IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 13.10.05, 22:22
Czy jest szansa aby dostac normalną pracę w Zabrzu jesli nie ma się
znajomosci ?? tracę juz nadzieje.. doradzcie coś prosze...
Obserwuj wątek
    • Gość: tomek Re: Praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 22:24
      nie
    • Gość: tomek Re: Praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 21:52
      A tak poważnie to o jaką pracę Ci chodzi. Może bym coś miał.
    • Gość: Adam Praca - oferty dla fachowców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 22:55
      Tagor S.A.
      - powstał zabrzański oddział tej firmy na terenie byłego ZBMD-KOMAG na
      ul. 3 Maja 91
      DOZUT-KOMAG Sp. z o.o.
      - sąsiedni zakład (ta sama brama wjazdowa)
      Potrzebni fachowcy z branży mechanicznej - obróbka metali, spawalnictwo (MIG,
      MAG, TIG), informatycy, konstruktorzy itd.
      www.dozut.pl
    • Gość: bbk Re: Praca IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 16.10.05, 21:17
      interesujem mnie praca biurowa..

dzieki Adam ale to chyba nie bardzo dla mnie...:(((( a szkoda
      • Gość: tomek Re: Praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 21:30
        A pasuje Ci praca w terenie i kontakt z klientem. Nie jest to coś w rodzaju
        Amway. Nie jest to sprzedaż towaru, a usługi. Warunek: niekaralność i minimum
        średnie wykształcenie.
        • Gość: bbk Re: Praca IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 17.10.05, 09:29
          a mogę wiedzieć cos wiecej?? nie ukrywam ze wolałabym parcę na miejscu
          • Gość: tomek Re: Praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 23:08
            Firma DSA Financial Group SA
            Obsługa członków OFE
            • Gość: dorota Re: Praca IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 19.10.05, 15:50
              DSA hmmm. Ja też się zastanawiam czy można w Zabrzu znaleźć pracę bez
              znajomości. Pracę inną niż przedstawicielstwo handlowe czyli śmiało można tutaj
              również podciągnąc dsa (doradztwo emerytalne) . Nie nawidze chodzić po klientach
              i na coś ich namawiać a każdy patrzy na ciebie jak na oszusta. Ja mam pytanie
              czy w Zabrzu jest NORMALNA praca???
              • Gość: tomek Re: Praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 18:05
                Rozumiem że chcesz iść do pracy na 6 rano, przesiedzieć 8 godzin i o 14 być w
                domciu.Na dodatek za niezłą pensję i bez żadnej odpowiedzialności. Te czasy już
                minęły. A jeżeli uważasz że praca przedstawiciela jest nienormalna, to ja śmiem
                twierdzić że niestety nie dorosłeś do terazniejszych realiów. Powiedz tym
                tysiącom przedstawicieli że mają nienormalną pracę. Tylko że przedstawiciele
                pracują i zarabiają, nie rozpaczają nad sobą, i nie czekają aż ktoś da im ciepłą
                posadkę. To tyle. Cześć.
              • Gość: tomek Re: Praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 18:09
                Do Twojej wiadomości. Nie ma takiego pojęcia w Polsce jak doradztwo emerytalne.
                Coś takiego nie istnieje.
    • Gość: dorota Re: Praca IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 21.10.05, 11:57
      Wybraź sobie Tomku że dorosłam do realiów dnia dzisiejszego i własnie wiem że
      jak nie przyjme pracy przedstawiciela to o innej mogę pomarzyć (tylko po
      znajomości). Ciepłej posadki nie oczekuję. Wszystkie moje poprzednie zajęcia
      nie zaczynały się o 8 i nie trwały 8 godz. Szukałam pracy jakieś dwa lata temu,
      lecz po jakimś czasie poddałam się i założyłam własną firmę. Mogę się jednak
      wypowidać na temat przedstawiciela handlowego, sprzedaży bezpośredniej (MLM) i
      ubezpieczyciela w firmie dsa (jeżeli wolisz takie określenie)bo próbowałam pracy
      na wszystkich w/w stanowiskach (włącznie z praca w dsa) i uważam że na takich
      stanowiskach nie można się wykazać. Tam potrzebny jest tylko dobry bajer,
      umiejętność zagadania potencjalnego klienta i łud szczęścia (aby osoba nie
      pomyślała o Tobie "oho następny oszust próbujący mnie na coś złapać albo mi coś
      wepchnąć"). Niesety tak myśli większa część naszego społeczeństwa. A Tobie
      gratuluję że pracujesz i że ta praca cię satysfakcjonuje , a nie siedzisz w domu
      i nie narzekasz że nie ma pracy. Ja chciałam tylko powiedzieć że niełatwo
      znaleźć dzisiaj normalną pracę (zwłaszcza w Zabrzu) i że praca w dsa nie jest
      pracą łatwa i nie każdy się nadaje.
      • Gość: tomek Re: Praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 23:03
        W tym momencie nie mogę się z Tobą nie zgodzić. Przy okazji Zyczę Ci sukcesów we
        własnej firmie i pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka