Gość: madzia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 08:25 Jakie studio tatuażu jest godne polecenia??Oczywiście żeby było sterylnie,bo nie chcę zarazić się jakimś świństwem:]]Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gosia Re: Studio Tatuażu??!!!Gdzie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 20:31 Black Skull w Zabrzu na ul. Wolności :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Studio Tatuażu??!!!Gdzie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 09:21 zdecydowanie polecam "Black Skull" przy ul.Wolnosci.robilam tam tatuaz i jestem bardzo zadowolona :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Studio Tatuażu??!!!Gdzie?? IP: 83.230.25.* 22.08.06, 17:31 A fe ! po co się szpecić tatuażem. A jak przestanie być modny to wiesz ile kosztuje wywabianie go. Odpowiedz Link Zgłoś
aka-jo Re: Studio Tatuażu??!!!Gdzie?? 23.08.06, 00:42 Czemu ma przestac bys modny? Setki lat sa tatuaze na swiecie i ciagle sa modne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Studio Tatuażu??!!!Gdzie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 10:21 dziekuje bardzo za pomoc:)Wybralam jednak "Black Skull" Zyczcie mi wiec powodzenia:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Studio Tatuażu??!!!Gdzie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 09:13 Hej:)Juz jestem po:D Oj bolalo..:]Ale bylo warto..Jest sliczniutki:) Odpowiedz Link Zgłoś