Dodaj do ulubionych

wesołe miasteczko pod MOSIR-em :(

IP: *.zabrze.vectranet.pl 21.06.15, 20:41
Ktoś wie jak długo będzie gościć wesołe miasteczko i ogródek piwny pod Mosirem? Rozumiem, że szukają kasy, ale nie sposób cały dzień siedzieć z zamkniętymi oknami w lecie! Grają tak głośno, że można oszaleć... Karuzele hałasują... telewizora nie słychać we własnym mieszkaniu. Jak długo? mam nadzieję, że nie całe lato???!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: zmęczona Re: wesołe miasteczko pod MOSIR-em :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.15, 21:04
      Rozminęliśmy się:) Pisałąm swego posta i nie zauważyłam Twego wątku.
      Ja już sprawdziłam i odetchnęłam z ulgą - dziś się wynoszą:)
      Ale musiałam trochę poszukać, bo na miejskiech stronach ani słowa o tej "atrakcji"!
      lunapark.dbv.pl/viewpage.php?page_id=240
      • Gość: zmęczona Re: wesołe miasteczko pod MOSIR-em :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.15, 21:07
        Niestety nie wiem, czy miejscy decydenci nie wyrychtują zaraz kolejnych "atrakcji"!
        • Gość: wściekły Re: wesołe miasteczko pod MOSIR-em :( IP: *.zabrze.vectranet.pl 21.06.15, 21:20
          Mam ochotę wyściskać Cię za te dobre wieści!!! Że też im się chciało na 3 dni stawiać tyle żelastwa. Tak czy siak -
          • Gość: henry Re: wesołe miasteczko pod MOSIR-em :( IP: *.zabrze.vectranet.pl 21.06.15, 23:25
            pracujesz u Ewki 24 h /dobę ? )-:
        • Gość: Zab Re: wesołe miasteczko pod MOSIR-em :( IP: *.opera-mini.net 22.06.15, 14:19
          No wlasnie jest juz nowa "atrakcja"! Wrocilem z pracy, chce odpoczac, a za oknem kocia muzyka. Nie wiem co zrobic... Szlag mnie zaraz trafi!
          • Gość: gran Re: wesołe miasteczko pod MOSIR-em :( IP: *.zabrze.vectranet.pl 22.06.15, 15:39
            Ale to chyba wciąż ci sami :( grają i hałasują od 11.00. Jest ich trochę mniej niż w weekend, ale nadal karuzele krążą. Dobrze, że dziś trochę chłodniej i można chociaż okna zamknąć. Wtedy jest trochę ciszej. Bodaj by ich gęś kopła :):):)
            • Gość: Scan xxx Re: wesołe miasteczko pod MOSIR-em :( IP: *.zabrze.vectranet.pl 22.06.15, 15:42
              Według lunapark.dbv.pl/viewpage.php?page_id=240 mieli być do 21.06. dziś jest 22.06 i co? czemu nie jadą dalej w świat???????? wynocha spod naszych okien!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka