Gość: Zabrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 09:03 Dziś na ulicy Mikulczyckiej widziałem robotników przycinających drzewa... Czy to trochę nie za późno na takie zabiegi? I czy wydział zieleni miejskiej zadbał o spalenie liści spod kasztanów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alex Re: Drzewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 09:11 Gościu gdyby to robili 2 tygodnie wcześniej to napisałbys że za wcześnie.Masz kompleks idź do seksuologa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zabrze Re: Drzewa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 14:46 I co to ma do seksuologa? Coś ci się kojarzy? A może wszystko ci się kojarzy z seksuologią? Twój pies również? Lepiej go zostaw w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: itr Re: Drzewa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 11:24 Jest to najlepsza pora roku na takie zabiegi wskazana nawet przez odpowiednie przepisy. Idź rzeczywiście do seksuologa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zabrze Re: Drzewa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 14:44 odczepcie sexualnie podejrzane karzełki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrock widziałem coś lepszego :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 14:47 wczroaj w Gliwicach kwiatki sadzili przy skrzyzowaniu :PPP ale się uśmiałem :PPP Odpowiedz Link Zgłoś