Gość: bbk IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 13.10.05, 22:22 Czy jest szansa aby dostac normalną pracę w Zabrzu jesli nie ma się znajomosci ?? tracę juz nadzieje.. doradzcie coś prosze... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomek Re: Praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 21:52 A tak poważnie to o jaką pracę Ci chodzi. Może bym coś miał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Praca - oferty dla fachowców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 22:55 Tagor S.A. - powstał zabrzański oddział tej firmy na terenie byłego ZBMD-KOMAG na ul. 3 Maja 91 DOZUT-KOMAG Sp. z o.o. - sąsiedni zakład (ta sama brama wjazdowa) Potrzebni fachowcy z branży mechanicznej - obróbka metali, spawalnictwo (MIG, MAG, TIG), informatycy, konstruktorzy itd. www.dozut.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbk Re: Praca IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 16.10.05, 21:17 interesujem mnie praca biurowa.. dzieki Adam ale to chyba nie bardzo dla mnie...:(((( a szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 21:30 A pasuje Ci praca w terenie i kontakt z klientem. Nie jest to coś w rodzaju Amway. Nie jest to sprzedaż towaru, a usługi. Warunek: niekaralność i minimum średnie wykształcenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbk Re: Praca IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 17.10.05, 09:29 a mogę wiedzieć cos wiecej?? nie ukrywam ze wolałabym parcę na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 23:08 Firma DSA Financial Group SA Obsługa członków OFE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Praca IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 19.10.05, 15:50 DSA hmmm. Ja też się zastanawiam czy można w Zabrzu znaleźć pracę bez znajomości. Pracę inną niż przedstawicielstwo handlowe czyli śmiało można tutaj również podciągnąc dsa (doradztwo emerytalne) . Nie nawidze chodzić po klientach i na coś ich namawiać a każdy patrzy na ciebie jak na oszusta. Ja mam pytanie czy w Zabrzu jest NORMALNA praca??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 18:05 Rozumiem że chcesz iść do pracy na 6 rano, przesiedzieć 8 godzin i o 14 być w domciu.Na dodatek za niezłą pensję i bez żadnej odpowiedzialności. Te czasy już minęły. A jeżeli uważasz że praca przedstawiciela jest nienormalna, to ja śmiem twierdzić że niestety nie dorosłeś do terazniejszych realiów. Powiedz tym tysiącom przedstawicieli że mają nienormalną pracę. Tylko że przedstawiciele pracują i zarabiają, nie rozpaczają nad sobą, i nie czekają aż ktoś da im ciepłą posadkę. To tyle. Cześć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 18:09 Do Twojej wiadomości. Nie ma takiego pojęcia w Polsce jak doradztwo emerytalne. Coś takiego nie istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Praca IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 21.10.05, 11:57 Wybraź sobie Tomku że dorosłam do realiów dnia dzisiejszego i własnie wiem że jak nie przyjme pracy przedstawiciela to o innej mogę pomarzyć (tylko po znajomości). Ciepłej posadki nie oczekuję. Wszystkie moje poprzednie zajęcia nie zaczynały się o 8 i nie trwały 8 godz. Szukałam pracy jakieś dwa lata temu, lecz po jakimś czasie poddałam się i założyłam własną firmę. Mogę się jednak wypowidać na temat przedstawiciela handlowego, sprzedaży bezpośredniej (MLM) i ubezpieczyciela w firmie dsa (jeżeli wolisz takie określenie)bo próbowałam pracy na wszystkich w/w stanowiskach (włącznie z praca w dsa) i uważam że na takich stanowiskach nie można się wykazać. Tam potrzebny jest tylko dobry bajer, umiejętność zagadania potencjalnego klienta i łud szczęścia (aby osoba nie pomyślała o Tobie "oho następny oszust próbujący mnie na coś złapać albo mi coś wepchnąć"). Niesety tak myśli większa część naszego społeczeństwa. A Tobie gratuluję że pracujesz i że ta praca cię satysfakcjonuje , a nie siedzisz w domu i nie narzekasz że nie ma pracy. Ja chciałam tylko powiedzieć że niełatwo znaleźć dzisiaj normalną pracę (zwłaszcza w Zabrzu) i że praca w dsa nie jest pracą łatwa i nie każdy się nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 23:03 W tym momencie nie mogę się z Tobą nie zgodzić. Przy okazji Zyczę Ci sukcesów we własnej firmie i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś