Dodaj do ulubionych

KONCERT "3 RAZY NIE - DLA NIENAWIŚCI" - 5.04

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.03, 21:26
KONCERT "3 X NIE - DLA NIENAWIŚCI"
C.K. WIATRAK, Zabrze, ul. Wolności 395
25 kwietnia start godz: 18.00
zagrają
DEZERTER + NOSOWSKA, MOSKWA, BULBULATORS,100 TVARZY GRZYBIARZY, THE COIOTS
info 0691881444
Obserwuj wątek
    • busstop Re: KONCERT '3 RAZY NIE - DLA NIENAWIŚCI' - 5.04 26.03.03, 06:51
      A Michał (Magic) z Helenki ze swoją "kapelą" też będzie?
    • Gość: Majka Re: KONCERT '3 RAZY NIE - DLA NIENAWIŚCI' - 5.04 IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.03, 15:46
      oby jak najwięcej imprez w zabrzu, zwłasza takich dla młodych jak ja ;-)
      • hinden Re: KONCERT '3 RAZY NIE - DLA NIENAWIŚCI' - 5.04 03.04.03, 16:25
        3 razy nie, a potem tradycyjnie wpadnie banda dresiarzy, małolaty schleją się
        piwem przelewanym z butelki, a na koniec poćpają by było cool!
        Jedna wielka melina, a nie spotkanie z kulturą (nawet tą alternatywną!)
        • busstop Re: KONCERT '3 RAZY NIE - DLA NIENAWIŚCI' - 5.04 04.04.03, 08:54
          a kto niby ma przyjechać na koncert do zabrza? przyjdą same małolaty. średnia
          wieku poniżej 15 lat.

bilety na t.love w wiatraku zbyły chyba po 25 zł, w zameczku były chyba po
          10zł! bylejakie piwo w wiatraku sprzedają po 6 zł, w plusie chyba sprzedawane
          za 1,50zł. wogóle syf i tyle.

niech się wiatrak kręci, ale beze mnie.

a swoją drogą hinden, to byłeś kiedyś na punk'owym koncercie, przed którym
          nie "pękło" wiele jaboli? bo ja nie i nie znam nikogo, kto by na takim był.

lepiej siedz w domu chłopcze, skoro akurat to przeszkadza ci w punk'owych
          koncertach

• byk5 eeeeeee 04.04.03, 09:56
            i śpiewacie że wszyscy to ku..... i złodzieje,nie wyłączając NAS
            reklamujecie 7 niebo nienawiśi
            eeeeeeeeeee ja do nieba nie chodzę,bo mi nie po drodze.....
            • busstop Re: eeeeeee 04.04.03, 10:27
              ja też nie

ale trzeba byc realistą, a nie marzycielem.
              jak sie organizuje koncert punk'owy to należy się liczyć z pewnymi sytuacjmi. a
              na siłę można to zmieniać - ale tylko raz, bo na następny koncert nikt nie
              przyjdzie

ot co!
          • hinden Re: KONCERT '3 RAZY NIE - DLA NIENAWIŚCI' - 5.04 04.04.03, 14:05
            busstop napisał:

> >
            > a swoją drogą hinden, to byłeś kiedyś na punk'owym koncercie, przed którym
            > nie "pękło" wiele jaboli? bo ja nie i nie znam nikogo, kto by na takim był.
            >
            > lepiej siedz w domu chłopcze, skoro akurat to przeszkadza ci w punk'owych
            > koncertach
            >
            > a swoją drogą hinden, to byłeś kiedyś na punk'owym koncercie, przed którym
            > nie "pękło" wiele jaboli? bo ja nie i nie znam nikogo, kto by na takim był.
            >
            > lepiej siedz w domu chłopcze, skoro akurat to przeszkadza ci w punk'owych
            > koncertach
            >
            Bywałem, bywałem i to w czasach, gdy było bardzo ciężko o zorganizowanie i
            udział w takim koncercie. Nie mówię o jabolach, ale o bandach dresiarzy i
            pijanych małolatach wąchających klej pod nosem właściciela. A może to nowe
            pokolenie punków w "skórach z adidasa?".

busstop - Pociskasz głodne kawałki, wyjdź lepiej na tego Szafarczyka, skręć do
            lasu i... nie wracaj!
            • busstop Re: KONCERT '3 RAZY NIE - DLA NIENAWIŚCI' - 5.04 04.04.03, 14:36
              las to wspaniałe miejsce, zeby się odprężyć i wypocząć. skorzystam z twojej
              rady! ciekawe, kiedy ty ostatni raz byłeś w lesie?

mógłbym ci odpowiedzieć "pięknym za nadobne", ale niech będzie "nie dla
              nienawiści" jak w temacie

ale idz na ten koncert - bo coś mi się wydajesz ze ściemniasz z tym "wiele,
              wiele razy byłem"
            • busstop Re: KONCERT '3 RAZY NIE - DLA NIENAWIŚCI' - 5.04 04.04.03, 15:38
              a jak ci sie mieszka w tbs-ie na ul.opolskiej?

dawniej to była enklawa skinheadów, co w połączeniu z cygańską ul.sienkiewicza
              dawało ciekawą mieszankę wybuchową

właśnie, właśnie!!! może ty bywałeś na koncertach z kumplami z opolskiej?!
              • hinden Re: KONCERT '3 RAZY NIE - DLA NIENAWIŚCI' - 5.04 07.04.03, 20:35
                Coś ci się busstop pomieszało. Może ty za blisko lasu mieszkasz?
                Co do Opolskiej to kiedyś tam bywało gorzej.
                A jeżeli pytasz o moje pobyty w lesie to bywam częściej niż myślisz (i jest to
                ten sam las tylko od drugiej strony :-))
                A tak wracając do tematu i odchodząc od uszczypliwości (wzajemnych)to czy nie
                uważasz, że muzyka TAK, a NIE zarówno dla nienawiści ale i odurzonych i
                nawalonych MAŁOLATÓW?
                • Gość: Agniecha Re: KONCERT '3 RAZY NIE - DLA NIENAWIŚCI' - 5.04 IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.03, 00:02
                  Nie warto tu o niczym pisać na tym forum bo wszytko tu się opluwa.
                  Byłam na tej imprezie i było naprawdę cudownie
                  A wy znacie chyba tylko imprezy na ławce przy disco polo pod dmitem.
                  Czemu wypowiadacie się jeśli nikt was nie pyta o zdanie.
                  Nikogo z was tam nie było, była masa ludzi po 30 nawet z dziećmi.
                  Atmosfeta nadzwyczajna, ludzie życzliwi a nie tacy podli jak wy, którzy tylko
                  plujecie jadem.
                  Mam nadzieję, że nigdy nie przyjdziecie do wiatraka bo tacy właśnie ludzie
                  potrafią zepsuć wszytko. Zwykli ciemnogrodzinie i dupki.
                  Sorry , ale tak właśnie myślę o większości bigotów, którym nic nie odpowiada,
                  nawet to czego nigdy nie widzieli , nie zrozumieli i nigdy nie pojmą.
                  Wypisuje się stąd. Nie chce być taka sama jak wy ..
                  • hinden do Agniechy 21.04.03, 13:17
                    To wypisz się, idź ćpać pod Wiatrak i mów wszystkim, że to dla tego, że nikt
                    Cię nie rozumie i inne podobne pierdoły...
                    Uciekać to najłatwiejsza droga... do dna!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka