Dodaj do ulubionych

Upadek GÓRNIKA ZABRZE

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 19:16
Co wyrabiaja panowie Kożminscy. Trenera zwolnili, nikogo nie pozyskali. Tona
w długach. To jest sprawa calego Zabrza. Moze MANIFESTACJA na placu Wolnosci.
(przyklad Pogon Szczecin- pomogło)
Obserwuj wątek
    • Gość: kibic1 Re: Upadek GÓRNIKA ZABRZE IP: *.bater.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 19:56
      Czy ktos z władz to czyta zróbcie cos ja sie panom Koźminskim nei dziwe klub to
      nie sklep z Gazetami co mozna z dnia na dzien zamkać ile mozna samemuu ciagnac
      ten wozek. Wszytko bym zrozumial ze miasto ni cnei ma do klubuu ale za te
      obietnice wyborcze i tą wazelin e, że mieszkam obok i kocham ten klub to nigdy
      Gołbowiczowi ni wybacze. Dlaaaaaaaaaczego?? dlaczego władza ma klub w
      d........????
      • Gość: prawdziwy kibic Re: Upadek GÓRNIKA ZABRZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 23:05
        Koźmińscy oszukują kibiców !!!
        Nie wydali złotówki na ten Klub !!!
        Zrobili wała z Pollindem i tyle !!!
        Nie płacą nawet za stadion !!!
        Opamiętajcie się kibice i wypier.... ich z Zabrza !!!
        • Gość: pop Re: Upadek GÓRNIKA ZABRZE IP: *.gr.com.pl 03.02.05, 23:08
          napiszcie cos blizej o tym...
          • Gość: kopidol Re: Upadek GÓRNIKA ZABRZE IP: *.187.48.149.porchlight.ca 05.02.05, 02:04
            godom colki czos ,jak te gorole kozminske psziszly to je koniec ,godom
            wom,rozkradnom gornika do reszty,i jeszcze cos ,jak spadnymy do drugi ligi to
            gibko bydymy we 3 lidze!!!!,tyn klub je wyszarpany ze wsziskigo!!ale wto to
            sucho? wto?!!,qu.. mac juz sie niy chca nerwowac,pyrsk.
            • Gość: zdegustowany Re: Upadek GÓRNIKA ZABRZE IP: *.zaborze.com / *.zaborze.com 05.02.05, 11:31
              Zamiast narzekać na Kożmińskich,Prezydenta miasta(który powinien rozwiązywać
              ważniejsze w chwili obecnej problemy Zabrza np. bezrobocie, ubóstwo),organizować
              manifestacje (a może "zadymy"??) przejmijcie ten zasłużony klub i pompujcie w
              niego swoje własne pieniądze. Może w tym czasie inni będą Was krytykować.
              Życzę powodzenia.
              • Gość: rocco Re: Upadek GÓRNIKA ZABRZE IP: *.gr.com.pl 06.02.05, 11:15
                Zgadzam sie z przedmówcą. Sytuacja w Zabrzu jest mozna to powiedzieć nieciekawa
                więc trudno oczekiwać ze akurat wszsytkie problemy górnika zostaną rozwiązane.
                Pan Koźminski tez sobie musi zdawac z tego sprawę ze jest tak a nie inaczej, na
                taki okres trafił i trzeba zrobić wszsytko aby to przetrwać bez jakiegoś
                większego uszczerbku dla klubu...
                • Gość: dawidek Re: Upadek GÓRNIKA ZABRZE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.05, 21:51
                  ... i dla siebie.
                  Rzecz w tym, że żyjemy w kraju o dzikich przepisach wobec sportu. To
                  dziwne,że kraje o zbacznie mniejszym rozwoju demokracji, rozwiązały
                  system finansowania sportu znacznie lepirj niż my ( vide Ukraina, Rosja,
                  Turcja ) . Górnik mógłby swsobodnie wybrać ligę czeską i myślę,że tam
                  byłby czołowym zespołem, .... a może powołać odrębny twór jako sp.
                  akcyjna pod nazwą LIGA ŚLĄSKA ?
      • Gość: GOSC222 Re: Upadek GÓRNIKA ZABRZE IP: *.debacom.pl 22.02.05, 22:09
        PANIE GOSCIU CZY TOBIE SIE WYDAJE ZE PANOWIE KOZMINSCY WZIELI GORNIKA NASZEGO
        ABY DO NIEGO DOPLACAC ? ONI GO PRZEJMOWALI BO NA ZAROBEK LICZYLI A JA SWOJ
        INTERES PROWADZE SAM I MIASTO MI NIE POMAGA ! WIEC NIE LITUJ SIE NAD GRAJKAMI I
        WLASCICIELAMI BO ONI I TAK ZARABIAJA TAKA KASE ZE NAWET NAM SIE NIE SNILO !
    • Gość: a Re: Upadek GÓRNIKA ZABRZE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 16:44
      O nie i dotego wszystkiego jeszcze pierwszym trenerem 35 letnin gosc z
      Chorzowa.

ZA 2 LATA WIELKIE DERBY ZABRZA O WEJSCIE DO 2 LIGI.

GKS WALKA MAKOSZOWY - KSG GORNIK ZABRZE
      • Gość: babcia Re: Upadek GÓRNIKA ZABRZE IP: *.za.digi.pl / *.jota.digi.pl 16.02.05, 16:23
        a ja mam w nosie finsowanie klubu, któreg kibice niejdnokrotnie daja powody do
        tego by się ich wstydzić.
        A ja ta banda przyjeżdża do zabrza to strach wyjśc na ulice.
        Nie wiem po co sie organizuje takie mecze, gdzie tylko mozna dostac w morde a
        wszyscy plują i klną. Bramek nikt nie strzela, a jak komu się uda do jakby
        trafiło sie ślepej kuzre ziarno.
        Żyjecie była chwałłła. Sa was ponoć tysiace, to sie zrzućcie i wykupcie ten
        klub i róbta co chceta.
        • Gość: elwer Re: "dobre lody " IP: *.Zabrze.Net.pl 16.02.05, 20:22
          podobnoz ostatnio kreci sie tam niejaki posel ambasadorek majacy chrapke na
          dobra posadke( po przepadnieciu w nadchodzacych wyborach ).Jak mozna robic
          przewalki pokazal w mosirku. No coz ,haslo wyborcze nadal aktualne :
          PRACA,PRACA,PRACA (czytaj :LODY,LODY,LODY )
    • Gość: Kibic Re: elwer to bubek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.05, 21:45
      Wydaje sie ze nalezało by dac szanse wlasnie Kubicy. Gdy był w mosirze powstal
      i promotor i 1 ligo koszykowki Bobry. Powinien miec swoje 5 minut w naszym
      Gorniczku
      • Gość: elwer Re: elwer to bubek IP: *.Zabrze.Net.pl 17.02.05, 19:33
        pono kilka minut lodow i pare lat sytosci .
        • Gość: kubus Re: elwer to bubek IP: *.Zabrze.Net.pl 22.02.05, 19:32
          i chyba juz po kozminskich. "Kozy" wracaja skad przyszli(slazacy nie dali sie
          naciagnac)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka