Dodaj do ulubionych

Właściciel "Kata"

IP: *.Zabrze.Net.pl 19.09.04, 10:10
Czy ktoś moze mi cos napisac na temat właściciela Pubu "Kat"?Strasznie mi sie
ten facet podoba, ma w sobie cos takiego, jakies iskierki w oczach :-)
Chcialabym wiedziec jak do niego dotrzeć, czy ma rodzinę (zona, dzieci),moze
ktos kto to czyta zna go osobiscie i moglby mi pomóc-bedę wdzięczna za
wszystkie uwagi.
Obserwuj wątek
    • Gość: rage Re: Właściciel "Kata" IP: *.mw.client2.attbi.com 20.09.04, 01:51
      Nie mozesz tam isc i sama go o to zapytac?
      • Gość: gość Re: Właściciel "Kata" IP: *.gr.com.pl 20.09.04, 21:30
        podobno jest gejem.ale nie wiem, takie słuchy chodza ze lubi i factów i laski
    • Gość: Właściciel KATA Re: Właściciel "Kata" IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.04, 11:28
      Cześć malutka, to ja Twój KAT - kiedy masz ochotę na egzekucje? :)
    • Gość: Kasia Re: Właściciel "Kata" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 11:53
      Lepiej zainteresuj się kimś innym, słyszała ze lubi sobie wypic a poza tym
      niezłe z niego ,,ziółko''.
      • Gość: bogna Re: Właściciel "Kata" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 16:20
        Na pewno sama masz na niego ochote i chcesz inne zniechęcić !
        Wstydź się .
        POZDRO
    • Gość: Kasia Re: Właściciel "Kata" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 17:35
      Niestety on mnie wogole nie interesuje, juz mam swojego,,super'' faceta.
    • Gość: farinelli Re: Właściciel "Kata" IP: *.jota.digi.pl 23.09.04, 22:23
      chyba że lubisz kochających inaczej
      • Gość: ziip Re: Właściciel "Kata" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 22:22
        znam go osobiście i nie jest z niego "zły" facet, ale lubi często "zaglądać do
        kielicha" i aktualnie nie ma laski, jeśli Cię to tak bardzo interesuje.
        • Gość: Jancio Re: Właściciel "Kata" IP: 195.117.108.* 30.09.04, 14:42
          chyba się nim zainteresuje ...
          • Gość: Ola Re: Właściciel "Kata" IP: *.Zabrze.Net.pl 09.02.05, 20:59
            Żałosny pajac!Nie wiem co sie moze komu w nim podobac?Tłusty, oblesny i cham do
            tego.Nie pamietam czy widzialam go kiedykolwiek trzeżwego.Ale pewnie to rzecz
            gustu.
            • Gość: Black Jack Re: Właściciel "Kata" IP: *.Zabrze.Net.pl 11.02.05, 20:36
              Olu lepiej tego ująć nie mogłaś. Najbardziej zalosny jest jak stoi (własciwie
              to ledwo stoi),kiwa sie pijany, z rekami w kieszeniach, z przymruzonymi oczami.
              Taki wazny PAN WŁAŚCICIEL brudnej, obskurnej, ciemnej i smierdzącej
              spelunki.Dla mnie to taki "buc" ktoremu wydaje sie ze Bog wie kim jest,
              biznesmen od siedmiu bolesci: w dresiku i "maluchu" ale czarna teczka i
              szpanerska komóra jest :-)
              • Gość: Laska Re: Właściciel "Kata" IP: *.Zabrze.Net.pl 12.02.05, 14:40
                Widzę, że mój temat powrocił.Juz nie jestem nim zainteresowana, bo po tym jak
                kilka miesiecy temu poznałam go osobiscie czar prysnął. Bodzio nie pij tyle, bo
                po wodce głupio gadasz i odchudz sie troche bo wygladasz jak "krupniok". Gdybys
                jeszcze nie był takim dziwkarzem to fajny byłby z Ciebie chlop. Jeśli to
                czytasz to pozdrawiam i ... zresztą sam wiesz.
    • Gość: zrozpaczony Re: Właściciel "Kata" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 09:41
      Jestem ciekaw skąd nagłe zainteresowanie tym wątkiem po 4 miesiącach
      • Gość: Ola Re: Właściciel "Kata" IP: *.Zabrze.Net.pl 13.02.05, 13:28
        To chyba pytanie do mnie, bo ja powróciłam do tematu. Cóz mnie w
        przeciwieństwie do niektórych ludzi (mam tu na myśli Pana od Kata, Pana Darka
        J. i Pana z Volvo od apteki)pieniądze nie spadaja z nieba i po wielu latach
        dorobiłam sie wkoncu UCZCIWĄ PRACĄ komputera i stałego łącza, odkryłam to forum
        i w archiwum wiele tematów które mnie interesuja. To tyle.
    • Gość: Marcin Re: Właściciel "Kata" IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 13.02.05, 15:41
      Tak to jest, ze za sławe trzeba płacic :-) Zero prywatności. A tak poważnie to
      spoko gość tyle że alkoholik i hazrdzista.
    • Gość: zrozpaczony Re: Właściciel "Kata" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 00:05
      I droga Olu szacunek ci za to bo oszczędnością i pracą ludzie się bogacą
    • Gość: Łysa Re: Właściciel "Kata" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 14:07
      Za to co gada na mój temat powinnam napisać tu o nim cały "poemat" ale nie
      zniżę sie do jego poziomu! Powiem tylko ze zgadzam się prawie ze wszystkim co
      wcześniej zostało napisane.
    • Gość: Gin Re: Właściciel "Kata" IP: *.Zabrze.Net.pl 18.02.05, 12:53
      Z tego co widzialem to przerzucil sie z fajnej laseczki na "tłusty tyłek" - ale
      co tam przynajmniej ten sam kaliber!!!
    • Gość: ta trzecia Re: Właściciel "Kata" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 12:28
      żałosna schizofreniczko Olu, Lasko, czy jak Ci tam, bo to przecież jedna i ta
      sama osoba, jestem z Bodziem od czasu waszego rozstania i muszę Ci
      powiedzieć,że to wspaniały, czuły, sexowny facet, po prostu nie pasowałas do
      niego, nie umiałaś wyczuć jego pragnień i potrzeb, więc rozstaliście się, a
      teraz szargasz jego opinię z zazdrości odkąd dowiedziałas się o nas. Pogodź się
      z tym, że jesteś zamierzchłą przeszłoscią i najlepiej zajmij się sobą.
    • Gość: Marzena Re: Właściciel "Kata" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 09:16
      Informuje wszystkich zainteresowanych, że nie mam z tym co sie tu wypisuje
      zadnego związku tak jak widać mysla niektórzy.
      • Gość: Daro Re: Właściciel "Kata" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 11:06
        no i co z tym Bodziem ,wczoraj go widzialem ,oczka male jak po niezlej
        balandze...
        • Gość: Kalina Re: Właściciel "Kata" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 11:35
          dlaczego tak was absorbuje Bogus? Dajcie mu spokój, to swietny facet
    • Gość: zosai samosia Re: Właściciel "Kata" IP: *.hsd1.il.comcast.net 03.04.05, 16:58
      ludzie, czy wy nie macie innych problemow!!!!!! zajmijcie sie wlasnymi dupskami
      a nie obrabianiem innych.
      • Gość: andrzej Re: Właściciel "Kata" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 17:50
        slyszalem ze zaginal jakis tydzien temu, nikt nie wie co z chlopem sie dzieje
    • Gość: bre niezły burakos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 21:16
      właściciel kata to kolejny mafioso-debiloso.taki burak , że łeb boli.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka