Gość: Nuśka IP: *.Zabrze.Net.pl 19.03.05, 13:37 Kobietki, czy któras z Was chodzi do pani dr Wawrzkiewicz(ginekolog-położnik)? Proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niusia1803 Re: Dr Wawrzkiewicz 21.03.05, 11:33 Znalazłam na innym forum takie hasło: cyt. "szukam lekarza w Łodzi. Całe życie leczyłam się u dr Angeliki Wawrzkiewicz z Zabrza - genialna. Teraz mieszkam w Łodzi i potrzebuje pomocy w kwestii wyboru ginekologa". Osobiście nie leczyłam się u tej pani więc nie wiem. Ja chodziłam (chodzę) do dr Wojsy (jak dla mnie b. dobry specjalista). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anulka Re: Dr Wawrzkiewicz IP: *.ip.netia.com.pl 17.07.13, 14:29 Witam, Czy ktoś wie czy dr Wawrzkiewicz przyjmuje jeszcze w Zabrzu w takim małym budynku za biedronką na szczęść boże? Ma ktoś może jakiś aktualny numer do tej poradni? Czy ktoś chodzi może na wizyty do Pani Doktor? Ile kosztuje? Jakieś opinie? Z góry dziękuję za wszelkie informacje, bo już z 3lata tam nie byłam z powodu wyjazdu i nie wiem czy warto wracać czy moze lepiej poszukać kogoś innego. Odpowiedz Link Zgłoś