Gość: EwaUM IP: *.zabrze.net.pl 12.07.06, 20:31 jakie sa wasze typy w tej kwestii? pytam glownie panie,skoro czesc z was i tak sie nudzi i tu zaglada,wiec moze podzielic sie swoim zdaniem,panowie zakladaja takie posty,wiec i my mozemy!! a co;P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ACHIM Re: Przystojni urzednicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 22:04 HOMO-NIEWIADOMO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zabrzanka Re: Przystojni urzednicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 12:28 Stawiam na Przemka, Tomka, Darka i Mirka ale dla mnie bezkonkurencyjny jest Wojtek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfff Re: Przystojni urzednicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 21:38 Najprzystojniejszy jest straznik miejski Artur Lorentowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex Re: Przystojni urzednicy IP: *.zabrze.net.pl 15.07.06, 11:39 z Darkiem i Mirkiem to przesada..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Przystojni urzednicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 22:10 a ja stawiam na tego młodego kolesia z biura rady miejskiej... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mayk Re: Przystojni urzednicy IP: *.bigserwis.zabrze.pl / *.bigserwis.pl 13.07.06, 22:57 hahaha dowcipnisie:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maya Re: Przystojni urzednicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 23:17 a ja stawiam na super inteligentnego i decyzyjnego przystojniaka z budynku przy Wolnosci.....:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex Re: Przystojni urzednicy IP: *.zabrze.net.pl 15.07.06, 11:29 racja, racja:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Przystojni urzednicy IP: 212.106.159.* 14.07.06, 14:14 a stażysta z praw jazdy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex Re: Przystojni urzednicy IP: *.zabrze.net.pl 15.07.06, 11:37 eeee nieeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olena Re: Przystojni urzednicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 12:01 i to koniec stazystow? ja widuje jeszcze paru ale nie wiem jak maja na imie i skad sa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłozaskoczona Re: Przystojni urzednicy IP: *.zabrze.net.pl 14.07.06, 18:12 a ja zaproponuję stażystę z wydziału oświaty bardzo sympatyczny, inteligentny, mądry i uprzejmy gość zresztą co tu gadac wszyscy pracownicy z oświaty właśnie tacy sa i może dlatego mają własnie takich stażystów, bardzo lubię tam załatwiać sprawy pełna informacja i dużo życzliwości choć warunki w jakich pracują zostawiaja dużo do życzenia gorzej już chyba być nie może, może to też by był temat do dyskusji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mayk Re: Przystojni urzednicy IP: *.bigserwis.zabrze.pl / *.bigserwis.pl 15.07.06, 17:50 taaa, wreszcie coś sensownego:)zreszta, nie tylko oświata boryka się z tym problemem:|na dobry poczatek, cos na ochłode byłoby zbawieniem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: somebody Re: Przystojni urzednicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 08:37 Oj, Drogie Panie aktywnością na tym forum stwierdzają, że nie ma przystojnych pracowników bądź stażystów w UM :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stazystka Re: Przystojni urzednicy IP: *.bater2.zabrze.pik-net.pl 17.07.06, 10:39 moze pan grzegorz j. z wydz.inwestycji.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: somebody Re: Przystojni urzednicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 10:53 Wojtek - 1 głos, super inteligentny i decyzyjny przystojniak z budynku przy Wolnosci (kimkolwiek on jest) - 1 głos, stażysta z wydziału oświaty - 1 głos, No, no, idą łeb w łeb - zacięta walka :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M:) Re: Przystojni urzednicy IP: 83.230.25.* 18.07.06, 18:18 Stażysta z WO? Czy to ten który lata zawsze po um w pocie czoła z jakąś reklamoweńka (w niej oczywiście same magiczne teczki do podpisu)? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonimka Re: Przystojni urzednicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 14:23 Ten sam! Przydałaby mu się walizka :))) "Tony papierów, tony analiz" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juliet Re: Przystojni urzednicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 15:51 jak on wyglada?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonimka Re: Przystojni urzednicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 14:39 Taki w okularach (czasami bez)z czarnymi oprawkami i z bródką. Zawsze jak wchodzi to mówi: Dzień Dobry :). Wcześniej za każdym razem pukał :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Przystojni urzednicy IP: 212.106.159.* 17.07.06, 14:03 a jednak chłopak z biura rady miejskiej.... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a bo co Re: Przystojni urzednicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 08:31 No nieeee! Taka posucha panuje w UM? Żadnych interesujących obiektów :)? 3 kandydatury po 1 głosie oraz 2 głosy na BRM. Proponuję uważniej rozglądać się w urzędzie (Wojtek i stażysta w oświacie mają gorzej bo daleko od centrum życia urzędniczego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gertruda Re: Przystojni urzednicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 23:27 Dla mnie sexi jest naczlnik dawniejszego audytu p. T Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Przystojni urzednicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 14:26 O mój Boże. Twardecki jest seksowny ? O nie . Buhahahaha !!!! Gertruda, zmien binokle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Windom Re: Przystojni urzednicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 14:51 Oto kolejny przykład postu założonego w godzinach pracy za pieniądze podatników. Może powinien zawierać jakiś baner o tematyce społecznej?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maykk Re: Przystojni urzednicy IP: *.bigserwis.zabrze.pl / *.bigserwis.pl 19.07.06, 18:27 jedno pytanie, miewasz przerwy w pracy?czy bite 8 godzin, czy ile, tam non stop twardo pracujesz?jesli tak przykro mi ze nie obowiązuje u Ciebie coś takiego jak kodeks pracy :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Przystojni urzednicy IP: 83.230.25.* 19.07.06, 20:05 Swojego czasu chodziły plotki że ponoć Naczelnik IK jest calkiem przystojny mrr ach te jego niepokorne spojrzenie:DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Przystojni urzednicy IP: 212.106.159.* 20.07.06, 12:36 no Michał M. informatyk z nowego budynku jest najfajniejszy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maya Re: Przystojni urzednicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 21:21 To naprawdę super facet, miły i umie się zachować w każdej sytuacji. Jest lubiany i wie co robi na swoim stołku. A tym wnikliwym wzrokiem faktycznie potrafi zniewolić albo ......powalić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: my Re: Przystojni urzednicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 21:50 fakt, michał jest extra :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maya Re: Przystojni urzednicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 22:38 Myślałam o IV piętrze czyli Wydziale IK. On ma takie wnikliwe niesamowite spojrzenie. Czasami smutne, zamyślone i zmęczone spojrzenie, wtedy widać że jest myślami bardzo daleko. Przystojny i zamyslony. To niesamowite odczucie i widok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M:) Re: Przystojni urzednicy IP: 83.230.25.* 20.07.06, 23:42 haha zamyslone..:DD moze nawał pracy go tak przytłacza;)) co do Michala... to wbijcie sie choc raz do ich twierdzy (nowy budynek 3p)... widac ze siedza tam sami faceci bajzel nie z tej ziemi! ..oni chyba nad niczym nie panuja:P brakuje tam chyba kobiety ktora by ich wszystkich pogoniła:P Co do sympatycznych postaci z um to obstawialabym chyba Marcina z dowodow (sala obsługi interesanta). Bardzo miła osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Przystojni urzednicy IP: 212.106.159.* 21.07.06, 08:52 bajzel swoją drogą ale jak ohydnie śmierdzi papierosami!!! Jeden z nich kurzy a pozostali dwaj się godzą na smród i powolne trucie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maykk Re: Przystojni urzednicy IP: *.bigserwis.zabrze.pl / *.bigserwis.pl 21.07.06, 18:38 marcina w dowodach nie stwierdzono;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aj Re: Przystojni urzednicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 22:31 a chłopak z BRM to niezły całkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka Re: Przystojni urzednicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 22:49 Ludzie opamiętajcie się! Przestańcie obgadywać tych mężczyzn. Można w ten sposób kogoś naprawdę skrzywdzić. CZy to źle że są tacy jacy są?? Mili, zamyśleni, brzydcy czy przystojni. Opanujcie się, zżera was zazdrość o nich czy co? Znam ich z widzenia i nigdy o żadnym z nich nie powiedziałabym złego słowa. Są normalnymi i przesympatycznymi ludzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Przystojni urzednicy IP: 83.230.25.* 22.07.06, 00:50 Milka ale to wcale nie sa jakeis złosliwe komentarze ! Ja tez znam tych ludzi, pracuje tam i wcale nie sadze ze cos z nimi nie tak;) A to forum podejrzewam jest tylko najzwyklejszym w swiecie pretekstem do poplotkowania;) przeciez nikomu krzywda sie zadna nie dzieje:) Przeciez kazdy z nas podchodzi do tego tematu z przymruzeniem oka!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Przystojni urzednicy IP: *.zabrze.net.pl 23.07.06, 08:00 najprzystojniejsimi fACETAMI w UM Zabrze to Ewa Weber, Ewa Stawska, Basia Rduch, przystojni, kompetentni, urok sam w sobie, a jaki sty szok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: Przystojni urzednicy IP: *.zabrze.net.pl 23.07.06, 22:35 te trzy panie sa wspaniałymi divami urzędu-dlaczego się ich czepacie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pisowiec Re: Przystojni urzednicy IP: 221.165.193.* 23.07.06, 22:40 To wredne babska, szczegolnie Stawska i Rduch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Przystojni urzednicy IP: 212.106.159.* 24.07.06, 07:58 no proszę skasować posty o kobietach!! konkurs w końcu to jest na URZĘDNIKA!! No na przykład taki Grzegorz Janecki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krycha na matycha Re: Przystojni urzednicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 09:11 To może czas już na jakieś podsumowania? HE? Albo uporządkujmy kandydatury i wybierzmy pretendentów :)))) Proponuję podzielić naszych mężczyzn na kategorie :))) np. Najprzystojniejszy urzędnik na stanowisku kierowniczym itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angel Re: Przystojni urzednicy IP: *.zabrze.net.pl 24.07.06, 21:29 na mnie tez mozna glosowac<lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Przystojni urzednicy IP: 212.106.159.* 25.07.06, 09:52 najprzystojniejszy jest mayk... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: my Re: Przystojni urzednicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 15:11 który to mayk ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msne Re: Przystojni urzednicy IP: *.stk.net.pl 25.07.06, 19:59 mayk to koleś z wydziału zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mayka Re: Przystojni urzednicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 10:18 hahaha mayk co się tak kamuflujesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maykk Re: Przystojni urzednicy IP: 212.106.159.* 26.07.06, 11:33 taaaaa pewnie:P tam mnie jeszcze nie było:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aj Re: Przystojni urzednicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 19:08 hej Maykk wstaw swoje zdjęcie do galerii forum... sprawdzimy wtedy skądżeś :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: libertar Re: Przystojni urzednicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 07:53 Maykk is everywhere. Maykk has you... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: you Re: Przystojni urzednicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 21:51 maykk jest całkiem niezły tylko czy ma ikrę??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M:) Re: Przystojni urzednicy IP: 83.230.25.* 29.07.06, 15:07 heh.. z ikrą u facetów ostatnio ciezko... usprawiedliwmy to jednak upalem...:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Przystojni urzednicy IP: 212.106.159.* 31.07.06, 10:00 bardzo przystojny jest jeden strażnik miejski - mąż Iwony S. z geodezji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: Przystojni urzednicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 10:06 a ten czarny z SO jak ma na imie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mecenas Re: Przystojni urzednicy IP: *.klik.net.pl / 83.18.7.* 11.08.06, 21:22 Ale już niedługo te dwie panie będą zasiadać w Radzie Nadzorczej Górnika, więc chyba pójdą w pizdu z UM? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-)) Re: Przystojni urzednicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.06, 20:00 maykk zniknął a miał szansę wygrać... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: libertar Re: Przystojni urzednicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 13:12 Wieje nudą... wybory odwołane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: libertar Re: Przystojni urzednicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 07:46 Konkurs nie został rozstrzygnięty. Niniejszym ogłaszam wątek za umarty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: Przystojni urzednicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 10:26 moze jednak nie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Libertar Re: Przystojni urzednicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 15:17 Wszyscy na urlopie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maykk Re: Przystojni urzednicy IP: *.bigserwis.zabrze.pl / *.bigserwis.pl 10.08.06, 20:47 haha, no proszę co mnie ominęło!:) jakies specjalne wymagania co do fotek?:P no way, ikry brak, odwagi również, fotek nie będzie :mhihi: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: libertar Re: Przystojni urzednicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 08:01 Zatem końkurs został rozstrzygnięty? Wygrały ex aequo Szanowne Panie: Naczelnik Ewa Stawska i Inspektor Babrara Rduch? Ogłaszam wątek ostatecznie za umarty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Przystojni urzednicy IP: *.zabrze.net.pl 21.08.06, 09:06 Pamiętaj! Wypowiadaj się zawsze w swoim imieniu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: libertar Re: Przystojni urzednicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 10:33 Wątek zdechł i basta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elefant Re: Przystojni urzednicy IP: *.zabrze.net.pl 13.09.06, 11:10 weatek reaktywacja,nowi stazysci juz sa,beda,nowi pracownicy takze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: libertar No to Szanowne Panie - do dzieła :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 13:57 Wątek stażystek też chyba został reaktywowany :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Urzednik Re: No to Szanowne Panie - do dzieła :) IP: 83.16.17.* 16.09.06, 19:55 Widać czym się zajmuje rzesza nowozatrudnionych "Urzędników" i stażystów. Niestety, tylko niektórzy z nich rzeczywiście pracują, a reszta, wystarczy prześledzić to forum. Czy nikt tego nie widzi... Przecież otrzymyją pensje za "nicnierobienie"........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia Re: No to Szanowne Panie - do dzieła :) IP: *.zabrze.net.pl 17.09.06, 18:52 Co? ja nic nie robię??? ciązko pracuję nad finansami naszego miasta!! nawet nocami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a po co Ci to Re: No to Szanowne Panie - do dzieła :) IP: 213.48.102.* 26.09.06, 12:40 Przepraszam bardzo - wchodzę na forum wyłącznie w czasie przerwy śniadaniowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aj Re: No to Szanowne Panie - do dzieła :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 20:25 no to kto z urzędasów jest wart zawieszenia oka?? daję I typ: Marcin G. z rejestracji pojazdow... Odpowiedz Link Zgłoś