Gość: prawicowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 21:13 Jakie wasze zdanie na temat emisji TV TRWAM ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jadźka Re: Kto ogląda TV TRWAM ? IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 15.02.06, 21:28 b. polecam rozmowy niedokończone : bez gnojenia i bez przepychanek. Spokojne i wyważone opinie o Polsce i świecie współczesnym, które wiele wyjaśniają, a szczególnie o co idzie ta walka na śmierć i życie wśród polskich elit politycznych: jak to jest że przegrany za Chiny Ludowe nie ma zamiaru zejść z drogi zwyciezcy? Jak to jest że biedny musi zostać biednym a bogaty musi być bogatym? I jak to jest że trzeba walczyć na nieswojej ziemi? I jak to jest że media jak hieny i piranie szarpią, aby poić się krwią poszarpanych? I co tak naprawdę z tą Polską - nie łudźcie się, na to pytanie nie odpowie p.Lis! Wi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komuszek Re: Kto ogląda TV TRWAM ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 22:25 A ja sram na TV Trwam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: Kto ogląda TV TRWAM ? IP: *.domena.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 07:17 zgadzam się z częścią - ROZMOWY NIEDOKOŃCZONE rzeczywiście poruszają ważne tematy i są przaktycznie czsowo nieograniczone ale żeby były obiektywne musieliby też mieć mozliwość wypowiedzi ludzie np z PO, PSL, SLD. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Dno , dno , dno..... IP: *.bater.net.pl 16.02.06, 08:35 ....i jeszcze pół metra gnoju. Od strony technicznej katastrofa ( jakieś lata 60-te) , od strony merytorycznej KATASTROFA. No i jest na bakier z prawem. Ponoć wg naszego prawa jest NIELEGALNA!!!!! Oby to się sprawdziło!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadźka Re: Dno , dno , dno..... IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 16.02.06, 13:04 Wszystko jasne! Oczywiście ten oficjalny i legalny gnój jest ważniejszy od zacofanej pod względem technicznym i merytorycznym TV. A ulotki z czasów walki o niepodległość były może wydawane na kredowym papierze przy użyciu cyfrowej techniki druku? Nie - bo nieważna była forma tylko treść. Ta "nielegalna" TV też przez wielu traktowana jest jak ulotka pokazująca rzeczywistość od strony, którą oficjalna propaganda ukrywa, marginalizuje, lekceważy, przemilcza i bagatelizuje. A czy w naszym polskim wydaniu jest możliwa jakakolwiek obiektywność to śmiem wątpić. Każdy producent programu, który by ambitnie podjął się pokazania prawdy obiektywnej, a to oczywiście przy udziale różnorodnych dyskutantów, natychmiast utonie w oceanie awantury politycznej bo przecież gdzie dwóch Polaków to trzy zdania na każdy temat - i w bagnie wzajemnych kalumni, oskarżeń i zakamuflowanych wyzwisk. Porozumienie polityczne, takie autentyczne, na Polskim gruncie jest niemożliwe do zrealizowania, co widać teraz: wszystkie siły i środki są zaangażowane w jednym jedynym celu aby zgnieść, zdusić i wykończyć nerwowo ludzi, którzy przecież wygrali wybory! A naród ogłupiały od tego wszystkiego raz popychany jest w jedną a raz w drugą stronę. Wszelkiej maści specjaliści od socjologi tylko pogłębiają ten chaos myślowy mas: jedna gadająca i utytułowana głowa mówi o racji rządzących a za chwilę druga persona nie zostawia na nich suchej nitki! Wszystkim nam kłania się tu pięknie idea demokracji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sportmen ja nie oglądam TV TRWAM ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 13:43 Mamy wiele zastrzeżeń do TVP - i słusznie bo istnieje jako telewizja publiczna za pieniadze płatników abonamentu. Ma ona ustawowy obowiązek informowania i bawienia widzów. Każdy z nas jeżeli ją ogląda to może się na jej temat wypowiadac - takie ma prawo. TV Trwam nie ogladam - z róznych powodow. Ale jedno jest pewne nie płacę na nią i dlatego nic mi do tego co oni tam pokazują. Mam pilota i to ja decyduję ktory kanal chcę ogladać. Tą zasadę proponuje tym wszystkim ktorzy tak narzekają na tę telewizję. Nie podoba się - nie oglądam! PROSTE! Głosuj przyciskiem na przełączniku kanałów, a nie głupimy wypowiedziami w Forum. Odpowiedz Link Zgłoś
de-bill Re: mnie TV TRWAM nie przeszkadza, ale... 17.02.06, 23:54 Sportmen, witam jakże rzadki głos rozsądku - nic dodać nic ująć. Jadźka, ten ideologiczny manifest kaczyzmu... jakbym żywcem ojca dyrektora słyszał. No cóż, każdemu wolno kochać. zatroskany de Bill Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: Kto ogląda TV TRWAM ? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 18.02.06, 15:29 Nie ogladam niewiem:( Odpowiedz Link Zgłoś