Dodaj do ulubionych

Czy Poseł Tadeusz Wita poparł marszałka Lepera ?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.05, 09:54
Czy Nasz poseł również poparł Lepera na marszałka Sejmu ? Sądy ścigają Lepera
za różne sprawy.
Czy to nie przeszkadza PIS-owi wybierać tekiego człowieka na marszałka Sejmu ?
To na popieraniu takich ludzi jak Leper ma polegać odnowa Polski i budowa IV
Rzeczpospolitej.Prawi i Sprawiedliwi popierają Lepera
Szkoda że nie mogę cofnąć swego głosu poparcia którego udzieliłam PIS-owi.
Obserwuj wątek
    • Gość: Zibi Re: Czy Poseł Tadeusz Wita poparł marszałka Leper IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 30.10.05, 12:21
      No cóż, typowa dla nauczycieli pokrętna logika!
      Lepper, zamiast Genowefy Pigwy, odpowiedzialny za całe zło tego polskiego
      świata.
      Prawa (i przepisy!) ustanawiają ludzie... dobrze jak są uczciwi...
      Jak walczyć z prawem ustanowionym przez swołocze? Ano łamać je!
      Już niedługo okaże się właśnie dzięki Kaczorom, że nie tyle ci łamiący, co
      właśnie ci z premedytacją tworzący znajdą się w opałach...
      A Wita to jeden z wielu w formacji, gdzie czasem obowiązuje dyscyplina.
      • Gość: bosz Re: Czy Poseł Tadeusz Wita poparł marszałka Leper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 13:24
        pisdolisz jak potłuczony.
        walczyć z prawem ustanowionym przez swołocze łamiąc je.
        w ogóle wiesz za co ma problemy lepper?
        klapki na oczach.
        ja spadam z tego pisdolonego kraju. żegnam.
        • Gość: edi Re: Czy Poseł Tadeusz Wita poparł marszałka Leper IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.05, 14:20
          Przecież jeszcze nie tak dawno Ziobro Minister sprawiedliwości z PIS-u mówił że
          dla takich jak Leper nie powinno być miejsca w sejmie a teraz wychwalają Lepera
          pod niebiosy.To wielkie oszukaństwo i draństwo.Robią z ludzi wariatów.
          Wykorzystali łatwowierność i naiwność społeczeństwa.
          • Gość: Peter Re: Czy Poseł Tadeusz Wita poparł marszałka Leper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 14:38
            sytuacja co najmniej niesmaczna. lecz długi należy spłacać - oto przykład.
            • Gość: Lothian Re: Czy Poseł Tadeusz Wita poparł marszałka Leper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 10:06
              Przecież to partia PRAWA i SPRAWIEDLIWOŚCI. Już na początku widać jakie prawo
              będą popierali i stanowili - pobłażliwe dla przestępców ale przeciw zwykłym
              obywatelom.
              • Gość: edi Re: Czy Poseł Tadeusz Wita poparł marszałka Leper IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.05, 16:39
                Nie możliwe żeby Tadeusz Wita głosował i popierał Andrzeja Lepera.
                Coś Wam się chyba pomieszało.
                • lothian Re: Czy Poseł Tadeusz Wita poparł marszałka Leper 01.11.05, 10:55
                  Nam się nie pomyliło. Według wyników głosowania za Andrzejem Lepperem głosowali
                  wszyscy posłowie Prawa i Sprawiedliwości oprócz Krzysztofa Mikuły (poseł z
                  Katowic). Jedyny, który nie pozwolił sobą manipulowac przez Kaczyńskich. Znam
                  Krzyśka osobiście i bardzo cenię za to, że ma własne zdanie. Brawo Krzysiek
                  Mikuła a Panie pośle Wita prosimy o wyjaśnienia.
                  • Gość: początek końca Re: Czy Poseł Tadeusz Wita poparł marszałka Leper IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.05, 13:36
                    Skandal !!!!!
                    Ludzie głosowali na Prawo i Sprawiedliwość po to żeby "Leperów" w Sejmie było
                    jak najmniej.A posłowie Prawa i Sprawiedliwości głosowali i zrobili z Lepera
                    marszałka Sejmu.
                    Widocznie posłowie PIS-u mają wyborców w d....
                    • Gość: Przestańcie Re: Czy Poseł Tadeusz Wita poparł marszałka Leper IP: *.mironet.pl / *.mironet.pl 01.11.05, 18:19
                      Już przestańcie. Skotro prawo nie zabrania być posłem osobom mającym konflikt z
                      prawem to trudno. Został posłem, a Jego partia jest trzecia w Sejmie.
                      Piozatym, mimo, iż to populista to "wali" prawdę. A to się nie wszystkim
                      podoba...
                      • Gość: zawiedziona Re: Czy Poseł Tadeusz Wita poparł marszałka Leper IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.05, 21:12
                        Nie po to głosowałam na posła Witę żeby On popierał Lepera.
                        • Gość: PiSuar Re: Czy Poseł Tadeusz Wita poparł marszałka Leper IP: *.Zabrze.Net.pl 15.11.05, 21:23
                          Jednak dal ciala i poparl . Jedynym,ktory nie poparl to K.Mikula .
    • Gość: REALISTA Re: Czy Poseł Tadeusz Wita poparł marszałka Leper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 22:01
      Co się tak wku..acie ! Panowie, to normalka aby tylko dorwać się do żłobu, a
      wyborcy jak mięso armatnie są potrzebni do ich poparcia. PiS to najbardziej
      zakłamana partia. Nigdy nie przewidywali współpracy z PO, manipulowali ciemnotą
      wiejską a RYDZYK ich wspomógł. Naobiecywali cuda, oszczędne Państwo a tu masz
      już nowy twór dla koleżki Kamińskiego - Walka z korupcją to u nich zaprzanstwo
      i korupcja. 3 miliony mieszkań, są lepsi od Gierka, i iwiele innych pierdoł
      obiecali. Oni z diabłem pójdą w komitywę aby rządzić i brać apanże. Dopiero Wam
      się moi mili oczy otworzą co to za rasa. A Lepper im wystawi szybko rachunek za
      swoją głupotę.To jest PARANOJA, że władza oparta jest na tak zdeprawowanej
      partii jaką jest Samoobrona, od niej zależy wszystko. Taka sytuacja się uczonym
      tego świata nie śniła.
      • racjonalista79 PiS = Przestępczość i Syf 17.11.05, 12:53
        Wcześniejsze rządy (Miller, Buzek) przynajmniej na początku udawali, że
        realizuje program, a Ci PiS i PO od początku jasno postawili sprawę, że mają
        gdzieś ludzi:
        1. Miała być koalicja PO-PiS jest koalicja PiS, LPR i Samoobrona,
        2. Przestępcy (Andrzej Lepper) mieli być w więzieniu, a nie piastować wysokich
        funkcji państwowych.
        3. PO miało nie brać państwowych pieniędzy na dotację do partii politycznych,a
        wzięło,
        4. Miał być zlikwidowany podatek Belki, a nie będzie,

Po prostu rzygać się chce - tak bezszczelnych kłamców dawno nie widziałem w
        polityce. Nawet nie chcę myśleć jakie kreatury dostaną się do władzy za 4 lata.

Poseł Chojnacki zadbał o prywatyzację KWK Pstrowski/Siltech. Ciekawe
        co "sprywatyzuje" poseł Wita, jak rozpoczyna od poparcia takiego przestępcy jak
        Andrzej Lepper.

Nie wiadomo już czy śmiać się z czy płakać??
        • Gość: mat 6 Re: PiS = Przestępczość i Syf IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.05, 16:16
          Czy poseł Wita jest już z koalicjantem Andrzejem Leperem na "Ty" ?
          • Gość: Tadeusz Wita Re: PiS = Przestępczość i Syf IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 01:02
            Rzadko zaglądam na to forum bo odrzuca mnie panująca tu atmosfera nienawiści i
            złości. Mam jednak nadzieję, że dotrę do kilku osób poważnie zainteresowanych
            tematem. Potwierdzam, że poparłem wszystkich kandydatów zgłoszonych na
            wicemarszałków łącznie z Lepperem i dodam, że nie mam wyrzutów sumienia. Według
            informacji jakie zdobyłem, Lepper miał sześć wyroków skazujących, z czego pięć
            dotyczyło zniesławienia lub obrażenia innych osób a jeden pobicia kogoś cepem.
            Chciałbym żebyśmy w sejmie i w kraju mieli tylko takich kryminalistów. Bylibyśmy
            krajem szczęśliwym, bez afer i złodzieji w białych rękawiczkach. Nie chcę
            występować jako adwokat Leppera. Kiedyś pokażę dowody na przestępstwa, które
            kosztują nasz naród miliony. Na razie polecam pilne obserwacje super gościa
            jakim jest nasz Premier, programu który jest naprawdę dobry i stylu uprawiania
            polityki zupełnie nowej jakości. Pozdrawiam wszystkich zwłaszcza frustratów.
            Tadeusz Wita
            • Gość: zigi Re: Brawo panie pośle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 09:14
              Nareszcie jakaś pozytywna informacja.
              Poseł Prawa i Sprawiedliwości wyjaśnił wszystkim flustratom że jak ktoś ma 5
              wyroków skazujących i leje gościa cepem to zgodnie z Jego sumieniem spokojnie
              może być marszałkiem sejmu.Bez dwóch zdań idealny kandydat.Nowy standard
              przyzwoitości i obywatelskiego zachowania , wzór dla młodzieży - Andrzej Leper
              Panie pośle jeden taki typek z osiedla mnie ostatnio wnerwia czy można mu
              spokojnie cepem lutnąć ?
              • Gość: nieposel Re: Brawo panie pośle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 10:30
                Oj panie Wita, teraz to się osmieszyłeś .
                • de-bill Re: Tadeuszku, z ortografią nie dobrze. 18.11.05, 15:57
                  Poseł z tytułem magistra powinien umieć pisać. Pisze się "złodziei" a
                  nie "złodzieji". Niech Pan szybko się douczy. Teraz ma Pan wokół samych
                  ZŁODZIEJÓW (w Zabrzu mimo wszystko to był margines). Nie wykluczone, że trzeba
                  będzie o nich pisać często.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka