aayaa 11.12.06, 20:52 Drogie Panie! Może polecicie jakiś dobry kremik pod oczy dla prawie pięćdziesięciolatki. Zasadniczo skóra sucha, bez problemów z alergią. Głównie chodzi mi o działanie przeciwzmarszczkowe. Będę wdzięczna za wskazówki :-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carolinascotties Re: krem pod oczy ?? 11.12.06, 23:23 Szczerze mówiąc nie wiem-ale jest miejsce, w którym na pewno Tobie odpowiedzą : www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=132827 Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: krem pod oczy ?? 11.12.06, 23:38 jakie kremy (geograficznie-cenowo) bylyby pozadane? bez tych ograniczen, wymieniam te: Jurlique zel do oczu eyelid cream Dr. Hauschka krem z zielonej herbaty Jo Malone zel z aloesem Jo Malone abyssine krem pod oczy Kiehl'sa bloker od oczy Shiseido sa to swietne kremy, tak skuteczne ze mozna je uzywac raz na pare dni testowalam tez krem pod oczy Prevage Elizabeth Arden, ale na mnie wyszlo z tego totalne nieszczescie - w rzeczy samej, rano mialam zmarszczki pod oczami :P ; wiec wyrzucilam te probke; skora przyszla do siebie pod koniec dnia kazdy kremik ZAWSZE obowiazkowo przetestuj, bo co dziala cuda na jednym moze innemu zrobic krzywde Odpowiedz Link Zgłoś
aserath Re: krem pod oczy ?? 12.12.06, 11:43 Tołpa STIMULAR - 2 tygodnie i ie poznasz swoich oczu. Wiem bo moja mama jest zachwycona :) Odpowiedz Link Zgłoś
aayaa Re: krem pod oczy ?? 13.12.06, 23:13 Dziękuję za wszystkie sugestie :-) Nie ukrywam,ze nazwy niektórych firm słyszę po raz pierwszy ;-) Zdecydowanie mam kosmetyczne zaległości. Co do próbek, niestety będę musiała kupić coś w ciemno, bo krem ma być nie dla mnie, a na prezent. Myślałam o Relisience Lift Extrem Ultra Firming ( koszmarna nazwa )Estee Lauder. Macie jakieś doświadczenie z tym kremikiem ?? Warto ?? Odpowiedz Link Zgłoś