Dodaj do ulubionych

Fryzjer Zabrze

IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 06.07.16, 14:04
hej :) Bardzo nieufam fryzjerom a chcialabym zrobic grzywke ale tez zeby fryzjer dobrze mi doradzil czy bedzie mi pasowala i zaproponowal w razie czego cos innego. Jesli chodzi o cene to wazniejsze jest dla mnie zebym wyszlafaktycznie zadowolona. Czytalam sporo i ponoc dobry jest fryzjer w salonie "Anna" w Zabrzu niedaleko dworca, jednak moje pytanie to do jakiego dokladnie fryzjera sie umowic? i moze macie jakiegosw innym salonie naprawde godnego polecenia od
A do Z?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Fryzjer Zabrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.16, 19:26
      jest już co prawda duży wątek o fryzjerach, ale ponawiam w "Annie" - p. Marta, na Cieszyńskiej - p. Agnieszka i p. Karolina. Polecam, a mam bardzo kłopotliwe włosy:)
      • Gość: basia Re: Fryzjer Zabrze IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 06.07.16, 19:31
        a slyszalas cos moze opani sylwi? przy goethego bo wlasnie sie do niej zapisalam na poniedzialek ale nie jestem pewna czy na sto procent moglabym jej zaufac nie bylam u zadnego fryzjera w zabrzu bo dopiero sie przeprowadzilam tutaj i tak sie zastanawiam wlasnie co robic

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka