-emerytury-dla-glodzia_416410.html www.se.pl/wydarzenia/kraj/arcybiskup-glodz-dostal-cwierc-miliona-odprawy_416260.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ks.oko Re: co by tu ... IP: *.zabrze.vectranet.pl 29.09.14, 20:27 wiadomosci.onet.pl/kraj/wreszcie-final-afery-stella-maris-ksiadz-skazany-na-dwa-lata-szkoda-finansowa/y0vl1 Afera Stella Maris na finiszu. Ksiądz Zbigniew B., były kapelan abp. Tadeusza Gocłowskiego, oskarżony o udział w aferze finansowej w wydawnictwie archidiecezji gdańskiej, jest winny – orzekł gdański Sąd Okręgowy. Duchowny został skazany za doprowadzenie do szkody finansowej wielkich rozmiarów. Na razie za cztery z ośmiu zarzutów Zbigniew B. został skazany na dwa lata więzienia oraz 12,5 tys. złotych grzywny. kolejny atak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fac Re: co by tu ... IP: 95.160.253.* 07.11.14, 19:25 www.fakt.pl/polityka/hofman-rogacki-i-kaminski-opuszczali-spotkania-za-granica,artykuly,501652.html..."A to nie pierwsza taka delegacja! Jak czytamy dalej w piśmie do którego dotarliśmy, posłowie podobnie bumelowali na delegacjach w Paryżu i w tureckim Izimirze w ubiegłym roku. W Paryżu cała trójka wpisała się na listę, po czym jeszcze rano, opuścili budynek spotkań. W Turcji sytuacja wyglądała podobnie, przy czym tam opuścili aż dwa dni dyskusji."... Przeproście i Spieprzajcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pac Re: co by tu ... IP: 95.160.253.* 07.11.14, 22:13 to wyjasnia piekną zasadę symetrii prezesPana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fac Re: co by tu ... IP: *.adsl.inetia.pl 07.11.14, 22:36 Dlaczego ludzie podszywają sie pod innych?Dlatego że są zbyt prymitywni,czy tylko tępi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hofman Re: co by tu ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.14, 08:29 na temat, na temat proszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fac Re: co by tu ... IP: *.adsl.inetia.pl 08.11.14, 09:19 Słusznie,powinno się pisać w temacie. Więc co znowu wyłudził szczurek lub nowak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fochman Re: co by tu ... IP: 95.160.253.* 08.11.14, 19:54 Stanowiska w SKOK Wołomin są do obsadzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiedy zakwitną Re: co by tu ... IP: *.dynamic.vectranet.pl 09.11.14, 00:47 To za bardzo finezyjne. Sławku nowaku to raczej rozbój,z pobiciem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: co by tu ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.14, 11:01 www.fakt.pl/zona-posla-adama-hofmana-wozi-sie-za-pieniadze-podatnikow,artykuly,445814,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot alik Re: co by tu ... IP: *.zabrze.vectranet.pl 09.11.14, 14:36 "27 posłów PiS pisało śmieszne rzeczy w przedstawianych marszałkowi usprawiedliwieniach, byle tylko otrzymać dietę w wysokości 300 zł. Niektórzy ewidentnie kłamali. Wśród nich byli najważniejsi ludzie w PiS - Jarosław Kaczyński, Zbigniew Ziobro, Wojciech Jasiński, Paweł Kowal..." www.przeglad-tygodnik.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fac Re: co by tu ... IP: 95.160.253.* 09.11.14, 23:20 Przykre jest, że na podobną uczciwość i odpowiedzialność za własne czyny nie potrafią sobie pozwolić inni czołowi politycy Prawa i Sprawiedliwości. Do pokrętnych wywodów dla 300 zł posunął się przecież, miedzy innymi były premier, oraz były minister sprawiedliwości RP. Politycy, którzy powinni stać na straży prawa, którzy jeszcze wczoraj głosili hasła „odnowy moralnej” polskiej polityki. A dziś? Panowie z PiS! Wstyd, po prostu wstyd, że kłamiecie. A w tym wypadku kłamiecie dla trzystu złotych - podsumował całą sprawę poseł Lewicy Sławomir Kopyciński. I cóż więcej dodać? www.mojeopinie.pl/usprawiedliwienia_poslow_pis_w_komisji_etyki_poselskiej,3,1222028589 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: co by tu ... IP: *.zabrze.vectranet.pl 12.11.14, 22:17 www.fakt.pl/polityka/hofman-kaminski-rogacki-wydali-na-podroze-400-tys-zl-ile-wydali,artykuly,502572.htmlSzokujące rozliczenia byłych polityków PiS! Kancelaria Sejmu ujawniła, gdzie, kiedy i za ile podróżowali w zagranicznych delegacjach Adam Rogacki, Mariusz Antoni Kamiński i Adam Hofman. Na swoje wojaże wydali łącznie z naszych pieniędzy ponad 417 tys. zł! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: co by tu ... IP: *.zabrze.vectranet.pl 13.11.14, 13:41 ciekawe jak to odbywa się w naszym magistracie/Liban,Teneryfa,Ukraina,W.Brytania,Francja, częste Essen,... ./ Podobno dwoje Inspektorom z Kontroli/badającym inne sprawy/ jakoś dziwnie się juz zeszło onegdaj z tego padołu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: co by tu ... IP: *.zabrze.vectranet.pl 28.01.15, 21:55 "Wątki, które najbardziej wstrząsały polską opinią publiczną, nie dotyczyły jednak podejrzanych machinacji finansowych prowadzonych przez FOZZ za granicą, tylko tego co działo się na naszym podwórku. Z zeznań świadków wynikało bowiem, że z brudnych pieniędzy Funduszu finansowano działalność partii politycznych. Najgłośniejszą była sprawa przekazywania pieniędzy na Porozumienie Centrum – pierwszą partię braci Kaczyńskich." "Kolegium sędziów warszawskiego Sądu Okręgowego wyznaczyło, poza kolejką, sędziego Andrzeja Kryże. Ten fakt po wydaniu wyroku był jednym z głównych argumentów obrońców oskarżonych w złożonej apelacji, w której domagali się zwrotu sprawy do ponownego rozpatrzenia. Osoba sędziego Kryże budziła wiele kontrowersji w trakcie samego procesu i przy ogłaszaniu wyroku. Jego wyłączenia ze składu orzekającego domagała się m.in. Janina Chim, zastępczyni Grzegorza Żemka w FOZZ. " "Tuż po wygranych przez PiS wyborach Kryże został wiceministrem sprawiedliwości z rekomendacji Zbigniewa Ziobro. Media donosiły, że była to nagroda za „korzystny” dla PiS wyrok w sprawie FOZZ. " Cały tekst: www.tvp.pl/historia/aktualnosci/fozz-najwieksza-afera-iii-rp/3980654/page2/3980626 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y y Re: co by tu ... IP: *.zabrze.vectranet.pl 11.03.15, 22:01 natemat.pl/136053,knf-miliony-ktore-moglyby-uratowac-skoki-zasilily-konto-senatora-prawa-i-sprawiedliwosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez picu Re: co by tu ... IP: *.zabrze.vectranet.pl 11.03.15, 22:50 Fajny skok na kasę zrobił szef Skoków, senator i sponsor PiS, a także sponsor mediów pislubnych. W Niezależnej od rozumu, reklama Skoków to byla normalna sprawa. Zaprawdę powiadam wam, że Prawe i Sprawiedliwe to wszystko. A teraz pytanie dnia, czy Niezależna opisze wszystkie manewry finansowe szefa Skoków ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogrodnik Re: co by tu ... IP: *.zabrze.vectranet.pl 12.03.15, 13:40 www.polityka.pl/tygodnikpolityka/kraj/254943,1,ogrodnicy-szpitalnych-dlugow.read ładne kFiatki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kac Re: co by tu ... IP: *.dynamic-ra-2.vectranet.pl 13.03.15, 18:22 demotywatory.pl/4470164/Zatrzymany-za-wziecie-lapowki-polityk-PO-Lukasz-K-wita-Komorowskiego-w-Piasecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacvegas Re: co by tu ... IP: *.zabrze.vectranet.pl 13.03.15, 19:07 PO PiS owe popaprańce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: co by tu ... IP: *.zabrze.vectranet.pl 15.04.15, 14:45 wyborcza.pl/1,75478,17754775,Krolowa_pierza_i_puchu.html#BoxGWImg Majątek ziemski na Kaszubach posłanki PiS Doroty Arciszewskiej-Mielewczyk powędrował do spółki na Cyprze. Dlatego SKOK Stefczyka nie zdołał ściągnąć przeterminowanego kredytu na 5 mln... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makbet I Re: układ ? IP: *.zabrze.vectranet.pl 26.04.15, 22:12 wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35771,17792793,Miliony_na_SKOK_ach__Zarabia_byly_wiceprezydent_i.html#ixzz3YRdkhKWi..."Interesy idą świetnie. Już w drugim roku swej działalności (2005) kancelaria notuje ponad 5 mln zł czystego zysku z działalności. 4,5 mln z tej kwoty jako dywidenda zostaje wypłacone Puniewskiej. Pół miliona przypada Asekuracji. W 2007 r. do spółki przystępuje Jolanta Waszczyńska. To córka Puniewskiego i żona prawnika Tomasza Waszczyńskiego prowadzącego wspólną kancelarię z Andrzejem Grabińskim, wówczas członkiem Naczelnej Rady Adwokackiej, a dziś dziekanem Okręgowej Rady Adwokackiej we Wrocławiu. Od 2005 r. Grabiński jest też członkiem Trybunału Stanu z nadania PiS. W przeszłości reprezentował przed sądami Lecha i Jarosława Kaczyńskich. Obie kancelarie działają pod tym samym adresem. ..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fac Re: dudapomoc IP: *.zabrze.vectranet.pl 23.09.15, 22:17 wyborcza.biz/biznes/1,100896,18898814,platforma-chce-komisji-sledczej-w-sprawie-skok.html?biznes=katowice#BoxBizLink...Sprawozdanie jest dla kas druzgocące. Z ustaleń podkomisji wynika, że wiele z nich wyprowadziło prawie całą działalność do zewnętrznych firm. Nie chodzi tu o zlecanie usług np. firmom sprzątającym, co jest powszechną praktyką. Firmy zewnętrzne zajmowały się np. analizą wniosków kredytowych, choć ryzyko złej decyzji pozostawało w SKOK-ach. Podkomisja ustaliła, że SKOK-i ukrywały swoją kiepską sytuację, np. poprzez sprzedaż niespłacanych portfeli kredytów spółce zarejestrowanej w Luksemburgu w zamian za bezwartościowe papiery dłużne. Udzielanie pożyczek bez odpowiedniego badania zdolności kredytowej, powiązania rodzinne w zarządach kas, fikcja tzw. więzi członkowskiej - to inne patologie opisane w sprawozdaniu. Sporą jego część poświęcono działaniom kancelarii prezydenta Lecha Kaczyńskiego, który w 2009 r. zaskarżył nową ustawę o SKOK-ach do Trybunału Konstytucyjnego. Wniosek w tej sprawie przygotowywał obecny prezydent Andrzej Duda. Ustawa m.in. poddawała SKOK-i kontroli publicznej. Weszła w życie trzy lata później. Zdaniem podkomisji to odroczenie dało czas na przekazanie majątku Fundacji na rzecz Polskich Związków Kredytowych do prywatnej spółki należącej m.in. do Grzegorza Biereckiego. Chodzi o blisko 65 mln zł zgromadzonych z opłat kas, np. za szkolenia czy używanie logo. Podkomisja chciała zapytać Andrzeja Dudę o jego rolę w "zamrożeniu" nowej ustawy, ale na posiedzeniu się nie pojawił. Odpowiedz Link Zgłoś