Dodaj do ulubionych

Pani Prezydent

IP: *.zabrze.net.pl 28.01.07, 18:26
Przy róznych watkach pojawia sie zawsze pytanie -Co Pani robi Pani Prezydent?
Otóż Odpowiadam -Pani Prezydent głównie sie bawi i bywa. Zaliczyła juz chyba
wszystkie mozliwe studniówki,imieniny i urodziny ,byłych i
terazniejszych "notabli"w ich knajpach. Ostatnio bal czarownic w Clasyce ,a
mysle, że i wtym tygodniu napewno atakcji nie zabraknie, chociazby przeglad
jasełek w kościele sw.józefa ,na który, jak już zapodano, przybedzie.Brawo
słuszną linię obrała nasza władza
Obserwuj wątek
    • Gość: Maria Popławska Re: Pani Prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 19:50
      Szanowny Gościu! Doba ma 24 godz. Pani prezydent bywa poza domem 12, 14 godz.,
      w tym większość spędza na pracach w Urzędzie, kilka - na spotkaniach różnego
      rodzaju z mieszkańcami tego miasta, którzy tego sobie życzą, a ponieważ jest
      człowiekiem, a nie zwierzęciem, znajduje także czas na relaks , po pracy w
      piątek o godz. 21.00 i nie w Clasyce, drogi Gościu, a w Klasyce. Masz coś
      przeciw? Organizatorka balu czarownic, ale także czarodziejek i dobrych wróżek-
      Maria Popławska.
      Ps. Człowiek tym się różni od zwierząt, że ma poczucie humoru, stąd nazwa balu.
      A ty, Gościu, masz poczucie humoru?
      • Gość: olo Re: Pani Prezydent IP: *.zabrze.net.pl 28.01.07, 20:19
        Poczucie humoru oczywiscie mam ,ale słabnie mi ono kiedy widze ,ze wymiernych
        efektów prezydentury Pani Szulik, jak na razie nie widac ,za to przybywa
        osób ,które opowiadaja, jak to brataja sie z Pania Prezydent, czyli wchodzą w
        układy.Prezydentura do czegoś zobowiązuje, miedzy innymi do tego ,żeby wiedzieć
        gdzie mozna ,a gdzie nie nalezy absolutnie się pokazywac ,jako osoba publiczna,
        aby nie zostać posadzonym o wikłanie sie w przerózne koterie.Rozumiem ,że
        zwrócenie mi uwagi na pisownie miejsca zabawy Pani Prezydent ma rozmydlić
        powagę sprawy,tak więc skłonny jestem uznać swój błąd i włascicielowi
        restauracji w którym odbyła sie kolejna "wymiana" pogladów oddac nalezyta
        pisownie .Klasyka .
        • Gość: Maria Popławska Re: Pani Prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 20:57
          Szanowny Gośćiu-Olo. W Klasyce spotkały sie kobiety, które chciały się pobawić,
          odreagować, odstresować itd., a nie bratać z panią prezydent. Zbratałyśmy się
          wiele lat temu. Wiem, trudno to zrozumieć, szczególnie mężczyznom, a
          podejrzewam, że jesteś mężczyzną.
          Ja prowadziłam biuro wyborcze Skutecznych - za darmo, dokładając do tego... i
          nic nie chcę od pani prezydent, ani stanowiska, ani żadnej rekompensty, chcę
          tylko, aby jej się udało powoli porządkować to miasto, a ja w miarę moich
          skromnych możliwości i umiejętności bedę ją wspierać. Dziwne???? Może i
          dziwne...ale prawdziwe. Mam także świadomość, że to wymaga czasu, a kto myśli
          inaczej....
          Wygrana pani Szulik i Skutecznych w wyborach potwierdziła tylko moją dewizę
          życiową - ogromna praca, w którą wkłada się serce, emocje i wiarę, musi
          przynieść pozytywne efekty. Wierzę w ogromną pracowitość pani Szulik, a że
          czasem popełni błąd... tylko ci ich nie popełniają, którzy nic nie robią.
          Ja, w to co robię, zawsze wkładam serce i ogromne emocje i prawie zawsze mi
          wychodzi , czego i Tobie życzę z całego serca.
          • Gość: :) Re: Pani Prezydent IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.07, 21:26
            Gościu Olo - najpierw należy sprawdzić a potem kogoś oczerniać .
          • Gość: radek Re: Pani Prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 21:27
            jak do tej pory to nie widac jakichkolwiek wynikow pracy pani prezydent ani
            jej zastępców. A czas ucieka .. Czas do roboty !
          • Gość: olo Re: Pani Prezydent IP: *.zabrze.net.pl 28.01.07, 21:50
            Matko Świeta, Pani Mario, ja o wozie, a Pani o kozie.Chyle czoła przed tym, co
            Pani osiagnęła w kulturze, zauważam nawet to ,ze potrafiła Pani w strone
            kultury popchnac swoje zdolne córki i wiem ,ze scena, przebieranki, w tej czy
            innej formie są Pani najbizsze ,ale niestety nie na tym rzadzenie miastem
            polega. Bywalcy takich imprez niekonieczniue zainteresowani są li tylko
            zabawa!!!No, dobra zostawmy juz ten nieszczesny sabat czrownic .Udaje,ze
            wierze ,ze wszystkie obecne tam Panie chciały tylko sobie powróżyć i wygrac
            konkurs na najfajniejsza czarownicę(ustawiony nota bene,bo wygrała wiadoma Pani
            i nie była to Pani Prezydent!co zaznaczam!).Niestety ,po drodze od dnia
            wyborów ,była juz cała masa imienin, urodzin i tym podobnych okazji na których
            bywał nie tylko solenizant ,ale i ludzie starego układu wraz ze swoimi ciemnymi
            interesami, a w śród nich Pani Prezydent.Trudno to w takiej sytuacji nazwać
            imprezą prywatną ,kameralna ,bo co do takich nikt by nie miał zastrzeżeń.Staram
            sie wieć, jedynie zwrócić uwagę ,że Pani Prezyden powinna być nawet czymś
            wiecej, niz żoną Cezara. Na prawdę trzeba tutaj wymieniac ,gdzie Pani Prezydent
            pije barszczyk i je krokieta? Pani Mario to jest małe miasto i tu wszyscy
            wszystko wiedzą.Szczególnie ci ,którzy chociaz trochę interesuja sie polityką
            naszego regionu .Żałuje ,że tak to wszystko na razie wyglada i trace
            nadzieje ,że moze być inaczej.A tak by sie chciało ,aby nasz Prezydent był
            prezydentem na miarę Pana Stanii, czy Pana Uszoka albo, żeby przynajmniej miał
            cech Julii Pitery po linii płci idąc.Ech ,szkoda słów.Pozdrawiam.
            PS.
            Będac osoba z Komitetu Wyborczego Pani Prezyden proszę spojrzeć okiem
            organizatora na wyblakłe, obdarte, dyndajace plakaty Pani Prezydent szcególnie
            chociażby na te w okolicy placu dworcowego, bo to ścisłe centrum tego mocno
            kulturalnie rozwinięntego miasta.Może mozna by zorganizować jakąś nocna
            imprezkę, pod nazwą np "Plakaty zaczarowane -nocą pozdejmowane" tu jestem
            otwarty na propozycje.
          • Gość: alojz Re: Pani Prezydent IP: *.debacom.pl 28.01.07, 22:13
            Pani Popławska, wiele osób w tym mieście wie, że Pani od lat się zachowuje tak
            jak wiatr zawieje. Wzruszające - "dokładałam do interesu" (cytuję z pamięci)
            Dała by Pani na starość spokój sobie i temu miastu, i przestała włazić każdej
            zabrzańskiej władzy w cztery litery!!! Byłby to zapewne dobry przykłąd dla
            biernych, zabrzańskich urzedników, którzy po dzień dzisiejszy działają i
            zachowują się jak w latach 70 ubiegłego wieku.
          • Gość: Życzliwa Re: Pani Prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 12:24
            Pani Marysiu,

z całą sympatią dla Pani i Skutecznych,
            ale mija się Pani z prawdą...
            Skuteczni tych wyborów nie wygrali - mają tylko 3 przedstawicieli w Radzie Miasta.
            Pani Małgosia wygrała tylko przez przypadek, bo pierwszy raz w tym mieście nie
            dogadała się prawica, a Urbańczyk był za słaby.
            Pani Małgosia ma dużo pychy w sobie, a brak pokory, co niestety spowoduje jej
            porażkę za jakieś 5-6 miesięcy.
            Zgadzam się również, że prócz bywaniu na bankietach, niczego KONSTRUKTYWNEGO nie
            robi. Nie ma pomysłu na ZBK, Górnika Zabrze, że o Elektrociepłowni i budżecie
            miasta nie wspomnę.
            Odsunęła od siebie mądrzejszych Skutecznych, a liczy się jedynie ze zdaniem
            swojego pierwszego zastępcy, który - znów będę delikatna - ma duże mniemanie o
            sobie, a brak zdecydowania i konsekwencji.
            Nie robi też żadnych zmian w Urzędzie, pozwalając na dalszy marazm - vide
            wydział organizacyjny, sportu, brak promocji - można mnożyć przykłady.

Więc, Droga Koleżanko, być może sprawne kierowanie szkołą (aczkolwiek z dużymi
            konfliktami wśród podwładnych) nie jest przepustką do skutecznego rządzenia
            miastem, nawet mając tak oddanych, bezinteresownych ludzi jak Pani.

Pozdrawiam,
            Teresa
            • Gość: alfa Re: Pani Prezydent IP: *.debacom.pl 29.01.07, 16:37
              Ten pierwszy zastępca może panią prezydent wyprowadzić na manowce zupełnie
              niechcący - właśnie przez tą swoją butę. Źle że ona tak mu ufa bezgranicznie,
              I to wyprowadzenie będzie widzialne gołym okiem już niebawem, tak jak napisano-
              za kilka miesięcy.
      • Gość: znajomy Re: Pani Prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 17:13
        oj Marysiu niigdy Cie nie posadzalem o taka wazeline !!!
        maszjuz emeryture to co sie tak nisko klaniasz !!!
        sztab wyborczy juz sie skonczyl !!!!!
    • Gość: M. Re: Pani Prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 22:22
      Jesteście szalenie zabawni!!!:)Aż mi się humor poprawił:)hahahahaha
      • Gość: Jonasz Re: Pani Prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 12:49
        Zarządzanie i „rządzenie się” to dwa różne pojęcia.
        Obserwując dotychczasowe działania nowych władz miasta nie jestem pewien czy
        znaczenie tych pojęć jest im znane. Polecam zasadę stosowaną przez lekarzy: po
        pierwsze nie szkodzić.
        Być może gdyby najwyższe stanowiska w urzędzie miały charakter służby społecznej
        wiele osób nie startowałoby w wyborach. Obecny stan nie poprawił mi humoru...

• Gość: makaron Re: Pani Prezydent IP: *.jota.za.digi.pl 29.01.07, 14:21
          Niech żyje Bal...
          Bo to życie to Bal jest nad Bale.
          Niech żyje Bal...
          Drugi raz nie zaproszą nas wcale.

I nie zaproszą Pani, Pani Szulik, jak tak dalej pójdzie.
    • Gość: taki sobie Re: Pani Prezydent IP: *.chello.pl 29.01.07, 16:27
      Prosze przypomniec,bo mimo mlodego wieku skleroza dotyka juz mnie, kiedy p.Szulik zostala zaprzysiezona na prezydenta? bo to raczej nie byl dzien wyborow, prosze o tym pamietac..., to bylo duzo duzo pozniej, a w zasadzie calkiem niedawno. Ktos wie kiedy?? a jak wie, to niech wyciagnie wnioski
      • Gość: alojz2 Re: Pani Prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 17:18
        zamiast sie bawic nich posprzata swoje smieci w Konczycach a szczegolnie te kolo
        szkoly !!
        • skuteczny_marek Re: Pani Prezydent 29.01.07, 17:20
          Zaprzysiężenie było 6 grudnia.
          • Gość: sportmen Re: Pani Prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 17:44
            a wiec 54 dni urzęduje jako Prezydent.
            Ma rację ktoś powyżej pisząc o jej tupecie a braku pokory. Wiem coś o tym bo
            uczestniczyłem w jej spotkaniu przedwyborczym. Ma także wokół siebie grupę
            klakierów - także dyrektorów szkół - którzy dają jej emocjonalne oparcie i
            poczucie pewności.
            Życzę temu miastu jak najlepiej, ale - oby to nie były prorocze słowa - będzie
            gorzej niż za Gołubowicza.
            • Gość: zabrzanka Re: Pani Prezydent IP: *.zabrze.net.pl 29.01.07, 18:58
              No, własnie ciagle słyszę dajcie jej czas . Na co ? Na kolejne bywania na
              bankietach? Rozumiem , że Pani Prezydent może mieć czasem ochotę na odpoczynek
              TO NIECH ODPOCZYWA!!!Zbiera mysli i dochodzi do konstruktywnych wniosków, jak
              to miasto rozruszać,wyciagnać z dołka, stworzyc miejsca pracy, uchwalić
              budżet! Niech się wysypia i ma jasny umysł. Niech da sobie spokój z tymi
              spotkaniami towarzyskimi. To jest słuzba publiczna. Tu trzeba harowć, a nie
              uskarżać sie , że pracuje sie po 12, 14 godzin .Jak za cięzko to z powrotem do
              szkoły na 18 godzin tygodniowo.
              • Gość: blaszka Re: Pani Prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 10:06
                MALKONTENT

Są jeszeze w naszym życiu postacie,
                Które na pewno znacie
                I nieraz spotykacie.
                Taki typ na pozór jest pozytywny,
                Lecz ciągle mu puchnie wątroba
                I jest wszystkicmu przeciwny,
                I nic mu się nie podoba.

Powstała Trasa W-Z,
                On właśnie tamtędy szedł:
                "To - powiada - niepotrzebne wcale,
                O wiele są ważniejsze szkoły i szpitale!"
                Zbudowano szpitale i szkoły,
                A on dalej chodzi niewesoły.
                "Cóż - powiada - owszem, cacy-cacy,
                Ale gdzie ma mieszkać człowiek pracy?
                Na szkołę jest za stary, na szpital za zdrowy,
                Jaki - powiada - sens tej odbudowy?"

Zbudowano nowe bloki i dzielnice,
                A on idzie kwaśny przez ulice.
                "Domy - rzecze - budują, lecz mnie to nie wzruszy,
                Mieszkanie - rzecz potrzebna, ale coś dla duszy,
                Dusza ludzka pokarmu wciąż się dopomina,
                Rozrywki kulturalnej, teatru i kina..."

Powstały nowe teatralne sale,
                On spojrzał. "To - powiada - nie cieszy mnie wcale,
                Teatry, owszem, lubię niewymownie,
                Ale nam są potrzebne huty, elektrownie,
                Ewentualnie
                Fabryki i kopalnie!
                Tak ja - powiada - rozumiem budowę."

Powstały w Polsce elektrownie nowe,
                Walcownie, fabryki i huty,
                A on dalej chodzi jak struty:
                "Co mi tam elektrownie, kopalnie, odlewnie,
                Co mi - powiada rzewnie-
                Bloki i trasy, cały rozmach wielki,
                Skoro nie mogę dostać zwyczajnej patelki."

Patelka to rzecz ważna, lecz nie o nią chodzi,
                Malkontentowi w Polsce nic już nie dogodzi.
                Zadowoliłaby go jedna rzecz:
                Żeby kraj nasz się cofnął o ćwierć wieku wstecz.
                Lecz że się nigdy nie zdarzy
                To, o czym mętny łeb marzy,
                Przeto my zbieramy swe plony,
                A on jest ciągle niezadowolony.

• qw983 Re: Pani Prezydent 09.02.07, 00:51
                Ale w szkole też nić nie robiła tylko politykowała. kto kiedy słyszał zeby
                jego synka uczyła ,chyba 10 lat temu.
            • Gość: do sportmen Re: Pani Prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 01:02
              No jeden potrzebował 4 lata i nic mu nie wyszło teraz ta ile będzie
              potrzebowała? Ja na referendum pujde a -WY?
          • Gość: taki sobie Re: Pani Prezydent IP: *.chello.pl 29.01.07, 19:17
            zatem jak ktos przytomnie zauwazyl dopiero 54 dni. ludzie , zastanowcie sie!! wiem, ciezko nie narzekac, bo my taki narod- narzekam wiec jestem- ale sprobojcie sobie uzmyslowic jedna rzecz- otoz z komuna jeszcze(niestety) sie nie rozliczylismy, a wkraczamy w doroslosc od jej obalenia(dla wiadomosci -w Polsce doroslosc to juz 18lat). nie da sie od razu wszystkiego zrobic!!! jest mnostwo do zrobienia w tym zaniedbanym miescie(nie tylko na Konczycach- zreszta, jak kazdy by sprzatal po sobie, byloby czysciej- albo w ogole niebyloby smieci). oczywiscie nie chcemy czekac tyle lat, bo jako narod troche zmadrzelismy(czyzby)i nie damy porzadzic za dlugo jednym. przeciez i tak ONI kradna, prawda?no to nastepnym razem damy ukrasc swoim...
            • Gość: zabrzanka Re: Pani Prezydent IP: *.zabrze.net.pl 29.01.07, 19:43
              Taki Sobie- taki sobie bełkot
              • Gość: Hanys Re: Pani Prezydent IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.07, 23:36
                Biedne, zakompleksione miasto. Nie może być inne, skoro ma takich mieszkańców,
                jadowitych, złośliwych , bełkotliwych. Swoje frustracje mogą ujawniać
                anonimowo, bo to niczym nie grozi. Należy mieć nadzieję, że zdrowsza część
                naszych mieszkańców nie zagląda na to smętne forum. Pani prezydend życzę
                wytrwałości :psy szczekają.......
                • Gość: makaron Re: Pani Prezydent IP: *.jota.za.digi.pl 30.01.07, 00:02
                  tak, tak karawana idzie dalej...na balety
                  bo do pracy lewe rączki niestety ;P
                  szkoda, że nie było tego hasła w "programie wyborczym"

p.s Teraz to zabrzanie są "psy", a 3 miesiące wcześniej "kochani wyborcy" !

cóż wyłazi szydło z worka.
                  • Gość: kra Re: Pani Prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 11:49
                    Makaron jesteś rewelacyjny! Czujesz sytuację. Dzięki!
                  • Gość: Hanys Re: Pani Prezydent IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.07, 19:00
                    Makaron, ale na pewno nie "AS Babuni", chociaż równie drobno posiekany, a do
                    tego poeta.Psy Makaronie to nie mieszkańcy Zabrza, ale mali zawistni ludzie,
                    którzy nieustająco szukają dziury w całym
                    • Gość: zabrzanka Re: Pani Prezydent IP: *.zabrze.net.pl 30.01.07, 20:03
                      GTV -wiadomosci dzisiejsze 30.01.2007 - bawiaca się Pania Prezydent z bracia
                      górniczą .Czyje jutro świeto moze ktos z forumowiczów wie?
                      • Gość: Wyboprca Re: Pani Prezydent a Z.B.K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 01:41
                        Święto roztańczonej P. Prezydent w Z.B.K. Jej zastępca w ramach ratunku wraz z
                        Panem C. menueta kratkowanego uskutecznia. A Ty ..amie jeno sznur i rudera w
                        centrum miasta. Niech żyje Bal bo to życie........ Tylko referendum uratuje to
                        miasto!
                        • Gość: Chuchollek Re: Pani Prezydent a Z.B.K. IP: *.com.pl 10.02.07, 01:57
                          Nie, tego miasta nie uratuje nawet referendum.
                          Tego miasta już nic nie uratuje, jest zbyt robaczywe.
                        • skuteczny_marek Re: Pani Prezydent a Z.B.K. 10.02.07, 11:51
                          Powiedz na kogo byś głosował w poźniejszych wyborach ?? i kto według ciebie ma
                          uratowac to miasto ?
                          • Gość: Miriam Re: Pani Prezydent a Z.B.K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 12:50
                            Mirek Sekuła
                          • Gość: zuza Re: Pani Prezydent a Z.B.K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 14:48
                            kolejny kardynalny błąd
                            • Gość: Jurek Re: Pani Prezydent a Z.B.K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 15:01
                              Będzie błąd za błędem bo głównym doradcą pani prezydent jest pan Lewandowski i
                              Jan Sz.(któremu postawiono zarzut w tzw aferze workowej). Ten pierwszy jak się
                              okazuje nie jest fachowcem w jakiejkolwiek dziedzinie, a jedynym sukcesem jego
                              życia jest wydanie niepoczytnej, merytorycznie wątpliwej książki. Jego odwołania
                              słusznie chcą radni z większości opcji. Tak sfrustrowany i zakompleksiony wicek
                              wpada na coraz genialniejsze pomysły. Bal miał być promocją nowej władzy. A jak
                              było? Jak zwykle. Klapa
                              • skuteczny_marek Re: Pani Prezydent a Z.B.K. 12.02.07, 17:18
                                Janowi S. nie postawiono żadnych zarzutów w sprawie afery workowej!!!

Wiec lepiej pohamuj się z takim oczernianiem.
                                • Gość: Szpieg Re: Pani Prezydent a Z.B.K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 23:21
                                  Poczytaj sobie lokalną prasę, a nie kłam na forum!!!
                                  Jan Sz. (nie mylić z Jankiem Szulikiem!) był pełnomocnikiem
                                  "Skutecznych" w poprzednich wyborach.
                                  Siedzi na ławie oskarżonych, bo zdaniem prokuratury wiedział o tym,
                                  że zamiast worków do mieszkańców za pieniądze Miasta (poprzez WCI Natcol) trafią
                                  ulotki, w których Pani Małgorzata Mańka-Szulik (plus kilku Skutecznych)
                                  wzywała do poparcia w II turze Urbańczyka...

Ośmieszasz się, (nie) Skuteczny Marku...
                              • Gość: Arapaho Re: Pani Prezydent a Z.B.K. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.07, 11:24
                                I proste pytanie. Jak można zrobić viceprezydentem kogoś kto ma tak małe
                                poparcie w wyborach? Przecież liczba głosów oddanych na pana Lewandowskiego, to
                                jest żart.
                    • Gość: makaron Re: Pani Prezydent IP: *.jota.za.digi.pl 13.02.07, 10:55
                      Drogi Hanysie, tak się składa, że jestem z Zabrza i głosowałem na Mańkę.
                      ale " widząc to co widzę" zaczynam wątpić czy dobrze uczyniłem.
                      Nie ma chyba nic gorszego niż utrata własnego elektoratu, prawda ?

Ty najwyraźniej uważasz, że wszyscy mają siedzieć cicho.
                      Zapomnij kochany, nie te czasy.

• Gość: kolo Re: Pani Prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 14:16
                        Skuteczny marek musi odejść!
                        • Gość: Antenka Re: Pani Prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 22:46
                          i niech zabierze niemiłościwie panującą...
                          • Gość: ciekawski Re: Pani Prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 14:27
                            Pani prezydent dokonuje ostatnio cudów żeby wypromować swojego słabego zastępce,
                            pana Krzysia. Jedyne co może mu pomóc to ukoronowanie
                            • Gość: kolarz Re: Pani Prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 01:12
                              mam nadzieje ze cierniowa koroną
    • Gość: dosc! Re: Pani Prezydent IP: *.debacom.pl 17.02.07, 01:12
      Skuteczni..zabierzcie sie wreszcie do roboty i sciagnijscie to odrazajace
      plakaty p.Prezydent..one mialy zniknac 3 tyg po wyborach..a ile juz minelo ?!?!
      • Gość: klose Re: Pani Prezydent IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 23:45
        Czy nie wydaje się wam, że te zapisy nie trzymają się ani kupy ani d...Trudno
        znalezc coś równie bezsensownego
        • Gość: Antenka Re: Pani Prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 00:28
          I ten chaos dokładnie odzwierciedla to co robi pani prezydent
      • Gość: Antenka Re: Pani Prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 22:28
        Pani prezydent sama nie schodzi! Trzeba ją zdjąć! A najlepiej zdrapać! żeby
        podkład nie został...
    • Gość: -_-_-_-_-_-_-_-_-_ Re: Pani Prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 13:20
      Ciekawe jaką fugę ma pani prezydent bo właśnie zacząłem remont łazienki.
      • Gość: bezrobotny Re: Pani Prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 20:56
        Proszę się nie śmiać z Pani Prezydent bo to ostatnia szansa dla Zabrza a w
        szczególności nadzieja dla bezrobotnych Zabrzan którzy na pewno znajdą pracę
        • Gość: Zebrak Re: Pani Prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 01:32
          Gdzie? Czy podjęcie pracy ma coś wspólnego z poszukiwaniem? Poszukujemy tego co
          zgubiliśmy a nie tego co nam zabrano. Jaki mamy rynek pracy i oferty? Szkoły
          pozamykane, szpitale likwidowane, Kopalnie zalane. Co można robić w tym mieście
          poza żebraniem? A ta grupa zawodowa jest coraz bardziej widoczna na ulicach
          miasta. Czy taką pracę zaoferuje w ramach rozowju Pani Prezydent?
          • Gość: re Re: Pani Prezydent IP: *.zabrze.net.pl 04.03.07, 13:27
            trzeba mieć nadzieję, że w końcu znajda sie pomysły (nie trudne) na zatrudnienie przy sprzataniu brudów na terenach Zabrza-to wstyd- to głównie tereny miejskie!!!
            • Gość: IS OK Re: Pani Prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 22:02
              To dobry pomysł na fajną reklamę którą można zawiesić w Urzędzie Pracy
              – ZAŚMIECARZ MIASTO CZYLI DAJESZ PRACĘ BEZROBOTNYM -
              • Gość: ... Re: Pani Prezydent IP: *.zabrze.net.pl 11.03.07, 16:54
                "...ja posprzątam. Twoja Prezydent"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka