Dodaj do ulubionych

Kamień spadający z serca

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.02, 10:41
No i wrzeszcie dobra wiadomość!! Społeczeństwo nie dało się złapać na lep
komuszych obietnic. Większość mieszkańców poparła prawicę! Oby jeszcze głosy
prawicy pozwoliły by 10 listopada Urbańczyk został prezydentem.
Nie pozwólmy, aby skonsolidowany elektorat SLD spowodował jednak wygraną
Gołubowicza. Prawico weź się w garść, popierajcie Romana Urbańczyka! Wzywam
Panią Szulik aby otwarcie udzieliła poparcia dotychczasowemu prezydentowi.
Przecież Urbańczyk, zwłaszcza teraz, gdy nie będzie jako prezydent związany
takimi koniunkturalnymi i partyjnymi układami do wyboru współpracowników,
których działania położyły się cieniem na dotychczasową działalność
prezydenta.
Obserwuj wątek
    • Gość: mieszkaniec Re: Kamień spadający z serca IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.02, 13:06
      Wszyscy poprzyjmy Prezydenta Romana Urbańczyka
      • Gość: ( . )( . ) Re: Kamień spadający z serca IP: *.bnet.pl / 10.10.25.* 29.10.02, 13:42
        Wszyscy dwaj...
    • Gość: SIWY Kamień spadający z serca na nogi IP: *.one.pl / 192.168.1.* 29.10.02, 16:26
      Gość portalu: Wiktor napisał(a):

> Wzywam
      > Panią Szulik aby otwarcie udzieliła poparcia dotychczasowemu prezydentowi.

Pani Szulik napewno będzie udzielała poparcia R.U. bo teraz po przegranych
      wyborach będzie się bała o stołeczek dyrektorski, A może się nie boi bo jej
      kandydatura to taki polityczny trik, odebrać głosy Gołubowiczowi od ludzi
      niezadowolonych z Urbańczyka.

> Przecież Urbańczyk, zwłaszcza teraz, gdy nie będzie jako prezydent związany
      > takimi koniunkturalnymi i partyjnymi układami do wyboru współpracowników,
      > których działania położyły się cieniem na dotychczasową działalność
      > prezydenta.

A dlaczego to nagle jak ręką odioł Urbańczyk nie ma być związany
      koniunkturalnymi i partyjnymi układami jak przez 11 lat był, czyżby jakiś cud
      się w Zabrzu zdarzył. Może to faktycznie prawda iż to on jest tym "świętym
      prezydentem" tu cytuję głosującą staruszkę która to zaraz po mszy św. poszła do
      urn i zapytała mnie "Który to jest ten święty prezydent" nie wiedziałem na kogo
      wskazać bo przy żadnym nie było napisane iż ma poparcie Pana Boga.
      • Gość: kameleon Re: Kamień spadający z serca na nogi IP: *.icm.edu.pl / *.sobieskiego.trzepak.pl 29.10.02, 19:49
        W Zabrzu brakuje tylko twierdzy (radja maryja) i liczniejszych bojówek
        skinhedowskich. Oraz klatek dla ludzi myślących w inny sposób a niżeli nasza
        prawica z "U" na czele . Właśnie wyobraziłem sobie czysto prawicowe miasto
        gdzie co niedziela na ambonce krzyczy ks Rydzyk a w pierwszej ławce siedzi
        pan"U" z całą rodziną , zanimi w jednym rzędzie same łyse pały w pięknych
        uniformach z logiem miasta Zabrze i kijami w rękawach.W drugim rzędzie sami
        staruszkowie z klapkami na oczach .Wszędzie czysto żaden młody normalny
        człowiek (tym bardziej odmieniec) się nie wychyli bo go łysi odwiedzą .Reszta
        mieszkańców biega po śmietnikach od hiper marketów w poszukiwaniu jedzenia -
        piękny widok i naprawde świetlana przyszłość!!!
        • Gość: anonim Re: Kamień spadający z serca na nogi IP: *.za-tp.digi.pl 30.10.02, 11:51
          Niesamowite; a ja myślałem, że tylko w "Nie" wypisują takie "prawdy", a tu
          proszę od razu dwóch się znalazło. Powinniście sie wziąć za pisanie może wam za
          to jeszcze zapłacą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka