nieswietymikolaj 01.09.05, 16:51 Na zielonej łące zobaczyłem miłość Wyciągnołem ręke a ona uciekła Była nie moja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obeznani Re: L 01.09.05, 16:56 nieswietymikolaj napisał: > Na zielonej łące zobaczyłem miłość > Wyciągnołem ręke a ona uciekła > Była nie moja Bo ona moja byla! I pamietaj: co Twoje, to i moje. A co moje, to nie rusz! Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: L 01.09.05, 17:09 haha jeszteście w liczbie mnogiej Sklonowani czy syjamscy? Odpowiedz Link Zgłoś
obeznani Re: L 01.09.05, 17:15 nieswietymikolaj napisał: > haha jeszteście w liczbie mnogiej > Sklonowani czy syjamscy? najwazniejsze, ze jestesmy! I mamy renke, tfu, chcialem powiedziec Irenke, na temblaku i na Pulsie! Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: L 01.09.05, 17:18 To ja może jednak jeszcze raz spróbuje gdzie dwócj sie bije Odpowiedz Link Zgłoś
obeznani L 4 poprosze. 01.09.05, 17:26 obeznani napisał: nie , no Irenka nam przylozyla, bo nie moglismy sie zdecydowac , ktory pierwszy ja pod renke wezmie. A teraz sprawdzamy Puls, coby gips nie za bardzo renke sciskal, bo Irence to nie jest na renke. Ale najwazniejsze, ze dwoch trzech takich, jak nas dwoch, nie ma ani jednego! czuwaj! I-renko! Odpowiedz Link Zgłoś
obeznani Re: L 4 poprosze. 01.09.05, 17:42 nieswietymikolaj napisał: > I ręce precz od Irenki to ty wez zrob se sam renka! bo Irenka to jest nasza. jak mi gips zdejma, to oj bedzie koncert na cztery rence! Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: L 4 poprosze. 01.09.05, 17:48 A co na to liga obrony zwierząt? Odpowiedz Link Zgłoś
lew.polski Re: L 4 poprosze. 01.09.05, 18:09 nieswietymikolaj napisał: > A co na to liga obrony zwierząt? W siedzibie Ligi juz dawno wciaglem Irenke na czlonka. Jedna renka. I tera liga mnie przed Irenka juz nie obroni. Czlowieku bron sie sam. Wlaczaj renczny hamulec, gdy jedziesz z Irenka. Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: L 4 poprosze. 01.09.05, 18:14 No to bierzcie sobie Irenke bo mi to na renke Moja miłość to po.ezja ale mnie opuściła i została mi juz tylko grafo Mania Odpowiedz Link Zgłoś
lew.polski Re: L 4 poprosze. 01.09.05, 18:21 nieswietymikolaj napisał: > No to bierzcie sobie Irenke bo mi to na renke > Moja miłość to po.ezja > ale mnie opuściła i została mi juz tylko grafo Mania Jak Ci Manka zostala , to reszta sie nie przejmuj i wrzuc do kosza. A Manke wez w obroty! Odpowiedz Link Zgłoś