Dodaj do ulubionych

A Urbańczyk i tak wygra!!!

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.02, 22:59
Najbardziej komuchów boli, że pan Prezydent Urbańczyk wygra II turę wyborów.
(zrobili sobie badania opinii publicznej i wiedzą, że nie mają szans)
Atakowali Urbańczyka brutalnie, Kałużyński rozdawał kłamliwe ulotki, za
które skazał go sąd i nie potrafili Urbańczykowi zaszkodzić. WIDOCZNIE
LUDZIE W ZABRZU SĄ MĄDZREJSI NIŻ PARTYJNY APARAT SLD.
Obserwuj wątek
    • Gość: sarin Re: A Urbańczyk i tak wygra!!! IP: *.icm.edu.pl / *.sobieskiego.trzepak.pl 07.11.02, 23:00
      wygra wygra II miejsce-i odstawke
    • Gość: sarin Re: A Urbańczyk i tak wygra!!! IP: *.icm.edu.pl / *.sobieskiego.trzepak.pl 07.11.02, 23:01
      nie mogę ludzie puknijcie sie w głowe
      • Gość: s Re: A Urbańczyk i tak wygra!!! IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 07.11.02, 23:09
        Urbańczyk wygra - wygra UCZCIWOŚĆ , wygra prawda a nie komunistyczna obłuda
    • Gość: ... Re: A Urbańczyk i tak wygra!!! IP: 213.216.77.* 07.11.02, 23:08
      wynoś się skretyniała wariatko, już to słyszałaś -> z chamem po chamsku, ja
      mogę, bo mi nie zależy

twojego pana i władcę boli, że w pierwszej turze "zrównał"(bo nie dorównuje mu
      do pięt swoją drogą) się z P.Gołubowiczem

to wy schamiałe katoliki boicie się zmian, że coś może się dziać nie po waszej
      myśli !!!
      jesteście aparatczykami niegodnymi swoich stołków, tyle powiem

a popis to daliście z tym ogłoszeniem w prasie, że głowa boli, ludzie wręcz
      kipią z obrzydzenia, ohyda!!!!

wstydzcie się, chociaż w sumie nie wiecie co nawet oznacza to słowo, jak
      większość słów (pokora, inteligencja, kultura itd, itp) jest wam całkowicie obca

chamy!
      • Gość: antykler Re: A Urbańczyk i tak wygra!!! IP: *.bnet.pl / 10.10.25.* 07.11.02, 23:31
        Oni sa bogobojni, jak im nadstawisz policzek to cię w niego kopną
        opinaczem...To są szuje pierwsza klasa, ale ja myślę, ze im to jednak nie
        pomoże, czytaj Olgo: RZYGAĆ SIĘ CHCE, JAK SIĘ WIDZI JAK KTOŚ Z SIEBIE ROBI
        TAKIEGO SZMACIOKA, i jak bym był tym synem księdzem, to bym się wstydził, że
        mam takiego ojca podłego...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka